Bel direct een hr-expert:
085 - 049 1540100%_onafhankelijk_badge

De beste Beoordelingssystemen voor je organisatie?

✓ Vergelijk gratis 50 Beoordelingssystemen

✓ Persoonlijk advies van dé HRM experts van Nederland

✓ Jij vertelt wat je zoekt, wij regelen de rest

✓ Snel 3 offertes van de beste Beoordelingssystemen

Gratis en 100% onafhankelijk

10x sneller dan zelf doen

6000+ klanten gingen jou voor

Beoordelingssystemen vergelijken en selecteren

Beoordelen van medewerkers gaat over mensen, waardoor dit eigenlijk nooit in één systeem is vast te leggen. Maar omdat het wel belangrijk is dat leidinggevenden op eenzelfde wijze hun medewerkers beoordelen en dit ook op een eenduidige manier vastleggen, biedt een beoordelingssysteem hier structuur in. Kies een systeem die past bij de visie en ambities van jouw organisatie.

Online vergelijken & selecteren

Snel al je wensen op een rij. Ontvang een uitgebreide vergelijking en 3 beoordelingssysteem offertes op maat. De rest regelen wij voor je
Ondersteuning

Ondersteund door hr-experts

Direct persoonlijk advies van HR adviseurs die echt verstand hebben van beoordelingssytemen. Al vanaf 2009 de grootste HR vergelijkingssite.
Selectie

Vergelijk 250 aanbieders.

HR Navigator werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde beoordelingssysteem aanbieders die voldoen aan strenge certificerings eisen.

100% onafhankelijk

We zijn 100% onafhankelijk en objectief. We hebben met alle beoordelingssysteem aanbieders gelijke afspraken en doen niet aan vriendjespolitiek.

Hoe werkt HR Navigator?

Vind makkelijk en snel een Beoordelingssystemen aanbieder die bij jou past

Stap 1

Stap 1

Criteria bepalen

  ✓ Vul de vragenlijst in

✓ Vergelijk 50 criteria

 ✓ Persoonlijk advies

Stap2-BG

Stap 2

Beoordelingssyteem top 3

✓ Selectie 3 beste aanbieders

✓ Keuze uit 250 leveranciers

✓ Onafhankelijk

Stap3-BG

Stap 3

Adviesrapport en offertes

✓ Adviesrapport

✓ Uitgebreide vergelijking

✓ 3 Maatwerk offertes

Stap4-BG

Stap 4

Kies de beste beoordelingssyteem

✓ Gesprekken met top 3

✓ Contract onderhandeling

✓ Maak je keuze

Beoordelingssystemen selecteren met advies van onze HR experts

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende Beoordelingssystemen. HR Navigator is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Beoordelingssystemen."

Bob Zeegers - Algemeen directeur

Klanten van HR Navigator

Beoordelingssysteem selecteren? Zo werkt het

Met HRM Softwarekiezer vergelijk je snel alle aanbieders van beoordeling en evaluatie systemen. Je geeft aan wat jouw wensen zijn en ontvangt offertes van de drie best passende aanbieders. Gratis, snel en onafhankelijk.

Laat je niet misleiden

En hoe voorkom je dat je je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste dat je wilt is een leverancier die jouw bedrijf helemaal niet snapt of de verkeerde diensten aanbiedt.

HR Navigator hielp al meer dan 6.000 organisaties bij het vinden van een passende beoordelingssysteem aanbieder. Daarom weten we precies wat dienstverleners wel en niet te bieden hebben.

Hoe het werkt?

Wij brengen eerst je wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passende aanbieders. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

Je ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen je ook om de juiste vragen te stellen. Zo kun je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk

Jouw persoonlijke HRM software-adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

Over Beoordelingssysteem vergelijken

Overzicht dienstverleners Beoordelingssystemen

Op dit moment zijn er zo’n 50 professionele aanbieders van Beoordelingssystemen.
Of het nu gaat om een salarissysteem, verwerken van declaraties, de personeelsadministratie, verlof of employee Self Service (ESS). Elk systeem heeft zijn specifieke kenmerken waardoor er niet één beste systeem is aan te wijzen.

Wij hebben een actueel overzicht van aanbieders van Beoordelingssystemen voor jou samengesteld. Een mooi begin van jouw oriëntatie op het aanbod.

Je kan ook gelijk beginnen met het selecteren van het best passende Beoordelingssystemen voor jouw eigen organisatie met onze handige hrm software selectietool.

