Spring naar content

Ons team

Maak kennis met het team van HR Navigator

Bob Zeegers

Bob Zeegers

Algemeen directeur
HR Navigator wil professionals helpen betere keuzes te maken op het gebied van HR. Ik ben best ambitieus, want mijn droom is om de grootste community te worden op het gebied van HRM. Met meer dan 15.000 klanten zijn we gelukkig al aardig op weg, maar ik zie dat pas als het begin. Elke nieuwe klant is voor mij nog steeds een klein feestje. Ik word echt blij als we na een intensief selectietraject weer een perfecte vijf sterren beoordeling krijgen. Toch vraag ik me elke dag af hoe het nog beter kan.
Marco de Zeeuw

Marco de Zeeuw

Directeur
Wat HR Navigator zo leuk maakt? Mijn onafhankelijke adviesrol. Ik kan de klant helpen door te zeggen wat ik er echt van vind. Samen met de klant kom ik snel tot de echte vraag. Met onze kennis en ons netwerk is geen uitgebreid adviestraject met dure consultants nodig. Wij kunnen snel de juiste aanbieders bij de klant aan tafel krijgen voor een verdiepende kennismaking. Binnen HR Navigator coördineer ik de onderzoeken en coach ik onze adviseurs. Het is gaaf om te zien dat zij dezelfde passie hebben voor het vak.

Meindert van Donkelaar

Functioneel beheerder
Bij HR Navigator voel ik mij thuis, de verschillende functies binnen het bedrijf werken als een hecht team samen. Van directeur, adviseur, marketing of stagiair, er wordt naar je geluisterd en je meningen tellen mee.

Batuhan Arican

Lead designer
Bij HR Navigator krijg je als werknemer de kans om gebruik te maken van jouw vaardigheden en deze verder te ontwikkelen. Je helpt actief mee met de ontwikkeling en bent waardevol in het bedrijf.
Monique Lubbers - van Voskuilen

Monique Lubbers

Marketing manager
Jeroen Fieten

Jeroen Fieten

Klant adviseur
Natasja Crol-Kolder

Natasja Crol-Kolder

Klant adviseur
Carmen Pierik

Carmen Pierik

Hoofdredacteur BG magazine

Sam

Bedrijfshond
Who let the dogs out?

Woof
woof woof woof.
Woof.

Word jij dit?

HR Navigator
Wil jij ons team versterken? Klik dan hier om alle vacatures te bekijken en om te solliciteren.

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 11.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids