Online workshop Inkoop Arbodienstverlening en Preventie

Praktijkgerichte workshop voor HR professionals en inkopers

“Geen verkooppraatje, maar concrete handvatten.”
– Mascha Peters

“Echte eye-opener: aanbesteden heeft geen zin.”
– Kees Stavenuiter

Marco (mister arbo 🎓)
Hero Marco 01

✓ Alles wat je moet weten om de beste arbodienst te vinden
✓ Arbodienstverlening en preventie verplichtingen waar je niet omheen kunt
✓ Privacy en AVG
✓ Hoe prik je door alle mooie folders en verkoopverhalen heen
✓ Eigen Regie; kan dat nog wel
✓ Waarom gratis arbo niet bestaat
✓ Kleine groepen (maximaal 10 deelnemers)
✓ Veel ruimte voor vragen en inbreng

Praktische details
Wanneer: dinsdag 10 september
Investering:
Gratis! (waarde € 297,-)

Let op: de workshop is gratis, maar er geldt wel een no-show vergoeding!

Nooit meer een verkeerde arbodienst kiezen. Ben jij er klaar voor?
Een nieuwe arbodienst selecteren is ingewikkeld en tijdrovend. Het is dan ook niet iets wat je elke dag doet. Hoe vind je de best passende arbodienst uit meer dan 100 aanbieders?

Hoe voorkom je dat jij je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste dat je wil is een arbodienst die jouw organisatie helemaal niet snapt of iemand die je voor elk telefoontje een factuur stuurt. De markt verandert razendsnel. In het verleden veel gebruikte modellen als ‘eigen-regie’ zijn door de nieuwe privacy-regels wel erg lastig geworden. Welke arbo-modellen zijn er dan nog wel en wat past nu het beste bij jouw organisatie?

Aanmelden voor de gratis workshop

De workshop start om 13.30 uur. Na afloop (circa 15:15) is er nog gelegenheid om extra vragen te stellen.

Let op: de workshop is gratis, maar er geldt wel een no-show vergoeding!
We bellen je vooraf met wat vragen zodat je goed voorbereid bent.
Deze workshop is geschikt voor organisaties met meer dan 100 medewerkers. Gebruik alleen cijfers (geen +,/,-,(,-,) of andere tekens) in dit veld.

Ik ben inkoper en wilde meer inhoudelijke kennis opbouwen om goede offerte aanvraag te kunnen doen. Grootste Eye-opener is toch dat dat er andere oplossingen zijn om tekort bedrijfsartsen op te lossen. Workshop is erg geschikt voor collega inkopers met weinig arbo inkoopervaring. Geeft een goed beeld van de markt en inhoudelijke aandachtspunten.

Lieke Emonts
Lieke Emonts KSS
Lees verder

Goede workshop, herhaling van basis (altijd even goed) en ruimte voor vragen/opmerkingen. Eye-opener is dat ‘eigen regie’ niet meer van deze tijd is. Zowel Bob als Marco erg enthousiast, heel leuk! En veel kennis/ervaring.

Stephanie Ham-Troost
Stephanie Ham-Troost Zorggroep De Vechtstreek
Lees verder

Als je nog weinig weet over arbodienstverlening, of te weinig kennis hebt van de markt of trends, volg dan deze workshop. Het is toegankelijk en zinvol ook voor niet (hr) collega’s, zoals bijvoorbeeld inkoop collega’s

Ilham Rayane
Ilham Rayane IFF
Lees verder

We waren op zoek naar een nieuwe arbodienst i.v.m. ontevredenheid over huidige arbodienst. Dat traject hebben we samen met HR Navigator doorlopen en dat is goed bevallen. Voornamelijk de aanpak tot het komen tot een nieuwe arbodienst. Echte eye-opener: aanbesteden heeft geen zin. Duidelijke en luchtige workshop. Kennis van zaken, niet te formeel.

Kees Stavenuiter
Kees Stavenuiter Elan Wonen
Lees verder

Prima, open no-nonsense communicatie. Ga zo door. Prima opstap als je er alleen voor staat. Workshop is erg geschikt voor diegene die (nog) nooit een aanbesteding hebben gedaan.

Default
Kees Vrijmoed Siemens
Lees verder

Ik was op zoek naar meer achtergrondinformatie over aanbesteding van arbodiensten. Het is de eerste keer dat ik dat moet regelen. Was een leuke interactieve setting die jullie hebben gecreëerd, waarin alle onderdelen de revue zijn gepasseerd.

Har Tegelaers
Har Tegelaers GGD Zeeland
Lees verder

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

In anderhalf uur alle ins en outs over arbodienstverlening en preventie

HR Navigator hielp al 21.462 organisaties bij het vinden van een passende arbodienst. Wij weten dus precies wat arbodienstverleners wel of juist niet in huis hebben. Onze ervaring hebben we nu gebundeld in een pragmatische workshop ‘Inkoop Arbodienstverlening en preventie’.