Across

Across

Met het softwarepakket ACROSS voor alle branches biedt Simple Software sinds 1987 een geïntegreerde totaaloplossing voor uw volledige ...
Arbode logo

Arbode

Arbode Consultancy b.v. is een onafhankelijke en landelijk werkende adviesorganisatie en opleider op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit ...
occure

Occure

OCCURE staat voor een optimale productiviteit van werknemers. Wij zijn er van overtuigd dat door een gezond management ...
arbodienst encare arbozorg

Encare Arbozorg

Wij zijn een arbodienst met een gezicht. Encare is een regionale arbodienst in Limburg. Wij houden van een ...
Oracle

Global Human Resources Cloud

Oracle Global Human Resources Cloud is a complete solution that minimizes operational costs and complexity, streamlines core HR ...
Appenta

Appenta HRM personeelbeheer

U heeft Appenta HRM Compact nodig als u voor meerdere werknemers hun gegevens moet vastleggen in verband met ...
Oracle

E-Business Suite HCM

Oracle's E-Business Suite Human Capital Management enables you to architect a global foundation for HR data and improved ...
Peopleinc

People Inc.

People Inc. HRM is een flexibel en uitgebreid HR softwarepakket geschikt voor ieder bedrijf. People Inc. is onder ...
Polaris

Polaris

Polaris is een geïntegreerde oplossing voor HR, Salaris, Tijdregistratie en Personeelsplanning. Het is een volledig webbased programma met ...

Klanten over HR Navigator

Ze regelden een groot deel van de aanbesteding

“Al lange tijd kampten we met hoog verzuim en de samenwerking met de toenmalige arbodienst liep niet meer zo soepel. Ik was huiverig om over te stappen vanwege het gedoe. Tot ik begreep dat ik een groot deel van de aanbesteding bij HR Navigator kon neerleggen. Het voortraject liep soepel. We ontvingen van drie partijen een voorstel, waarvan er één eigenlijk gelijk afviel. HR Navigator pakte dit gelijk goed op en samen kwamen we tot een plan B en zelf C. Uit de selectiegesprekken is uiteindelijk één partij naar voren gekomen. De nieuwe arbodienst is wennen want ze werken echt op een andere manier. Maar: er is al beweging in het verzuim!”
Carolien Vos, ISEC

Lees verder

Ik zou ze zo weer inschakelen

“Tijdens een meeting googlede ik even snel op ‘nieuwe arbodienst’ en HR Navigator stond vrijwel bovenaan. Handig, dacht ik, dan gebeurt de voorselectie door een partij die kijk op de zaak heeft. De adviseur van HR Navigator is deskundig, voortvarend en heeft een goed empathisch vermogen voor ons als opdrachtgever. Ik raad elke HR-afdeling die op zoek is naar een arbodienst aan HR Navigator in te schakelen. Dit scheelt uren voorwerk en leidt tot een selectie van kwalitatief goede partijen.”
Niek Jaarsma, HR business partner Stryker

Niek Jaarsma
Lees verder

De niet lullen-maar-poetsen-mentaliteit vind ik prettig

“We waren net uitgebreid naar een regio waar we nog geen arbodienst hadden. Google bracht me op het spoor van HR Navigator. Na het versturen van het contactformulier op hun site werd ik gebeld door een van hun adviseurs. Die bleek zelf op vakantie te zijn op dat moment. Dat vond ik goede service, zelf neem ik echt niet op tijdens mijn vakantie, haha. De ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit van HR Navigator vind ik prettig. Ik heb ze al twee keer aanbevolen.”
Jacqueline Hiemstra, Miep

Jacqueline Hiemstra
Lees verder

We hebben nu een veel bredere kijk op arbo en verzuim

“Dankzij HR Navigator hebben wij een bredere kijk gekregen op verzuimbegeleiding en arbodienstverlening. We waren gewend alleen met een bedrijfsarts te werken. Met zijn expertise inspireerde de adviseur van HR Navigator ons tot een nieuwe werkwijze. We zetten nu een verzuimconsulent in en alleen als het nodig is, wordt de bedrijfsarts erbij gehaald. Een andere aanpak, waarmee we tot nu toe heel tevreden over zijn.”
Corine Nieuwschepen, SKVR

Corine Nieuwschepen
Lees verder

Ze wisten alles van de nieuwe Arbowet

“De nieuwe Arbowet maakte duidelijk dat je alle nieuwe eisen rondom een arbodienst goed op een rij moest hebben. Dat had ik in mijn achterhoofd toen ik via internet HR Navigator ontdekte. Ze wisten alles van de nieuwe Arbowet en begrepen onze eisen goed. Maar ze gaven ook eerlijk aan dat de ligging van onze gemeente het best lastig maakte om geschikte arbodiensten te vinden. Toch kwamen ze met drie interessante kandidaten. Echt een superservice!”
Diny van Lanen, P&O Adviseur Gemeente Bergen

Diny van Lanen
Lees verder

Jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken.

