Bel direct een hr-expert:
085 - 049 1540100%_onafhankelijk_badge

Ons team

Maak kennis met het team van HR Navigator

Team HRnavigator

Bob Zeegers

Algemeen directeur
HR Navigator wil professionals helpen betere keuzes te maken op het gebied van HR. Ik ben best ambitieus, want mijn droom is om de grootste community te worden op het gebied van HRM. Met meer dan 6.000 klanten zijn we gelukkig al aardig op weg, maar ik zie dat pas als het begin. Elke nieuwe klant is voor mij nog steeds een klein feestje. Ik word echt blij als we na een intensief selectietraject weer een perfecte vijf sterren beoordeling krijgen. Toch vraag ik me elke dag af hoe het nog beter kan.

Marco de Zeeuw

Directeur
Wat HR Navigator zo leuk maakt? Mijn onafhankelijke adviesrol. Ik kan de klant helpen door te zeggen wat ik er echt van vind. Samen met de klant kom ik snel tot de echte vraag. Met onze kennis en ons netwerk is geen uitgebreid adviestraject met dure consultants nodig. Wij kunnen snel de juiste aanbieders bij de klant aan tafel krijgen voor een verdiepende kennismaking. Binnen HR Navigator coördineer ik de onderzoeken en coach ik onze adviseurs. Het is gaaf om te zien dat zij dezelfde passie hebben voor het vak.

Mirco Bovo

HR adviseur
Als HR adviseur binnen HR Navigator streef ik naar een optimale dienstverlening voor bedrijven met een HR vraag. Samen met mijn collega's helpen we bedrijven met het maken van goede keuzes en zorgen we ervoor dat het vinden van een nieuwe dienstverlener een stuk makkelijker en leuker wordt.

Merve Cakir

HR adviseur
In mijn HR-navigator team wordt er op een fijne manier open gecommuniceerd en is er naast het werk altijd ruimte voor een stukje humor. Met ons hechte team streven we samen met plezier naar een optimale dienstverlening waarbij de tevredenheid van onze klanten voorop staat.

Shai Meijers

Online marketeer
Binnen HR Navigator ben ik als online marketeer o.a. verantwoordelijk voor de online vindbaarheid van ons bedrijf. Maar ook verantwoordelijkheden zoals het mede bepalen van de online marketing strategie en doelstellingen komen aan bod. Een dag bij HR Navigator is nooit hetzelfde!

Meindert van Donkelaar

Web developer
Bij HR Navigator voel ik mij thuis, de verschillende functies binnen het bedrijf werken als een hecht team samen. Van directeur, adviseur, marketing of stagiair, er wordt naar je geluisterd en je meningen tellen mee.

Batuhan Arican

Web developer
In HR Navigator krijg je als werknemer de kans om gebruik te maken van jouw vaardigheden en deze verder te ontwikkelen. Je helpt actief mee met de ontwikkeling en bent waardevol in het bedrijf.

Daan van Middendorp

Web developer
HR Navigator is een groeiend bedrijf met enthousiaste mensen die kennis hebben over hun vak. Hier is ruimte om veel te leren en je eigen ideeen in te brengen, want je wordt hier gelijkwaardig behandeld.

Sam

Bedrijfshond
Who let the dogs out?

Woof
woof woof woof.
Woof.

Word jij dit?

HR Navigator
Wil jij ons team versterken? Klik dan op de knop om alle vacatures te bekijken en om te solliciteren.
arbpodienst inkoopgids


Nooit meer de verkeerde arbodienst kiezen?

✓ 5 niet te missen feiten en fabels over arbodienstverlening

✓ Prik door alle glimmende folders en verkooppraatjes heen

✓ Waarom sommige arbodiensten bewust onbereikbaar zijn

✓ Hoe voorkom je dat je arbodienst voor elk telefoontje een factuur stuurt

✓ Gebaseerd op onze ervaring met 6000+ inkooptrajecten

✓ 10 vragen die je zeker moet stellen om de beste arbodienst te vinden

✓ 9 tips voor een vliegende start met je nieuwe arbodienst

✓ Verplichte nummers arbobeleid en dingen die je beter kunt overslaan

✓ We sturen je daarna ook onze beste tips over arbo, verzuim en hr

​✓ Prik door alle glimmende folders en verkooppraatjes heen

✓ Hoe voorkom je dat je arbodienst voor elk telefoontje een factuur stuurt

✓ 10 vragen die je zeker moet stellen om de beste arbodienst te vinden

✓ Je ontvangt ook onze beste tips over arbo, verzuim en hr

Ontvang de GRATIS inkoopgids arbodienstverlening t.w.v. €27,-

Nee, bedankt. Ik weet al meer dan jullie ;)