Alle projectleden staan unaniem achter de keuze van onze nieuwe arbodienstverlener. We hebben echt het gevoel dat het nu gaat veranderen.

Wij waren al langere tijd opzoek naar een nieuwe arbodienstverlener. In het verleden hadden we niet altijd prettige ervaringen met arbodiensten. Er was weinig vertrouwen in dat het beter zou kunnen dan dat wat we nu hadden. Daarom werd het ook steeds uitgesteld. Het was echt zo’n project waar niemand echt zin in had. Daarom leek het mij juist wél leuk.

Ik wilde graag een project doen waar ik echt mijn talenten kan inzetten. Daarom trok ik de stoute schoenen aan werd projectleider voor het vinden van een andere arbodienst. Via een businesspartner HR zijn we toen in contact gekomen met HR Navigator. Eigenlijk vanaf de start zijn jullie nauw betrokken geweest bij het proces. Het was best intensief, vooral het oriëntatieproces. We kregen veel informatie en jullie vragen zetten ons echt aan het denken. De oriënterende gesprekken waren daarom echt een uitkomst, ook omdat we een meervoudig onderhandse aanbesteding moesten doen en we zeker in het begin niet scherp hadden wat we nu precies wilden. Door eerst een aantal oriënterende gesprekken te voeren, konden we daarna veel meer focus leggen op waar wij als organisatie naartoe willen en wat voor een arbodienstverlener daar dan bij zou passen.

Er zijn zoveel dingen die je zelf over het hoofd ziet

We kwamen er ook achter dat we een aantal dingen niet handig hadden georganiseerd. Er zijn zoveel dingen die je zelf over het hoofd ziet en er is zoveel diversiteit aan arbodienstverleners. Jullie hebben ons ook geadviseerd in het maken van keuzes en het zetten van vervolgstappen. Daarnaast hebben we gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring, maar vooral van het enorme netwerk van HR Navigator. En natuurlijk met het selecteren van drie arbodienstverleners die goed bij ons zouden passen.

Veel organisaties hebben weinig of geen kennis van de markt of zijn niet tevreden over hun huidige arbodienstverlening. Zij kunnen wel wat hulp en ondersteuning gebruiken. Ik zou ze ook echt aanraden met jullie te gaan praten. Ik vond HR Navigator erg betrokken. En onze persoonlijke adviseur Bob Zeegers was altijd enthousiast. We konden altijd terecht voor vragen en hij nam regelmatig contact met ons op om te vragen hoe het ermee gaat. Het hele traject was hij op de hoogte wat er speelde en stond ons steeds als coach aan te moedigen langs de zijlijn. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Uiteindelijk is de kogel door de kerk en hebben wij dankzij HR Navigator een geschikte arbodienstverlener gevonden. Iedereen die bij het proces betrokken was, is zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Natuurlijk is er onderling wel eens discussie geweest over bepaalde zaken, maar doordat jullie ons sturing gaven, hebben we de juiste keuzes kunnen maken. Alle projectleden staan unaniem achter de keuze van onze nieuwe arbodienstverlener en dat is leuk om te zien. We hebben echt het gevoel dat het nu gaat veranderen.

 

Wendy van reek
Wendy van Reek Projectleider arbodienstverlening Horizon College

Meer uitgebreide reviews

Heel duidelijk in hun communicatie, een goede site en niet opdringerig. Dat hun dienstverlening voor werkgevers gratis is, is extra handig voor ons.

"Heel duidelijk in hun communicatie, een goede site en niet opdringerig. Dat hun dienstverlening gratis is, is extra handig."

Myrjam Koomen Syngenta
Myrjam Koomen HSE-specialist Syntenga
Lees verder
Jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken

"Achteraf vind ik het jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken. Dat had me veel tijd en energie gescheeld."

Marian Van Roosmalen
Marian van Roosmalen Transitieleider Florence
Lees verder
De niet lullen-maar-poetsen-mentaliteit vind ik prettig

"De niet lullen-maar-poetsen-mentaliteit vind ik prettig. Ik heb HR Navigator al twee keer aanbevolen aan anderen die ook op zoek waren."

Jacqueline Hiemstra Miep
Lees verder
Ze regelden een groot deel van de aanbesteding voor ons. Inmiddels is er al beweging in het verzuim!

"Ze regelden een groot deel van de aanbesteding voor ons. Inmiddels is er al beweging in het verzuim."

Carolien Vos
Carolien Vos Manager HR, I-SEC
Lees verder
Ze gaven eerlijk aan dat de ligging van onze gemeente het best lastig maakte om geschikte arbodiensten te vinden. Toch kwamen ze met drie interessante kandidaten.

"Ze gaven eerlijk aan dat de ligging van onze gemeente het best lastig maakte om geschikte arbodiensten te vinden. Toch kwamen ze met drie interessante kandidaten. Echt een superservice!"

diny
Diny van Lanen P&O Adviseur Gemeente Bergen (L)
Lees verder
Ik hoorde meteen dat de adviseur wist waar hij het over had

"Eerst ging ik zelf op zoek naar een nieuwe arbodienst, maar het verschil was bijna niet te zien tussen de vele aanbieders. Bij het eerste contact hoorde ik meteen dat onze adviseur Marco wist waar hij het over had."

Nassira Chouiar, HR-specialist
Nassira Chouiar HR-specialist BCD Travel
Lees verder
Ze komen niet alleen met 3 geschikte arbodiensten, maar vertellen ook wat de onderlinge verschillen zijn. Eerlijk gezegd was dat meer dan ik vooraf had verwacht.

"De adviseur benadrukte dat we tot niets verplicht waren. We bleven tijdens het traject 100% vrijheid houden, dat was een prettige gedachte."

Erik van den Berg
Erik van de Berg HR adviseur PGVZ
Lees verder
Ik heb ze nu al twee keer ingeschakeld en zou ze zo weer inschakelen

"Ik heb ze nu al twee keer ingeschakeld en zou ze zo weer inschakelen. Dit scheelt uren voorwerk en leidt tot een selectie van kwalitatief goede partijen."

Niek Jaarsma
Niek Jaarsma HR business partner Stryker
Lees verder
We hebben nu een arbodienst die onze visie deelt maar ook kritisch is. Precies wat we zochten. We zijn nog steeds enthousiast

"We hebben nu een arbodienst die onze visie deelt maar ook kritisch is. Precies wat we zochten. We zijn nog steeds enthousiast."

klantenreview Ed Voshol
Ed Voshol Arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland
Lees verder