Wij zijn al heel ver met ons verzuimbeleid. HR Navigator kan goed met ons mee kon denken op dit niveau

Na vijf jaar waren we toe aan een nieuwe arbodienst. Ik had al gehoord van HR Navigator via BG Magazine en Vernet, en ze bleken inderdaad de aangewezen organisatie om ons te helpen. Zelf hebben we aardig wat kennis in huis over verzuim en integratie, we staan bijvoorbeeld al jaren in de top drie van Vernet. We merkten dat HR Navigator goed met ons mee kon denken op dit niveau. Ik kon de adviseur altijd bellen met vragen, hij nam alle tijd en had verstand van zaken.

Ik kon de adviseur altijd bellen met vragen, hij nam alle tijd en had verstand van zaken.

Uiteindelijk zijn we toch niet in zee gegaan met de geselecteerde arbodienst, maar dat niets te maken met de dienstverlening van HR Navigator. We gaan door met onze huidige arbodienst en starten volgend jaar het proces opnieuw op. Natuurlijk weer via HR Navigator.

klantenreview Kitty van Balen
Kitty van Balen Frankeland

Meer uitgebreide klantreviews

Bob combineert scherpe inzichten met leuke en inspirerende verhalen die je hardop aan het lachen maken

Bob combineert scherpe inzichten met leuke en inspirerende verhalen die je hardop aan het lachen maken.

Frank Deuring
Frank Deuring De foutenfabriek en Auteur van de bestseller ‘Superfalen’
Lees verder
Ik geniet ervan en het houdt me scherp

Ga vooral door met je verfrissende, spiegel voorhoudende en humorvolle...

Martine Duenk WGV Zorg en Welzijn
Lees verder
HR Navigator spreekt echt mijn taal

Het is heel goed voor Bezig geweest om met HR Navigator in zee te gaan. We hebben binnen een jaar al meerdere langdurige contracten met de klanten die we graag willen. En er is heel veel rust ontstaan in de dienstverlening. HR Navigator heeft ons geholpen ons bedrijf te laten groeien op een manier die bij ons past. Samenwerken met HR Navigator levert je veel meer op dan alleen hele goede en gedegen klanten en dat doen ze op een manier die heel prettig is. Mede dankzij de samenwerking zijn we van de keukentafel gegroeid naar een zelfverzekerd bedrijf dat echt bestaansrecht heeft. Ik beleef heel veel werkplezier in onze samenwerking. Echt klasse!

HR Navigator spreekt echt mijn taal
Eline van Stijgeren Directeur Bezig B.V.
Lees verder