Nieuwe inzichten over arbo

Ik had behoefte aan meer kennis op het gebied van Arbo en ik wilde weten welke besliscriteria er zijn voor de keuze van een nieuwe arbopartner. Als we niets zouden doen liepen de kosten naar verwachting op en werden de uitzendkrachten niet goed begeleid.

Ik vond het een prima workshop met nieuwe inzichten. Ik waardeer de betrokken manier van adviseren. Open en onafhankelijk.

Walter Lassche Perflexxion

Meer uitgebreide reviews

Prima voorbereiding op gesprek met arbodiensten

Deze workshop is een prima voorbereiding op verkennende gesprekken met potentiële arbodiensten. Het helpt je om de vraagstelling helder te krijgen.

Prima voorbereiding op gesprek met arbodiensten
Dana van der Zwam Cedar
Lees verder
Geen verkooppraatje, maar concrete handvatten

Door de slechte opvolging van de huidige arbodienstverlener zochten we naar een nieuwe arbodienst die wel aansluit op onze behoefte. We hebben een laag verzuim maar door die slechte opvolging en begeleiding konden medewerkers toch langdurig uitvallen.

Geen verkooppraatje, maar concrete handvatten
Mascha Peters Qserve group
Lees verder
Eigen regie is niet meer van deze tijd

Goede workshop, herhaling van basis (altijd even goed) en ruimte voor vragen/opmerkingen. Eye-opener is dat 'eigen regie' niet meer van deze tijd is. Zowel Bob als Marco erg enthousiast, heel leuk! En veel kennis/ervaring.

Stephanie Ham-Troost
Stephanie Ham-Troost Zorggroep De Vechtstreek
Lees verder
Voor iedereen die op zoek is naar een arbodienst

Prima workshop voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe arbodienst. Ik heb nog geen ruimte voor gehad om mijn aantekeningen terug te lezen. Maar deze week heb ik een weekje vrij en ga ze lezen in onze tuin ?.

Anneke van Laar Dijkstra
Anneke van Laar Dijkstra ALD selectie
Lees verder
Duidelijk, luchtig en kennis van arbo

We waren op zoek naar een nieuwe arbodienst i.v.m. ontevredenheid over huidige arbodienst. Dat traject hebben we samen met HR Navigator doorlopen en dat is goed bevallen. Voornamelijk de aanpak tot het komen tot een nieuwe arbodienst. Echte eye-opener: aanbesteden heeft geen zin. Duidelijke en luchtige workshop. Kennis van zaken, niet te formeel.

Kees Stavenuiter
Kees Stavenuiter Elan Wonen
Lees verder
Ook het gesprek erna was heel zinvol

Wij waren ontevreden over onze huidige arbodienst op dus op zoek naar een nieuwe arbodienst en naar tips. Omdat ik al wat verder in het proces was, kwamen mijn punten pas laat aan de orde, dat was jammer, maar het korte telefoongesprek na de workshop was wel heel zinvol. Daarbij werd ook niet kort ingezoomd op het verzuim binnen onze organisatie. Als je nog in de oriëntatiefase zit, dan is dit een zinvolle workshop.

Anja de Baas
Anja de Baas Home Instead
Lees verder
Ik kreeg er energie van!

Goede workshop waarin ik met name geïnteresseerd was naar modellen waarin al vroeg met zieke medewerkers aan de slag wordt gegaan en de bedrijfsarts een kleinere rol heeft. Ik zou de workshop aanbevelen aan andere organisaties die ook hun verzuim organisatie opnieuw onder de loep willen nemen. Ik kreeg er energie van, ook door de leuke manier van vertellen!

Default
Marc Dieleman Forensische Zorgspecialisten
Lees verder
Tot in de puntjes voorbereid op gesprekken met arbodiensten

Tijdens de workshop heb ik veel kennis opgedaan en ben nu tot in de puntjes voorbereid op de selectiegesprekken met arbodienstverleners. En ik kwam erachter dat we preventief goed bezig zijn.

Naomi den Ouden Rescop
Lees verder
Ook zinvol als je inkoper bent

Als je nog weinig weet over arbodienstverlening, of te weinig kennis hebt van de markt of trends, volg dan deze workshop. Het is toegankelijk en zinvol ook voor niet (hr) collega’s, zoals bijvoorbeeld inkoop collega's

Ilham Rayane
Ilham Rayane IFF
Lees verder