Heel duidelijk in hun communicatie, een goede site en niet opdringerig. Dat hun dienstverlening voor werkgevers gratis is, is extra handig voor ons.

We waren op zoek naar een goede aanbieder van PMO’s. Er werken hier meer dan 700 medewerkers die allemaal eens per vier jaar een uitnodiging krijgen voor een PMO. Via Google kwam ik op de site van HR Navigator uit.

In eerste instantie vond ik het een beetje verdacht: hoezo kosteloze dienstverlening aan werkgevers? Daar zal wel nog iets aan vastzitten, dacht ik nog. Maar nee dus, het is echt gratis. Daarna ging het snel. Binnen een paar weken hadden we via HR Navigator offertes liggen van drie aanbieders. Die hebben we ook alle drie op bezoek gehad. De dag van tevoren stuurde HR Navigator per mail nog een rijtje adviezen, met zaken waar we in de gesprekken op konden letten. Dat was handige informatie. Het bleken drie heel verschillende partijen, er viel echt wat te kiezen.

Ze zijn heel duidelijk in hun communicatie en niet opdringerig

We kozen voor de aanbieder die levendig en enthousiast zijn verhaal vertelde. Een PMO is een vrijblijvend onderzoek, niet iedereen doet zomaar mee. Sommigen hebben ook het idee dat het onderzoek niet anoniem is, maar dat is wel zo. Daarom wilden we graag een partij die mensen kan motiveren om mee te doen aan de PMO.

Intussen hebben we de eerste PMO gehad en die verliep prima. HR Navigator is prettig om mee te werken: ze zijn heel duidelijk in hun communicatie, hebben een goede site en zijn niet opdringerig. En dat hun dienstverlening voor werkgevers gratis is, is extra handig voor ons. Onze administratie is nogal complex, vanuit mijn site een factuur betalen zonder creditcard gaat bijna niet. Die rompslomp bleef me allemaal bespaard.

Myrjam Koomen Syngenta
Myrjam Koomen HSE-specialist Syntenga

Meer uitgebreide klantreviews

Wij zijn al heel ver met ons verzuimbeleid. HR Navigator kan goed met ons mee kon denken op dit niveau

"Wij zijn al heel ver met ons verzuimbeleid en staan zelfs in de top 3 van Vernet. HR Navigator kan goed met ons mee denken op dit niveau."

klantenreview Kitty van Balen
Kitty van Balen Frankeland
Lees verder
Bobnisch profileren. Hahahaha

Bobnisch profileren. Hahahaha

Pauline Miedema
Pauline Miedema Zebra Fabriek
Lees verder
Jouw berichten bezorgen mij altijd een glimlach op mijn gezicht

Jouw HR-berichten bezorgen mij altijd een glimlach op mijn gezicht,...

Hetty Muller
Hetty Muller Chr. Muller Touw
Lees verder