Veel interactie tussen de deelnemers

Veel bruikbare en relevante informatie voor zowel grote als kleine bedrijven. Inzicht in wat arbodiensten voor je kunnen betekenen en handige tips om gesprekken met de arbodiensten net wat meer diepgang te geven. Erg fijn dat er veel interactie was tussen Marco en de deelnemers, verfrissend om te horen hoe andere bedrijven tegen verzuim aankijken.

Veel interactie tussen de deelnemers
Christina Lycklama The Attention Group

Meer uitgebreide reviews

Er zijn andere oplossingen voor tekort bedrijfsartsen

Ik ben inkoper en wilde meer inhoudelijke kennis opbouwen om goede offerte aanvraag te kunnen doen. Grootste Eye-opener is toch dat dat er andere oplossingen zijn om tekort bedrijfsartsen op te lossen. Workshop is erg geschikt voor collega inkopers met weinig arbo inkoopervaring. Geeft een goed beeld van de markt en inhoudelijke aandachtspunten.

Lieke Emonts
Lieke Emonts KSS
Lees verder
Handige, praktijk-gerichte cursus die houvast biedt

Een handige, praktijk-gerichte cursus die houvast biedt in het zoeken naar een nieuwe arbodienst!

Annabel Neville Endouble
Lees verder
Ik heb de workshop al aanbevolen aan oud-collega’s

Ik wilde graag weten/leren waaraan je een passende arbodienst kan herkennen. En of de huidige arbodienst dan nog wel bij ons past. Welke vragen moet je dan stellen? Ik heb de workshop al aanbevolen aan een paar oud-collegae. Ik weet dat zij op zoek zijn naar een andere arbodienst en niet kijken vanuit de werkgever wat er nodig is, waar de behoefte ligt. Leuke actieve workshop. Ruimte voor visie, vragen en delen van elkaars mening deling. De inhoud van de workshop was echt objectief.

Debbie den Oudsten BCC
Lees verder
Tot in de puntjes voorbereid op gesprekken met arbodiensten

Tijdens de workshop heb ik veel kennis opgedaan en ben nu tot in de puntjes voorbereid op de selectiegesprekken met arbodienstverleners. En ik kwam erachter dat we preventief goed bezig zijn.

Naomi den Ouden Rescop
Lees verder
Nieuwe inzichten over arbo

Ik had behoefte aan meer kennis op gebied van Arbo. Ik vond het een prima workshop met nieuwe inzichten. Ik waardeer de betrokken manier van adviseren. Open en onafhankelijk.

Walter Lassche Perflexxion
Lees verder
Lekker interactief met kleine groep

Arbodienstverlening is nieuw binnen mijn functie en ik wil graag beter begrijpen hoe ik dit zou kunnen inrichten. De workshop is interessant als je net als ik op zoek bent. Leuk dat het zo interactief is met een kleine groep om gericht het onderwerp mee te bespreken. De eyeopener was dat iedereen eigenlijk enigszins ontevreden is over hun huidige dienstverlener. Dank jullie wel!!

Babke Schepers
Babke Schepers Trifork
Lees verder
Leuke interactieve setting

Ik was op zoek naar meer achtergrondinformatie over aanbesteding van arbodiensten. Het is de eerste keer dat ik dat moet regelen. Was een leuke interactieve setting die jullie hebben gecreëerd, waarin alle onderdelen de revue zijn gepasseerd.

Har Tegelaers
Har Tegelaers GGD Zeeland
Lees verder
Prima opstap als je er alleen voor staat

Prima, open no-nonsense communicatie. Ga zo door. Prima opstap als je er alleen voor staat. Workshop is erg geschikt voor diegene die (nog) nooit een aanbesteding hebben gedaan.

Default
Kees Vrijmoed Siemens
Lees verder
Ik kreeg er energie van!

Goede workshop waarin ik met name geïnteresseerd was naar modellen waarin al vroeg met zieke medewerkers aan de slag wordt gegaan en de bedrijfsarts een kleinere rol heeft. Ik zou de workshop aanbevelen aan andere organisaties die ook hun verzuim organisatie opnieuw onder de loep willen nemen. Ik kreeg er energie van, ook door de leuke manier van vertellen!

Default
Marc Dieleman Forensische Zorgspecialisten
Lees verder