✓ Welke arbo-modellen zijn er? Welk model past het beste bij mijn organisatie?
✓ Welke 5 valkuilen er zijn als je op zoek gaat naar de beste arbopartner.
✓ Welke verplichtingen heb ik op het gebied van arbodienstverlening en preventie?
✓ Hoe je voorkomt dat je verkeerd ingericht arbobeleid je tienduizenden euro’s kost.
✓ 5 niet te missen feiten en fabels over arbodienstverlening die niemand je vertelt.
✓ Wat de échte impact is van corona op je arbobeleid.
✓ Hoe je door alle glimmende folders en verkooppraatjes van arbodiensten heenprikt, zodat je nooit meer een verkeerde arbodienst kiest.
✓ Hoe je in drie simpele stappen direct aan de slag kunt met preventie en duurzame inzetbaarheid en zorgt dat het ook echt werkt.
✓ Hoe je omgaat met de explosieve stijging van verzuim en wat je vandaag kunt doen om tonnen schade te voorkomen.
✓ De RIE als kans!
✓ Waarom gratis arbo niet bestaat en zelfs niets anders is dan een fopcontract, met teleurstelling, frustratie en een vette rekening als resultaat.
✓ Hoe zet je een PMO effectief in?
✓ Waarom sommige duurbetaalde consultants maar blijven volhouden dat eigen regie de oplossing is bij verzuim, maar in feite al jaren morsdood is en vooral leidt tot een hoger verzuim. Ofwel, kun je nog wel zelf de Regie houden over je verzuim?
✓ Resultaten van het mini-onderzoek onder de deelnemers van de workshop.

Ter voorbereiding op de workshop ontvang je een korte vragenlijst over je eigen organisatie. Hoe heb je arbodienstverlening en preventie geregeld? Wat kan je zelf en wat besteed je liever uit? Lukt het om te voorkomen of blijf je genezen? Wat zijn jouw targets voor het komende jaar? Je ontvangt persoonlijke feedback naar aanleiding van jouw antwoorden. Kortom; in korte tijd ben je bijgepraat over de actualiteiten in de wereld van arbodienstverlening en preventie.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen.

Wanneer is deze workshop een must?

✓ Je weet nog niet zo veel over het inkopen van arbodienstverlening en preventie
✓ Je bent op zoek naar een nieuwe arbodienst
✓ Het verzuim blijft maar stijgen en je wilt hier nu écht mee aan de slag
✓ Je wil meer kennis opdoen over arbodienstverlening
✓ Je bent ontevreden over je huidige arbodienstverlener

Was een hele compacte en leuke en kennis verrijkende workshop. Ook leuk om met anderen in de workshop te zitten. De grootste eye-opener is dat je een goede analyse moet maken van wat je wilt, en dat je niet perse hoeft aan te besteden (mag ook in delen). Dat een bedrijfsarts niet in dienst mag treden. Geschikt voor P&O-ers. Een goede voorbereiding op een aanbesteding qua kennis en vragen die je vooraf moet beantwoorden om deel te nemen. Jullie zijn niet uit op directe verkoop, maar bieden hulp en kunnen daaraan verdienen. Mooie win-win.

Ilja Arnoldus
Ilja Arnoldus Dentsply Sirona
Lees verder

Ik wilde graag weten/leren waaraan je een passende arbodienst kan herkennen. En of de huidige arbodienst dan nog wel bij ons past. Welke vragen moet je dan stellen? Ik heb de workshop al aanbevolen aan een paar oud-collegae. Ik weet dat zij op zoek zijn naar een andere arbodienst en niet kijken vanuit de werkgever wat er nodig is, waar de behoefte ligt. Leuke actieve workshop. Ruimte voor visie, vragen en delen van elkaars mening deling. De inhoud van de workshop was echt objectief.

Debbie den Oudsten BCC
Lees verder

Wij waren ontevreden over onze huidige arbodienst op dus op zoek naar een nieuwe arbodienst en naar tips. Omdat ik al wat verder in het proces was, kwamen mijn punten pas laat aan de orde, dat was jammer, maar het korte telefoongesprek na de workshop was wel heel zinvol. Daarbij werd ook niet kort ingezoomd op het verzuim binnen onze organisatie. Als je nog in de oriëntatiefase zit, dan is dit een zinvolle workshop.

Anja de Baas
Anja de Baas Home Instead
Lees verder

Arbodienstverlening is nieuw binnen mijn functie en ik wil graag beter begrijpen hoe ik dit zou kunnen inrichten. De workshop is interessant als je net als ik op zoek bent. Leuk dat het zo interactief is met een kleine groep om gericht het onderwerp mee te bespreken. De eyeopener was dat iedereen eigenlijk enigszins ontevreden is over hun huidige dienstverlener. Dank jullie wel!!

Babke Schepers
Babke Schepers Trifork
Lees verder

We zijn een scale-up en bezig met het kiezen van een goede arbodienst. Ik had zelf al onderzoek gedaan, maar me toch ingeschreven voor deze workshop. En dat was slim, want ik kwam erachter dat er niet 1 duidelijk beste keuze is, maar dat het belangrijk is eerst te kijken naar je eigen organisatie. Daarna kun je beter kiezen wat er het beste past bij het bedrijf. Bedankt voor de fijne presentatie!

