Geen verkooppraatje, maar concrete handvatten

Door de slechte opvolging van de huidige arbodienstverlener zochten we naar een nieuwe arbodienst die wel aansluit op onze behoefte.

We hebben een laag verzuim maar door die slechte opvolging en begeleiding konden medewerkers toch langdurig uitvallen.

De workshop is goed bevallen, ik heb door de workshop meer inzicht gekregen in welke dienstverlener bij onze doelgroep zou passen. HR Navigator heeft contact met meerdere arbodienstverleners en geeft een onafhankelijk advies. Het was dus zeker geen “verkooppraatje” maar een objectieve workshop met concrete handvatten.

Daarnaast vond ik het erg verhelderend in hoeverre je zelf als werkgever de eigen regie wil en kan houden. Ook hierin blijkt dat niet alles in boeken staat geschreven maar dat het vaak op praktijkervaring aankomt.

Ik vond het erg verhelderend in hoeverre je zelf als werkgever de eigen regie wil en kan houden.

Ik zou de workshop aanbevelen aan iedere werkgever die wil weten of de huidige dienstverlener wel aansluit bij het bedrijfsprofiel. Er was veel ruimte om met andere deelnemers in gesprek te gaan.

Marco heeft veel kennis en ervaring, en is open en transparant. Hij laat op heldere wijze zien waar op te letten met de selectie en heeft nog goede tips en adviezen voor wanneer je met de geselecteerde dienstverleners in gesprek gaat.

Geen verkooppraatje, maar concrete handvatten
Mascha Peters Qserve group

Meer uitgebreide reviews

Ik weet nu dat ik eerst naar mijn eigen organisatie moet kijken

We zijn een scale-up en bezig met het kiezen van een goede arbodienst. Ik had zelf al onderzoek gedaan, maar me toch ingeschreven voor deze workshop. En dat was slim, want ik kwam erachter dat er niet 1 duidelijk beste keuze is, maar dat het belangrijk is eerst te kijken naar je eigen organisatie. Daarna kun je beter kiezen wat er het beste past bij het bedrijf. Bedankt voor de fijne presentatie!

Jeleesa Goodett
Jeleesa Goodett Virtua Gym
Lees verder
Ik heb de workshop al aanbevolen aan oud-collega’s

Ik wilde graag weten/leren waaraan je een passende arbodienst kan herkennen. En of de huidige arbodienst dan nog wel bij ons past. Welke vragen moet je dan stellen? Ik heb de workshop al aanbevolen aan een paar oud-collegae. Ik weet dat zij op zoek zijn naar een andere arbodienst en niet kijken vanuit de werkgever wat er nodig is, waar de behoefte ligt. Leuke actieve workshop. Ruimte voor visie, vragen en delen van elkaars mening deling. De inhoud van de workshop was echt objectief.

Debbie den Oudsten BCC
Lees verder
Tot in de puntjes voorbereid op gesprekken met arbodiensten

Tijdens de workshop heb ik veel kennis opgedaan en ben nu tot in de puntjes voorbereid op de selectiegesprekken met arbodienstverleners. En ik kwam erachter dat we preventief goed bezig zijn.

Naomi den Ouden Rescop
Lees verder
Lekker interactief met kleine groep

Arbodienstverlening is nieuw binnen mijn functie en ik wil graag beter begrijpen hoe ik dit zou kunnen inrichten. De workshop is interessant als je net als ik op zoek bent. Leuk dat het zo interactief is met een kleine groep om gericht het onderwerp mee te bespreken. De eyeopener was dat iedereen eigenlijk enigszins ontevreden is over hun huidige dienstverlener. Dank jullie wel!!

Babke Schepers
Babke Schepers Trifork
Lees verder
Ook zinvol als je inkoper bent

Als je nog weinig weet over arbodienstverlening, of te weinig kennis hebt van de markt of trends, volg dan deze workshop. Het is toegankelijk en zinvol ook voor niet (hr) collega’s, zoals bijvoorbeeld inkoop collega's

Ilham Rayane
Ilham Rayane IFF
Lees verder
Eigen regie is niet meer van deze tijd

Goede workshop, herhaling van basis (altijd even goed) en ruimte voor vragen/opmerkingen. Eye-opener is dat 'eigen regie' niet meer van deze tijd is. Zowel Bob als Marco erg enthousiast, heel leuk! En veel kennis/ervaring.

Stephanie Ham-Troost
Stephanie Ham-Troost Zorggroep De Vechtstreek
Lees verder
Voor iedereen die op zoek is naar een arbodienst

Prima workshop voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe arbodienst. Ik heb nog geen ruimte voor gehad om mijn aantekeningen terug te lezen. Maar deze week heb ik een weekje vrij en ga ze lezen in onze tuin ?.

Anneke van Laar Dijkstra
Anneke van Laar Dijkstra ALD selectie
Lees verder
Jullie zijn niet uit op directe verkoop

Was een hele compacte en leuke en kennis verrijkende workshop. Ook leuk om met anderen in de workshop te zitten. De grootste eye-opener is dat je een goede analyse moet maken van wat je wilt, en dat je niet perse hoeft aan te besteden (mag ook in delen). Dat een bedrijfsarts niet in dienst mag treden. Geschikt voor P&O-ers. Een goede voorbereiding op een aanbesteding qua kennis en vragen die je vooraf moet beantwoorden om deel te nemen. Jullie zijn niet uit op directe verkoop, maar bieden hulp en kunnen daaraan verdienen. Mooie win-win.

Simone van Leeuwen
Simone van Leeuwen Gemeente Leeuwarden
Lees verder
Er zijn andere oplossingen voor tekort bedrijfsartsen

Ik ben inkoper en wilde meer inhoudelijke kennis opbouwen om goede offerte aanvraag te kunnen doen. Grootste Eye-opener is toch dat dat er andere oplossingen zijn om tekort bedrijfsartsen op te lossen. Workshop is erg geschikt voor collega inkopers met weinig arbo inkoopervaring. Geeft een goed beeld van de markt en inhoudelijke aandachtspunten.

Lieke Emonts
Lieke Emonts KSS
Lees verder