“Achteraf vind ik het jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken. Dat had me veel tijd en energie gescheeld. Ze bieden een compleet traject, als opdrachtgever hoef je niet ernaast nog zelf de markt op te gaan. Ze zijn deskundig en hebben snel door waar je behoeften liggen, dat maakt ze een goede sparring partner. Daardoor kregen we zicht op waar we daadwerkelijk behoefte aan hadden en hoe we dat in de praktijk wilden invullen. Zonder hun expertise was dit niet zomaar duidelijk geworden en waren we langer bezig geweest.”
Marian van Roosmalen, Transitieleider Florence

Marian van Roosmalen
Lees verder

Elke dag de beste tips via social media

We delen elke dag gratis onze laatste tips, beste eye-openers en leukste video's

Onze succesgarantie

HR Navigator is al 10 jaar de grootste en enige 100% onafhankelijke HR-vergelijkingssite.

We helpen iedereen. Altijd!

100% onafhankelijk

Persoonlijk advies van dé HR-experts van Nederland

10 x sneller dan zelf doen

Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

 Al 10 jaar de grootste HR-vergelijkingssite

 6.000+ organisaties gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Meer weten over HRM

Ondernemingsraad

Wat doet de ondernemingsraad en wat mag je van hen verwachten?

De ondernemingsraad (OR) behartigt de belangen van alle medewerkers. Wanneer je meer dan 50 medewerker in dienst hebt, ...
Lees verder
In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning (SPP) is een middel om een optimale bezetting van medewerkers te creëren en de juiste competenties ...
Lees verder
Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Het kiezen van een HRM-systeem dat goed aansluit bij jouw organisatie, behoeften en situatie is lastig. Er zijn ...
Lees verder

HR Analytics – zinvol of hype?

Big data is met de opkomst van e-HRM ook voor HR een enorme hype geworden. De HRM afdeling ...
Lees verder

Hoe werkt HR Navigator?

Veelgestelde vragen

Wat is een functioneringsgesprek?

Een functioneringsgesprek is een open en gelijkwaardig gesprek tussen een leidinggevende en een medewerker. Het is gericht op het verbeteren van het functioneren van de medewerker. Ook moet het zorgen voor een betere samenwerking met de leidinggevende. Dat gebeurt als onderdeel van de jaarlijkse gesprekken, waarin je onder meer ook een beoordelingsgesprek houdt.

Waarom is een gesprekverslag van een functioneringsgesprek belangrijk?

Zorg na een functioneringsgesprek of beoordelingsgesprek altijd voor een ondertekend gespreksverslag in het personeelsdossier. Want, wil je van een personeelslid af en is er geen dossier of voldoet het dossier niet aan de eisen? Dan zal je de kantonrechter niet kunnen overtuigen dat er een gegronde reden is voor het beëindigen van een dienstverband.

Wat zijn de voordelen van beoordelingssysteem?

Creëer overzicht en inzicht en faciliteer een toegankelijke digitale omgeving voor je leidinggevenden en medewerkers. Een goed beoordelingssysteem ondersteunt hierbij en zorgt ervoor dat alle betrokkenen op een overzichtelijke manier de loopbaan van de medewerker kunnen volgen en bijhouden. Door deze digitale manier van werken verzamel je direct data en inzichten voor het HR-beleid.

Wat kost een beoordelingssysteem?

De investering voor een beoordelingssysteem verschilt per systeem en de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een makkelijk en efficiënt systeem die al volledig staat en zonder extra opties? Dan is de investering veel lager dan wanneer je kiest voor maatwerk of integratie met andere systemen.

Wat zijn de functionaliteiten van een beoordelingssysteem?

De functionaliteiten van een beoordelingssysteem kunnen zo smal of breed als je zelf wilt. De meest voorkomende functionaliteiten zijn het bijhouden van de competenties, vaardigheden en doelstellingen per functie, notities en aantekeningen toevoegen, data genereren en toegang voor zowel leidinggevende als medewerkers.

HRM software vergelijken?
Start selectie aanbieders