Ze gaven eerlijk aan dat de ligging van onze gemeente het best lastig maakte om geschikte arbodiensten te vinden. Toch kwamen ze met drie interessante kandidaten.

Het nieuws rondom de nieuwe Arbowet maakte duidelijk dat je als werkgever alle nieuwe eisen rondom een arbodienst goed op een rij moest hebben. Dat had ik in mijn achterhoofd toen ik via internet HR Navigator ontdekte. 

Het leek me handig om de zoektocht naar een nieuwe arbodienst aan hen over te laten. Tijdens het eerste telefonisch contact hadden ze heldere vragen voor ons. Ze wisten alles van de nieuwe Arbowet en begrepen onze eisen goed.

Ze wisten alles van de nieuwe Arbowet en begrepen onze eisen goed.

De adviseurs van HR Navigator hielden me goed op de hoogte over het verloop van het selectieproces. Ze gaven eerlijk aan dat de ligging van onze gemeente – redelijk afgelegen – het best lastig maakte om geschikte arbodiensten te vinden. Toch kwamen ze met drie interessante kandidaten. Zelf had ik ook nog een arbodienst uitgenodigd, maar onze keuze viel op een arbodienst via HR Navigator. Hun professionele aanpak en adequate reacties op mails en telefoontje vond ik erg prettig. Dat we na afloop een gratis jaarabonnement op de nieuwsbrief van BG magazine kregen was voor ons een verrassing. Daar zijn we blij mee, want hier staat veel informatie in op arbogebied. Echt een superservice!

diny
Diny van Lanen P&O Adviseur Gemeente Bergen (L)

Meer uitgebreide klantreviews

Snel geholpen, goede tips voor de gesprekken, en een duidelijk overzicht van arbo aanbieders

"Snel geholpen, goede tips voor de gesprekken, en een duidelijk overzicht van arbo aanbieders."

Hania Khan
Hania Khan HR Generalist Dedalus Healthcare
Lees verder
Zoals jij schrijft over het HR vak zijn er niet veel

Zoals jij schrijft over het HR vak zijn er niet...

Ben van Rooij -
Lees verder
Geen enkel bedrijf kan zich hierna nog permitteren HR niet serieus te nemen

Leest als een warm mes door zachte boter, deelt speldenprikjes...

HR Navigator spreekt echt mijn taal
Eline van Stijgeren Directeur Bezig B.V.
Lees verder