Jeleesa Goodett
Jeleesa Goodett Virtua Gym
Lees verder

Goede workshop waarin ik met name geïnteresseerd was naar modellen waarin al vroeg met zieke medewerkers aan de slag wordt gegaan en de bedrijfsarts een kleinere rol heeft. Ik zou de workshop aanbevelen aan andere organisaties die ook hun verzuim organisatie opnieuw onder de loep willen nemen. Ik kreeg er energie van, ook door de leuke manier van vertellen!

Default
Marc Dieleman Forensische Zorgspecialisten
Lees verder

De kleine letters

Wij delen graag onze kennis en ervaring met jou!

De workshop Inkoop Arbo & Preventie is helemaal gratis, maar er zijn wel wat spelregels. We reserveren een plekje voor je en bereiden ons voor aan de hand van de door jouw ingevulde vragen. Dit betekent wel dat we ook iets van jou verwachten, namelijk dat je ook aanwezig zult zijn. Fair deal toch?

Meedoen?
De workshop is bedoeld voor HR-professionals van organisaties met 100 werknemers of meer. Omdat we in een kleine groep concreet aan de slag gaan met jouw actuele vraag en er heel veel interactie is, heeft het alleen zin om mee te doen als je echt op zoek bent.

Je krijgt van ons trouwens ook wat huiswerk vooraf en je mag alleen meedoen als je dat braaf gemaakt hebt ;-).

Dus ben je consultant die alleen zijn kennis wat wil bijspijkeren, op zoek naar werk, heb je tijd over of geen echte vraag? Of wil je alleen maar achterover leunen, maak je nooit je huiswerk en wil je vooral de wijsneus uithangen? Dan heeft het weinig zin om je aan te melden.

Oh ja, de workshop is gratis, maar niet vrijblijvend. Dus ben jij zo iemand die zich overal voor aanmeldt, maar nooit komt opdagen? Weet dan dat je in dat geval wél een factuur van ons krijgt.

 

Voorwaarden en tarief No show
Lukt het je onverhoopt niet om deel te nemen? Annuleren kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop. Kom je niet (online) opdagen of annuleer je niet tijdig, dan brengen we je onze kosten in rekening. Dit betekent dat je een no-show factuur van € 97,– van ons ontvangt. Je kunt je natuurlijk altijd kosteloos laten vervangen door een collega.

Uiteraard kunnen er zich altijd onverwachte omstandigheden voordoen waardoor je echt verhinderd bent. Bel ons dan even dan komen we er vast wel uit.

Wanneer moet je zeker wél meedoen
Ben je je wel aan het voorbereiden, zoek je een arbodienst maar heb je geen idee waar te beginnen? Heb je een behoorlijk verzuimprobleem en wil je hiermee aan de slag? Ben je ontevreden over de resultaten van je huidige arbodienst? Of heb je de afgelopen maanden niets gehoord van je arbodienst, behalve een factuur, en baal je daar behoorlijk van? Klik dan hieronder op de button om je aan te melden.

Door de slechte opvolging van de huidige arbodienstverlener zochten we naar een nieuwe arbodienst die wel aansluit op onze behoefte. We hebben een laag verzuim maar door die slechte opvolging en begeleiding konden medewerkers toch langdurig uitvallen.

Geen verkooppraatje, maar concrete handvatten
Mascha Peters Qserve group
Lees verder

Prima workshop voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe arbodienst. Ik heb nog geen ruimte voor gehad om mijn aantekeningen terug te lezen. Maar deze week heb ik een weekje vrij en ga ze lezen in onze tuin ?.

Anneke van Laar Dijkstra
Anneke van Laar Dijkstra ALD selectie
Lees verder

De workshop heeft een leuke interactieve setting, met voldoende ruimte voor vragen of om je eigen cases voor te leggen. Voor mij was een echte eyeopener dat je zelf ook invloed hebt op hoe actief en serieus de arbo dienstverlener met jou omgaat. Actie = reactie zullen we maar zeggen..

Suzanna Strampraat Meeder
Lees verder

Ik had behoefte aan meer kennis op gebied van Arbo. Ik vond het een prima workshop met nieuwe inzichten. Ik waardeer de betrokken manier van adviseren. Open en onafhankelijk.

Walter Lassche Perflexxion
Lees verder

Er zat een lekker tempo in de workshop en er was genoeg ruimte voor interactie. De grootste eye-openers is dat we eerst onze verwachtingen scherp moeten hebben.

Jolanda van Alphen
Jolanda van Alphen Technolution
Lees verder

Ik zou de workshop aan iedereen aanbevelen die beter beslagen ten ijs wil komen in arboland. Je hoeft nog niet eens actief op zoek te zijn naar een andere arbodienst, want gewoon het inzicht krijgen in welke mogelijkheden er zijn is al heel waardevol.

Ik ben heel anders naar mijn verzuim gaan kijken
Elise Breur Composites
Lees verder

Ik vond de workshop zeer goed. Ik heb veel geleerd van HR Navigator, waar ik allemaal op moet letten bij het kiezen van een arbodienst, maar zeker ook van andere deelnemers.

Default
Monique Krenning Zig Software
Lees verder