Alle gratis online mini-trainingen over HR

Op zoek naar praktische HR informatie over HR thema’s? Elke maand geven we online mini-trainingen over allerlei HR thema’s waar jij en heel veel andere HR-professionals mee worstelen. Je kunt gratis meedoen.

Trainingen

Grootste inzicht? Doe het stap voor stap en denk eerst na wat je wil en welke doelstelling de organisatie heeft, kom daarna pas in actie.

Iris Schoemans
Isolde Schoemans Iris Europe
Lees verder

Wat ik echt meeneem is dat ik eerst goed draagvlak moet creëren bij managers en medewerkers, om van daaruit beleid DI te kunnen uitrollen.

Default
Esther Wolters Avans+
Lees verder

Grootste inzicht? Ik wil niet achter de feiten aanlopen, maar de regie in handen hebben. Dat lukt door klein te beginnen en elke dag 1% beter te worden.

Lucia Fijlstra
Lucia Fijlstra Atal Medial
Lees verder

Wat ik zeker meeneem is dat ik in contact moet blijven met medewerkers. En dat ik concrete activiteiten moet definiëren die passen bij wensen van medewerkers.

Elvira van Noort
Elvira van Noort Nielsen
Lees verder

Deze mini-training en jullie e-mails zijn hands-on en praktisch. Dat geldt ook voor het 4 pijler model van Duurzame Inzetbaarheid.

Annelieke Peeters
Annelieke Peeters Volckaert
Lees verder

Ga in gesprek met medewerkers, neem kleine stappen en ga uit van een meerjarenplan. Dan lukt het om DI langdurig op de agenda houden.

Yvonne Wonnink Wonnink Zonwering
Lees verder