Ze komen niet alleen met 3 geschikte arbodiensten, maar vertellen ook wat de onderlinge verschillen zijn. Eerlijk gezegd was dat meer dan ik vooraf had verwacht.

Al snel na mijn start in 2019 merkte ik dat met name de aandacht voor zieke medewerkers beter kon. De organisatie was in korte tijd snel gegroeid en niet meer bij te benen voor een bedrijfsarts alleen.

De overstap naar een arbodienst was logisch. Al googlend kwam ik bij HR Navigator uit. De online vragenlijst die je in moet vullen is best fors, maar zo krijgen ze wel een realistische indruk van je organisatie en je behoeften.

Meer dan alleen wat namen

Op basis van onze antwoorden kwam een adviseur van HR Navigator niet alleen met drie namen van geschikte arbodiensten. Hij gaf ook een samenvatting van elk van de drie partijen en waar de onderlinge verschillen in zaten. Hun dienstverlening gaat dus verder dan het opdienen van aantal namen. Eerlijk gezegd was dat meer dan ik vooraf had verwacht.

100% vrijheid tijdens het hele traject

De adviseur benadrukte ook dat we tot niets verplicht waren. Kozen we uiteindelijk liever voor een arbodienst uit ons eigen netwerk, ook prima. We bleven tijdens het traject 100% vrijheid houden, dat was een prettige gedachte.

Mijn overtuiging over verzuimbegeleiding is dat we veel meer aan de voorkant moeten gaan zitten. Dus niet pas na zes weken naar de bedrijfsarts voor een analyse: hoe eerder we in actie komen, hoe efficiënter en effectiever de begeleiding is. De partij die we uitkozen – via HR Navigator – heeft deze aanpak duidelijk in haar vezels zitten. Tot nu toe ervaren we het als een goede match.

Erik van den Berg
Erik van de Berg HR adviseur PGVZ

Meer uitgebreide reviews

Ze werken vlot en hebben oprechte belangstelling voor jou als klant

"Door hun marktkennis zijn ze een uitstekende partner in het selectieproces. Ze werken vlot en hebben oprechte belangstelling voor jou als klant."

Default
Anneke du Pree-van der Slik Directeur P&O Antes
Lees verder
Fijne tool om kennis te maken met andere partijen, die je in eerste instantie niet zelf zou hebben gevonden

"Ik heb nu kennis gemaakt partijen, die ik niet zelf zou hebben gevonden."

annagreet-haakma
Anja Haakma HR medewerker Rokgroep
Lees verder
Waardevolle inzichten

"Onze adviseur Marco gaf hele waardevolle inzichten en zorgde voor richting in onze zoektocht naar een HR systeem. Dank daarvoor."

Sandra van de Veen
Sandra van de Veen HR Manager Hanex Hospitality Group
Lees verder
Vlotte behandeling aanvraag en voordracht van een ter zake doende partij

"Vlotte behandeling aanvraag en voordracht van een ter zake doende partij."

Hans Leemans
Hans Leemans HR adviseur Gemeente Berkelland
Lees verder
Ze gaven eerlijk aan dat de ligging van onze gemeente het best lastig maakte om geschikte arbodiensten te vinden. Toch kwamen ze met drie interessante kandidaten.

"Ze gaven eerlijk aan dat de ligging van onze gemeente het best lastig maakte om geschikte arbodiensten te vinden. Toch kwamen ze met drie interessante kandidaten. Echt een superservice!"

diny
Diny van Lanen P&O Adviseur Gemeente Bergen (L)
Lees verder
Kosteloze dienstverlening aan werkgevers? Daar zal wel iets aan vastzitten, dacht ik nog. Maar het is dus echt gratis. Binnen een paar weken hadden we offertes liggen van drie aanbieders.

Kosteloze dienstverlening aan werkgevers? Daar zal wel iets aan vastzitten,...

Myrjam Koomen Syngenta
Myrjam Koomen HSE-specialist Syntenga
Lees verder
Een aanrader voor iedereen die professioneel advies zoekt bij de keuze van een arbodienst. En nog gratis ook.

"Een aanrader voor iedereen die professioneel advies zoekt bij de keuze van een arbodienst. En nog gratis ook."

Wim Brandes
Wim Brandes HR manager WVO Zorg
Lees verder
De niet lullen-maar-poetsen-mentaliteit vind ik prettig

"De niet lullen-maar-poetsen-mentaliteit vind ik prettig. Ik heb HR Navigator al twee keer aanbevolen aan anderen die ook op zoek waren."

Jacqueline Hiemstra Miep
Lees verder
Eerst wilden we zelf arbodiensten uitnodigen, maar de expertise van HR Navigator maakt ons veel slagvaardiger en bespaarde ons een hoop tijd.

"Eerst wilden we zelf arbodiensten uitnodigen, maar de expertise van HR Navigator maakt ons veel slagvaardiger en bespaarde ons een hoop tijd."

Default
Henk Arends HR Adviseur Bartiméus
Lees verder