Spring naar content

Ik ben heel anders naar mijn verzuim gaan kijken

Elise BreurIk was niet meer tevreden met onze arbodienst en had het contract met hen dan ook al pro-forma opgezegd.

Ik wilde graag duidelijk krijgen wat arbodiensten te bieden hebben, maar ook uitvinden waar in onze situatie de focus op moet liggen. En ik wilde een nieuwe teleurstelling voorkomen.

Ik was zelf al op internet op zoek gegaan naar een arbodienst, maar zag eigenlijk al snel door de bomen het bos niet meer. Sommige dingen lijken heel mooi, maar hoe alles in de praktijk werkt kun je niet toetsen.

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zoveel verschil kan zitten in de aanpak die de verschillende arbodiensten bieden.”

Ik was heel blij dat ik tijdens mijn Google zoektocht naar arbodiensten, al snel bij jullie uitkwam. Ik heb de inkoopgids aangevraagd, maar werd ook heel enthousiast over de workshop. Ik twijfelde om mee te doen omdat wij (nog) niet meer dan 100 medewerkers in dienst hebben. Ik heb uiteindelijk telefonisch contact met jullie opgenomen, waarbij gelijk werd aangegeven dat het geen probleem was om me in te schrijven. En ja, toen was ik wel om!

De workshop is goed bevallen. Al heel snel kwam ik tot de conclusie dat ik er niet verkeerd aan heb gedaan om op zoek te gaan naar een andere arbodienst. Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zoveel verschil kan zitten in de aanpak die de verschillende arbodiensten bieden. Een hele grote eyeopener was dat het korte verzuim bij ons wel echt het grootste probleem is en niet het langdurige verzuim.

Ik zou de workshop aan iedereen aanbevelen die beter beslagen ten ijs wil komen in arboland. Je hoeft nog niet eens actief op zoek te zijn naar een andere arbodienst, want gewoon het inzicht krijgen in welke mogelijkheden er zijn is al heel waardevol.

Ik vond de kleinschalige opzet van de workshop met een kleine groep heel fijn. Het gaf de gelegenheid om gerichte vragen te kunnen stellen en ook de ervaring die andere kandidaten deelden was zeer waardevol.

 

Elise Breur  – Composites

Reserveer nu jouw plek!

Marco de Zeeuw, partner van HR Navigator en Mirco Bovo, adviseur arbodienstverlening & preventie, praten je tijdens deze workshop bij over wat de markt te bieden heeft op het gebied van arbo en preventie. Je gaat naar huis met een concrete lijst tips en trucs om de arbodienst te vinden die bij je past.

Aanmelden | Workshop Inkoop Arbodienstverlening en Preventie

"*" geeft vereiste velden aan

De workshop start om 13.30 uur. Na afloop (circa 15:15) is er nog gelegenheid om extra vragen te stellen.

Deze workshop is geschikt voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers.

Let op: de workshop is gratis, maar er geldt wel een no-show vergoeding!
Naam*
We bellen je vooraf met wat vragen zodat je goed voorbereid bent.
Geef de datum van je voorkeur op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HR Experts Marco en Mirco

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 11.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids