Bel direct een hr-expert:
085 - 049 1540100%_onafhankelijk_badge

Ons team

Maak kennis met het team van HR Navigator

Bob Zeegers

Algemeen directeur
HR Navigator wil professionals helpen betere keuzes te maken op het gebied van HR. Ik ben best ambitieus, want mijn droom is om de grootste community te worden op het gebied van HRM. Met meer dan 6.000 klanten zijn we gelukkig al aardig op weg, maar ik zie dat pas als het begin. Elke nieuwe klant is voor mij nog steeds een klein feestje. Ik word echt blij als we na een intensief selectietraject weer een perfecte vijf sterren beoordeling krijgen. Toch vraag ik me elke dag af hoe het nog beter kan.

Marco de Zeeuw

Directeur
Wat HR Navigator zo leuk maakt? Mijn onafhankelijke adviesrol. Ik kan de klant helpen door te zeggen wat ik er echt van vind. Samen met de klant kom ik snel tot de echte vraag. Met onze kennis en ons netwerk is geen uitgebreid adviestraject met dure consultants nodig. Wij kunnen snel de juiste aanbieders bij de klant aan tafel krijgen voor een verdiepende kennismaking. Binnen HR Navigator coördineer ik de onderzoeken en coach ik onze adviseurs. Het is gaaf om te zien dat zij dezelfde passie hebben voor het vak.

Mirco Bovo

HR adviseur
Als HR adviseur binnen HR Navigator streef ik naar een optimale dienstverlening voor bedrijven met een HR vraag. Samen met mijn collega's helpen we bedrijven met het maken van goede keuzes en zorgen we ervoor dat het vinden van een nieuwe dienstverlener een stuk makkelijker en leuker wordt.
verster-jij-ons-team

Vanessa van der Vlies

HR adviseur
In mijn functie als HR Adviseur maak ik je wegwijs op het gebied van arbo & preventie. Door mijn achtergrond als account manager, kan ik in mijzelf goed in alle soorten klanten verplaatsen en hun vraag vertalen naar een aanbod wat het beste bij henzelf en hun organisatie past. Samen met mijn collega's leggen we alle HR puzzelstukjes netjes op hun plaats. Puzzel je mee?
verster-jij-ons-team

Sanne van Dort

Online marketeer
Binnen HR Navigator ben ik als online marketeer o.a. verantwoordelijk voor het voor het creëren en plaatsen van content op de website, het versturen van de nieuwsbrief en zorg ik dat we continu zichtbaar zijn op alle social media kanalen. Maar ook het houden van klantinterviews en het regelen van alles rondom workshops valt onder mijn taken. Een dag bij HR Navigator is nooit hetzelfde!

Meindert van Donkelaar

Webdeveloper
Bij HR Navigator voel ik mij thuis, de verschillende functies binnen het bedrijf werken als een hecht team samen. Van directeur, adviseur, marketing of stagiair, er wordt naar je geluisterd en je meningen tellen mee.

Sam

Bedrijfshond
Who let the dogs out?

Woof
woof woof woof.
Woof.

Batuhan Arican

Webdeveloper
In HR Navigator krijg je als werknemer de kans om gebruik te maken van jouw vaardigheden en deze verder te ontwikkelen. Je helpt actief mee met de ontwikkeling en bent waardevol in het bedrijf.

Word jij dit?

HR Navigator
Wil jij ons team versterken? Klik dan op de knop om alle vacatures te bekijken en om te solliciteren.
verster-jij-ons-team

Jelmer Lam

Webdeveloper stagiair
Als Front-end web developer stagiair bij HR Navigator zit ik goed op mijn plek. Hier heb ik de mogelijkheid om veel verschillende aspecten van het vak web development in de praktijk te leren.
arbpodienst inkoopgids


Nooit meer de verkeerde arbodienst kiezen?

✓ 5 niet te missen feiten en fabels over arbodienstverlening

✓ Prik door alle glimmende folders en verkooppraatjes heen

✓ Waarom sommige arbodiensten bewust onbereikbaar zijn

✓ Hoe voorkom je dat je arbodienst voor elk telefoontje een factuur stuurt

✓ Gebaseerd op onze ervaring met 6000+ inkooptrajecten

✓ 10 vragen die je zeker moet stellen om de beste arbodienst te vinden

✓ 9 tips voor een vliegende start met je nieuwe arbodienst

✓ Verplichte nummers arbobeleid en dingen die je beter kunt overslaan

✓ We sturen je daarna ook onze beste tips over arbo, verzuim en hr

​✓ Prik door alle glimmende folders en verkooppraatjes heen

✓ Hoe voorkom je dat je arbodienst voor elk telefoontje een factuur stuurt

✓ 10 vragen die je zeker moet stellen om de beste arbodienst te vinden

✓ Je ontvangt ook onze beste tips over arbo, verzuim en hr

Ontvang de GRATIS inkoopgids arbodienstverlening t.w.v. €27,-

Nee, bedankt. Ik weet al meer dan jullie ;)