Skip to content

Ons team

Maak kennis met het team van HR Navigator

Bob Zeegers

Algemeen directeur
HR Navigator wil professionals helpen betere keuzes te maken op het gebied van HR. Ik ben best ambitieus, want mijn droom is om de grootste community te worden op het gebied van HRM. Met meer dan 6.000 klanten zijn we gelukkig al aardig op weg, maar ik zie dat pas als het begin. Elke nieuwe klant is voor mij nog steeds een klein feestje. Ik word echt blij als we na een intensief selectietraject weer een perfecte vijf sterren beoordeling krijgen. Toch vraag ik me elke dag af hoe het nog beter kan.

Marco de Zeeuw

Directeur
Wat HR Navigator zo leuk maakt? Mijn onafhankelijke adviesrol. Ik kan de klant helpen door te zeggen wat ik er echt van vind. Samen met de klant kom ik snel tot de echte vraag. Met onze kennis en ons netwerk is geen uitgebreid adviestraject met dure consultants nodig. Wij kunnen snel de juiste aanbieders bij de klant aan tafel krijgen voor een verdiepende kennismaking. Binnen HR Navigator coördineer ik de onderzoeken en coach ik onze adviseurs. Het is gaaf om te zien dat zij dezelfde passie hebben voor het vak.

Mirco Bovo

HR adviseur
Als HR adviseur binnen HR Navigator streef ik naar een optimale dienstverlening voor bedrijven met een HR vraag. Samen met mijn collega's helpen we bedrijven met het maken van goede keuzes en zorgen we ervoor dat het vinden van een nieuwe dienstverlener een stuk makkelijker en leuker wordt.
Vanessa

Vanessa van der Vlies

HR adviseur
In mijn functie als HR Adviseur maak ik je wegwijs op het gebied van arbo & preventie. Door mijn achtergrond als account manager, kan ik in mijzelf goed in alle soorten klanten verplaatsen en hun vraag vertalen naar een aanbod wat het beste bij henzelf en hun organisatie past. Samen met mijn collega's leggen we alle HR puzzelstukjes netjes op hun plaats. Puzzel je mee?
Sanne_web

Sanne van Dort

Online marketeer
Binnen HR Navigator ben ik als online marketeer o.a. verantwoordelijk voor het voor het creëren en plaatsen van content op de website, het versturen van de nieuwsbrief en zorg ik dat we continu zichtbaar zijn op alle social media kanalen. Maar ook het houden van klantinterviews en het regelen van alles rondom workshops valt onder mijn taken. Een dag bij HR Navigator is nooit hetzelfde!

Meindert van Donkelaar

Webdeveloper
Bij HR Navigator voel ik mij thuis, de verschillende functies binnen het bedrijf werken als een hecht team samen. Van directeur, adviseur, marketing of stagiair, er wordt naar je geluisterd en je meningen tellen mee.
verster-jij-ons-team

Wianne Pierik

Audiovisueel stagiair
Als audiovisueel stagiair ben ik verantwoordelijk voor de video’s. De vrijheid die ik krijg geeft me veel ruimte om zelf ook ideeën in te brengen. Het is een gezellig bedrijf waar ik mijn gang kan gaan.

Word jij dit?

HR Navigator
Wil jij ons team versterken? Klik dan op de knop om alle vacatures te bekijken en om te solliciteren.

Batuhan Arican

Webdeveloper
In HR Navigator krijg je als werknemer de kans om gebruik te maken van jouw vaardigheden en deze verder te ontwikkelen. Je helpt actief mee met de ontwikkeling en bent waardevol in het bedrijf.
verster-jij-ons-team

Rens Beuker

Audiovisueel stagiair
In mijn alledaagse werkzaamheden ben ik bezig met het onderhouden van de bedrijfsvideo´s en het maken van de YouTube content op het bedrijfsaccount. Ik vind het een leuk en hecht bedrijf en heb het hier erg naar mijn zin.
verster-jij-ons-team

Esra van Nielen

Webdeveloper stagiair
Als Front-end web developer stagiair bij HR Navigator zit ik goed op mijn plek. Hier heb ik de mogelijkheid om veel verschillende aspecten van het vak web development in de praktijk te leren.

Sam

Bedrijfshond
Who let the dogs out?

Woof
woof woof woof.
Woof.

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 10.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

HRM-tertainment

Voor een beetje

in je HR

HRM-tertainment
HRM-tertainment
HRM-tertainment
HRM-tertainment

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids