Spring naar content

Informatie voor HR dienstverleners

Jij bent een HR dienstverlener, maar je bent niet opgenomen op onze website onder het overzicht van HR dienstverleners? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij plaatsen informatie over alle dienstverleners die HR diensten aanbieden. Ons telefoonnummer en e-mail adres vind je onder  aan deze pagina of bij contact.

Op zoek naar nieuwe leads die écht passen bij jouw dienstverlening? Dan kan HR Navigator interessant voor jou zijn.
HR Navigator heeft sinds 2009 meer dan 15.000 organisaties geadviseerd bij het selecteren van hun HR dienstverlener. Het gaat dan bijvoorbeeld om ondersteuning bij het vinden van een arbodienst, een aanbieder van preventieve diensten of HR software.

Het vakgebied HR wordt steeds complexer. Organisaties hebben dus steeds meer kennis en tools nodig die passen bij de individuele organisatiewensen en -ambities. Maar het goed specificeren van de eisen en wensen ten aanzien van de gewenste HR dienstverlening is voor veel organisaties complex en tijdrovend. Hetzelfde geldt voor de vertaling hiervan in een gericht offerteverzoek naar aanbieders van HR diensten.

HR Navigator neemt al dit werk uit handen van haar klanten. De klant wordt eerst ondersteund bij het specificeren van de wensen en eisen. Daarna vraagt HR Navigator een gerichte offerte op bij de drie best passende aanbieders. Deze dienstverlening biedt HR Navigator kosteloos aan organisaties aan.

Hoe werkt het?

 1. De organisatie vult online een complete vragenlijst in.
 2. Hierna volgt altijd een telefonische intake. Er is dus altijd persoonlijk contact met de klant.
 3. Het resultaat is een inkoopspecificatie, die is geaccordeerd door de opdrachtgever.
 4. Aan de hand van deze inkoopspecificatie selecteert HR Navigator de HR dienstverlener die het beste passen bij de klantvraag. Dit gebeurt via een geautomatiseerd en objectief selectiesysteem.
 5. De klant ziet een uitgebreide vergelijking van deze dienstverleners inclusief een prijsindicatie in onze beveiligde klantportaal. Deze vergelijking is samengesteld op basis van informatie die de leverancier zelf heeft verstrekt.
 6. Hierna is de klant goed voorbereid voor oriënterende gesprekken met de geselecteerde aanbieders.
 7. De klant ontvangt behalve de vergelijking en drie offertes ook algemene tips over het selectieproces.

Onze aanpak geeft de garantie dat:

 • Organisaties het selectieproces bewust doorlopen;
 • Er een beter gespecificeerde aanvraag ligt;
 • Er een groter besef is van de toegevoegde waarde van een HR dienstverlener;
 • Je meer kwaliteitsleads krijgt en meer efficiëntie en conversie in jouw sales;

Wat kost het?

 • HR Navigator vraagt aan de dienstverlener een abonnementsbijdrage voor het onderhouden van de website en de systeemdatabase.
 • De leverancier die daadwerkelijk een contract afsluit, betaalt daarnaast een businessfee.
 • De fee is voor alle aanbieders gelijk zodat een onafhankelijke positie is gewaarborgd.

Transparant
Behoor je tot de drie best passende dienstverleners die uit het HR Navigator advies komen? Dan kan de klant er voor kiezen om ook een gesprek met jou aan te gaan; een duidelijk gekwalificeerde lead. Ook plannen wij in het merendeel van de aanvragen altijd een afspraak met de klant. Deze afspraak is telefonisch of op locatie (afhankelijk van de grootte en de wens van de klant). Een organisatie die via HR Navigator advies vraagt, wordt vooraf geïnformeerd over ons verdienmodel.

Gegarandeerd objectief

HR Navigator is als enige vergelijkingssite in Nederland gegarandeerd objectief. We zijn geen onderdeel van een aanbieder en zijn  ook geen lid van een cooperatie van aanbieders die de leads onderling verdelen op basis van onduidelijke criteria. En natuurlijk hebben we ook geen aandeel of ander belang in een of meerdere aanbieders.

Maar het belangrijkste is misschien wel dat we met alle leveranciers dezelfde afspraken hebben. Deze afspraken zijn ook contractueel vastgelegd. Zo waarborgen we onze objectiviteit en onze onafhankelijke positie in de markt.

Jaarlijks gesprek
Om scherp in beeld te krijgen wát de dienstverlener in huis heeft, wie hij graag als klant ziet en wat nu zijn onderscheidende kwaliteiten zijn, vindt naast de uitgebreide vragenlijst, ook een jaarlijks gesprek plaats.

Over HR Navigator
HR Navigator heeft sinds 2009 ruim 15.000+ aanvragen aan 250 dienstverleners geleverd. Organisaties met meer dan 1.800.000 werknemers hebben hun nieuwe hr dienstverlener via HR Navigator geselecteerd. Goed voor bijna 144 miljoen euro potentiële jaarlijkse omzet voor HR dienstverleners.

HR Navigator BV kent de HR markt al jaren van binnen en buiten en is betrokken bij diverse initiatieven in de markt van bedrijfsgezondheid, zoals het jaarlijkse onderzoek onder arbodienstverleners, aanbieders van preventieve diensten, hrm software en verzuimsystemen.

