We hebben nu een veel bredere kijk op arbo en verzuim

Sinds begin dit jaar werken we met de arbodienst die we uit de selectie van HR Navigator hebben gekozen. Dankzij het gebruik van de HR Navigator hebben wij een bredere kijk gekregen op de werkwijze rondom verzuimbegeleiding en arbodienstverlening.

In eerste instantie wilde wij onze werkwijze zoals deze al een aantal jaar gebruikelijk was gewoon voortzetten. Dat betekende de inzet van alleen een bedrijfsarts. We zetten nu een verzuimconsulent in. Alleen als het nodig is, wordt de bedrijfsarts erbij gehaald. Ook hebben we geen spreekuur meer op onze locatie. Een andere aanpak, waarmee we tot nu toe heel tevreden over zijn.

Met zijn expertise inspireerde de adviseur van HR Navigator ons tot een nieuwe werkwijze

Omdat de verzuimconsultant direct schakelt met de leidinggevende is deze nu meer betrokken en verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding van de eigen medewerkers. Het is dus niet alleen een taak van HR.

Corine Nieuwschepen
Corine Nieuwschepen HR Adviseur SKVR

Meer uitgebreide klantreviews

Voor elke HR-professional die met arbo te maken krijgt

De workshop heeft een leuke interactieve setting, met voldoende ruimte voor vragen of om je eigen cases voor te leggen. Voor mij was een echte eyeopener dat je zelf ook invloed hebt op hoe actief en serieus de arbo dienstverlener met jou omgaat. Actie = reactie zullen we maar zeggen..

Suzanna Strampraat Meeder
Lees verder
Leuke interactieve setting

Ik was op zoek naar meer achtergrondinformatie over aanbesteding van arbodiensten. Het is de eerste keer dat ik dat moet regelen. Was een leuke interactieve setting die jullie hebben gecreëerd, waarin alle onderdelen de revue zijn gepasseerd.

Har Tegelaers
Har Tegelaers GGD Zeeland
Lees verder
Altijd goed voor een glimlach, soms voor een schaterlach.

Heerlijke mail, altijd goed voor een glimlach, soms voor een...

Anneke Dekker HR Silverfit
Lees verder