Ze komen niet alleen met 3 geschikte arbodiensten, maar vertellen ook wat de onderlinge verschillen zijn. Eerlijk gezegd was dat meer dan ik vooraf had verwacht.

Al snel na mijn start in 2019 merkte ik dat met name de aandacht voor zieke medewerkers beter kon. De organisatie was in korte tijd snel gegroeid en niet meer bij te benen voor een bedrijfsarts alleen.

De overstap naar een arbodienst was logisch. Al googlend kwam ik bij HR Navigator uit. De online vragenlijst die je in moet vullen is best fors, maar zo krijgen ze wel een realistische indruk van je organisatie en je behoeften.

Meer dan alleen wat namen

Op basis van onze antwoorden kwam een adviseur van HR Navigator niet alleen met drie namen van geschikte arbodiensten. Hij gaf ook een samenvatting van elk van de drie partijen en waar de onderlinge verschillen in zaten. Hun dienstverlening gaat dus verder dan het opdienen van aantal namen. Eerlijk gezegd was dat meer dan ik vooraf had verwacht.

100% vrijheid tijdens het hele traject

De adviseur benadrukte ook dat we tot niets verplicht waren. Kozen we uiteindelijk liever voor een arbodienst uit ons eigen netwerk, ook prima. We bleven tijdens het traject 100% vrijheid houden, dat was een prettige gedachte.

Mijn overtuiging over verzuimbegeleiding is dat we veel meer aan de voorkant moeten gaan zitten. Dus niet pas na zes weken naar de bedrijfsarts voor een analyse: hoe eerder we in actie komen, hoe efficiënter en effectiever de begeleiding is. De partij die we uitkozen – via HR Navigator – heeft deze aanpak duidelijk in haar vezels zitten. Tot nu toe ervaren we het als een goede match.

Erik van den Berg
Erik van de Berg HR adviseur PGVZ

Meer uitgebreide klantreviews

Van A tot Z goede adviezen en ondersteuning

"Ik ben van A tot Z goed geadviseerd en ondersteund. We zijn nu een jaar verder en ben nog steeds tevreden met de bedrijfsarts."

Default
Jeroen Bakker Inkoper Espria
Lees verder
HR Navigator is echt onze ‘trusted advisor’

We hadden vanaf jaar één mooie resultaten en het afgelopen jaar groeien we met zeker 7 ton omzet. Het begint een goed geoliede machine te worden. Bijna eenderde van onze groei van de afgelopen jaren komt via HR Navigator, dus ze hebben echt een plek verworven in onze sales propositie.

Erik Bartholomeus
Erik Bartholomeus eigenaar en managing partner DPO2
Lees verder
Klein beginnen en elke dag 1% beter worden

Grootste inzicht? Ik wil niet achter de feiten aanlopen, maar de regie in handen hebben. Dat lukt door klein te beginnen en elke dag 1% beter te worden.

Lucia Fijlstra
Lucia Fijlstra Atal Medial
Lees verder