Bel direct:
085 - 049 1540
Bob-en-Marco

Marco en Bob, oprichters van HR Navigator

Toen we in 2005 de wereld van Arbo en verzuim instapten, waren we verbaasd over het totale gebrek aan transparantie in de markt. En dat is altijd zo gebleven. Ons eerste doel was om de markt in kaart te brengen. Overzicht in het overweldigende aanbod creëren en het kaf van het koren scheiden. In eerste instantie met uitgebreide jaarlijkse onderzoeken onder arbodiensten, verzuimsystemen, verzekeraars en aanbieders van preventieve diensten.

Toen we in 2009 Arbokiezer lanceerden, later gevolgd door onze andere kiezers en hr-diensten, hadden we niet kunnen bedenken dat we jaarlijks meer dan 1.500 klanten zouden gaan helpen met het maken van betere keuzes op het gebied van HRM. Inmiddels zijn we veruit de grootste vergelijkingssite op het gebied van HRM. En daar zijn we trots op. 

HR Navigator gebruikt cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op jouw persoonlijke voorkeuren. Ga je verder op onze website? Dan geef je ons toestemming om de cookies te plaatsen.