HR Navigator BV is door partnership met onder andere BG magazine verzekerd van een stevige mediapartner in het hart van de doelgroep. Onze onderzoeken worden regelmatig gepubliceerd in diverse media. Daarnaast schrijven we blogs en artikelen in onder meer XpertHR

Interviews met onze leveranciers

Ik ken geen andere partij die zulke duidelijke analyses kan maken van aanbieders en klanten

“De formule van HR Navigator werkt voor beide partijen succesvol. HR Navigator werkt graag met aanbieders die de juiste kwaliteit in huis hebben. Die laten een goede indruk achter bij de klant en dat straalt weer positief op hen af. Bij de adviseurs voel je dat het onderwerp ‘in hun bloed’ zit. Ze kennen alle ins and outs en kunnen goed het kaf van het koren scheiden. Het gaat bij hen ook duidelijk om meer dan professionele interesse: hun gedrevenheid is groot. Dat is te merken aan de manier waarop ze erover spreken, wat ze allemaal weten en hoeveel tijd ze erin stoppen. Passie kun je niet veinzen.”
Vicky Kermans, Directrice Arbodienst Equilar

 

Vicky-Kermans-150x150
Lees verder

De omzet via HR Navigator is meer dan 8 miljoen euro, niet bepaald peanuts

Omdat we al zo lang samenwerken, hebben we HR Navigator ook zien ontwikkelen. Als ik puur cijfermatig kijk, dan is het aantal leads in de loop van de jaren ook gegroeid. Net als het type leads dat we krijgen. Al die leads vanuit HR Navigator hebben echt significant bijgedragen aan onze groei. Als we alles bij elkaar optellen, is dat ergens tussen de acht en tien miljoen euro, dus dat is niet bepaald peanuts geweest.

Peter Wijnholds
Lees verder

Ze besparen ons veel tijd qua acquisitie- en salesproces

“Bedrijven weten op zich wel welke richting ze op willen met hun nieuwe arbodienst, maar het is een zoektocht in het grote aanbod. Als ze dan bij HR Navigator terecht komen, wordt hun blik weer scherp gesteld. De adviseurs van HR Navigator toetsen met een hele serie kritische vragen hun visie en segmenteren zo de potentiële partners die passen bij de organisatie. Door hun werkwijze weten wij bij voorbaat dat de prospects die zij aandragen, ook echt bij ons passen. Vergelijk dat eens met het in dienst hebben van een goede sales professional: hoe groot is de kans dat elke aanvraag tot een opdracht kan leiden? Dat maakt de samenwerking met HR Navigator tot een interessante business case. Ze besparen ons in ieder geval veel tijd qua acquisitie- en salesproces.”
Emile van der Linde, Eigenaar Arbodienst GOED

Emile-van-der-Linde-150x150
Lees verder

HR Navigator spreekt echt mijn taal

“Het is heel goed voor Bezig geweest om met HR Navigator in zee te gaan. We hebben binnen een jaar al meerdere langdurige contracten met de klanten die we graag willen. En er is heel veel rust ontstaan in de dienstverlening. HR Navigator heeft ons geholpen ons bedrijf te laten groeien op een manier die bij ons past. Samenwerken met HR Navigator levert je veel meer op dan alleen hele goede en gedegen klanten en dat doen ze op een manier die heel prettig is. Mede dankzij de samenwerking zijn we van de keukentafel gegroeid naar een zelfverzekerd bedrijf dat echt bestaansrecht heeft. Ik beleef heel veel werkplezier in onze samenwerking. Echt klasse!”
Eline van Stijgeren, Directeur en mede oprichter Bezig

 

Eline van Stijgeren
Lees verder

Ik mag af en toe zeuren, kan sparren en krijg ook nog nieuwe klanten cadeau

HR Navigator is echt onze sparringpartner. Over strategie, onze propositie, ons prijsbeleid en marketing natuurlijk. Maar liefst 98% van de aanvragen loopt via HR Navigator. Onze samenwerking heeft in iets minder dan twee jaar al meer dan 6 ton nieuwe omzet opgeleverd. Die groei betekent dat je financieel meer ruimte krijgt en er ruimte is voor schaalvergroting. Dat je ook kan herinvesteren in bijvoorbeeld het aannemen van je eigen bedrijfsartsen.
Fynn van de Booren – eigenaar en directeur @arbo

Fynn van den Booren
Lees verder

Andere vergelijkingssites zijn voor ons een waste of time

Als we aan tafel zitten via HR Navigator, dan klopt het. Je merkt dat de klant echt een match ziet. HR Navigator maakt een goede schifting. De klanten die niet serieus zijn, worden eruit gehaald waardoor je de gesprekken op een veel hoger niveau kan beginnen. De klant neemt ons ook heel serieus. Ik heb nog nooit een lead geweigerd, omdat die niet zou passen.
Nancy Rommens – Coporate account manager Capability

Nancy Rommens
Lees verder

Volg ons via social media

We delen elke dag gratis onze laatste tips, beste eye-openers en leukste video's

Onze succesgarantie

HR Navigator is al 10 jaar de grootste en enige 100% onafhankelijke HR-vergelijkingssite.

✓ We helpen iedereen. Altijd!

✓ 100% onafhankelijk

✓ Persoonlijk advies van de HR-experts van Nederland

✓ 10 x sneller dan zelf doen

✓ Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

✓ Al 10 jaar de grootste HR-vergelijkingssite

✓ 15.000+ klanten gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 11.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids