Ik ben heel anders naar mijn verzuim gaan kijken

Ik was niet meer tevreden met onze arbodienst en had het contract met hen dan ook al pro-forma opgezegd.

Ik wilde graag duidelijk krijgen wat arbodiensten te bieden hebben, maar ook uitvinden waar in onze situatie de focus op moet liggen. En ik wilde een nieuwe teleurstelling voorkomen.

Ik was zelf al op internet op zoek gegaan naar een arbodienst, maar zag eigenlijk al snel door de bomen het bos niet meer. Sommige dingen lijken heel mooi, maar hoe alles in de praktijk werkt kun je niet toetsen.

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zoveel verschil kan zitten in de aanpak die de verschillende arbodiensten bieden.”

Ik was heel blij dat ik tijdens mijn Google zoektocht naar arbodiensten, al snel bij jullie uitkwam. Ik heb de inkoopgids aangevraagd, maar werd ook heel enthousiast over de workshop. Ik twijfelde om mee te doen omdat wij (nog) niet meer dan 100 medewerkers in dienst hebben. Ik heb uiteindelijk telefonisch contact met jullie opgenomen, waarbij gelijk werd aangegeven dat het geen probleem was om me in te schrijven. En ja, toen was ik wel om!

De workshop is goed bevallen. Al heel snel kwam ik tot de conclusie dat ik er niet verkeerd aan heb gedaan om op zoek te gaan naar een andere arbodienst. Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zoveel verschil kan zitten in de aanpak die de verschillende arbodiensten bieden. Een hele grote eyeopener was dat het korte verzuim bij ons wel echt het grootste probleem is en niet het langdurige verzuim.

Ik zou de workshop aan iedereen aanbevelen die beter beslagen ten ijs wil komen in arboland. Je hoeft nog niet eens actief op zoek te zijn naar een andere arbodienst, want gewoon het inzicht krijgen in welke mogelijkheden er zijn is al heel waardevol.

Ik vond de kleinschalige opzet van de workshop met een kleine groep heel fijn. Het gaf de gelegenheid om gerichte vragen te kunnen stellen en ook de ervaring die andere kandidaten deelden was zeer waardevol.

Ik ben heel anders naar mijn verzuim gaan kijken
Elise Breur Composites

Meer uitgebreide reviews

Een aanrader voor iedereen die professioneel advies zoekt bij de keuze van een arbodienst. En nog gratis ook.

"Een aanrader voor iedereen die professioneel advies zoekt bij de keuze van een arbodienst. En nog gratis ook."

Wim Brandes
Wim Brandes HR manager WVO Zorg
Lees verder
We hebben nu een veel bredere kijk op arbo en verzuim

"Met zijn expertise inspireerde de adviseur van HR Navigator ons tot een andere aanpak van verzuim, waar we heel tevreden over zijn."

Corine Nieuwschepen
Corine Nieuwschepen HR Adviseur SKVR
Lees verder
Wij zijn al heel ver met ons verzuimbeleid. HR Navigator kan goed met ons meedenken op dit niveau

"Wij zijn al heel ver met ons verzuimbeleid en staan zelfs in de top 3 van Vernet. HR Navigator kan goed met ons mee denken op dit niveau."

klantenreview Kitty van Balen
Kitty van Balen Frankeland
Lees verder
Alle projectleden staan unaniem achter de keuze van onze nieuwe arbodienstverlener. We hebben echt het gevoel dat het nu gaat veranderen.

"Alle projectleden staan nu unaniem achter de keuze van onze nieuwe arbodienstverlener. We hebben echt het gevoel dat het nu gaat veranderen."

Wendy van reek
Wendy van Reek Projectleider arbodienstverlening Horizon College
Lees verder
We hebben nu een arbodienst die onze visie deelt maar ook kritisch is. Precies wat we zochten. We zijn nog steeds enthousiast

"We hebben nu een arbodienst die onze visie deelt maar ook kritisch is. Precies wat we zochten. We zijn nog steeds enthousiast."

klantenreview Ed Voshol
Ed Voshol Arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland
Lees verder
Ze regelden een groot deel van de aanbesteding voor ons. Inmiddels is er al beweging in het verzuim!

"Ze regelden een groot deel van de aanbesteding voor ons. Inmiddels is er al beweging in het verzuim."

Carolien Vos
Carolien Vos Manager HR, I-SEC
Lees verder
Ik heb ze nu al twee keer ingeschakeld en zou ze zo weer inschakelen

"Ik heb ze nu al twee keer ingeschakeld en zou ze zo weer inschakelen. Dit scheelt uren voorwerk en leidt tot een selectie van kwalitatief goede partijen."

Niek Jaarsma
Niek Jaarsma HR business partner Stryker
Lees verder
De niet lullen-maar-poetsen-mentaliteit vind ik prettig

"De niet lullen-maar-poetsen-mentaliteit vind ik prettig. Ik heb HR Navigator al twee keer aanbevolen aan anderen die ook op zoek waren."

Jacqueline Hiemstra Miep
Lees verder
Jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken

"Achteraf vind ik het jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken. Dat had me veel tijd en energie gescheeld."

Marian Van Roosmalen
Marian van Roosmalen Transitieleider Florence
Lees verder