Bel direct:
085 - 049 1540
mirco.6

Het beste declaratiesysteem voor je organisatie?

✓ Vergelijk meer dan 50 declaratiesysteem aanbieders

✓ Persoonlijk advies

✓ Meer dan 6.000 klanten

  • 6000+ klanten gingen jou voor

  • 10x sneller dan zelf doen

  • Gratis en onafhankelijk

Declaratiesystemen vergelijken en selecteren

Geef medewerkers een snelle en makkelijke manier om hun kosten te declareren. Met een declaratiesysteem vermijd je de excelbestanden en aangeniette bonnetjes en houd je op een efficiënte en minder foutgevoelige manier de declaraties van je medewerkers bij.

Online vergelijken & selecteren

Snel al je wensen op een rij. Ontvang een uitgebreide vergelijking en 3 declaratiesysteem offertes op maat. De rest regelen wij voor je
Ondersteuning

Ondersteund door hr-experts

Direct persoonlijk advies van HR adviseurs die echt verstand hebben van declaratiesystemen. Al vanaf 2009 de grootste HR vergelijkingssite.
Selectie

Vergelijk 250 aanbieders.

HR Navigator werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde declaratiesysteem aanbieders die voldoen aan strenge certificerings eisen.

100% onafhankelijk

We zijn 100% onafhankelijk en objectief. We hebben met alle declaratiesysteem aanbieders gelijke afspraken en doen niet aan vriendjespolitiek.

Hoe werkt HR Navigator?

Vind makkelijk en snel een Declaratiesystemen aanbieder die bij jou past

Stap 1

Stap 1

Criteria bepalen

  ✓ Vul de vragenlijst in

✓ Vergelijk 50 criteria

 ✓ Persoonlijk advies

Stap2-BG

Stap 2

Declaratiesysteem top 3

✓ Selectie 3 beste aanbieders

✓ Keuze uit 250 leveranciers

✓ Onafhankelijk

Stap3-BG

Stap 3

Adviesrapport en offertes

✓ Adviesrapport

✓ Uitgebreide vergelijking

✓ 3 Maatwerk offertes

Stap4-BG

Stap 4

kies beste declaratiesysteem

✓ Gesprekken met top 3

✓ Contract onderhandeling

✓ Maak je keuze

Declaratiesystemen selecteren met advies van onze HR experts

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende Declaratiesystemen. HR Navigator is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Declaratiesystemen."

Bob Zeegers - Algemeen directeur

Klanten van HR Navigator

Declaratiesysteem selecteren? Zo werkt het

Met HRM Softwarekiezer vergelijk je snel alle aanbieders van declaratiesystemen. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en ontvangt offertes van de drie best passende aanbieders. Gratis, snel en onafhankelijk.

Laat je niet misleiden

En hoe voorkom je dat je je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste dat je wilt is een leverancier die jouw bedrijf helemaal niet snapt of de verkeerde diensten aanbiedt.

HR Navigator hielp al meer dan 6.000 organisaties bij het vinden van een passende declaratiesysteem leveranciers. Daarom weten we precies wat dienstverleners wel en niet te bieden hebben.

Hoe het werkt?

Wij brengen eerst je wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passende aanbieders. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

Je ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen je ook om de juiste vragen te stellen. Zo kunt je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk

Jouw persoonlijke HRM software-adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

Over declaratiesysteem vergelijken

Klanten over HR Navigator

Marian van Roosmalen

Marian van Roosmalen, Transitieleider Florence

Stichting Florence staat aan de vooravond van een interne transitie, met een nieuwe cultuur, en organisatiestructuur. Ook de aanpak van het hoge verzuim en verloop hoort hierbij. “Om beide naar beneden te brengen zochten we een externe arbodienstverlener”, vertelt Marian van Roosmalen, voorheen HR-directeur en nu transitieleider. “Achteraf vind ik het jammer dat ik niet…
Lees verder

Ed Voshol, arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland

Ed Voshol, arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland, ging eerst zelf op zoek naar een geschikte nieuwe arbodienst. Maar de lat van zijn organisatie lag hoog. Een speurtocht naar de juiste aanbieder – ‘het is altijd de praktijk die uitwijst of het echt werkt of niet.’ “Als arbocoördinator houd ik me bezig met alles op het gebied…
Lees verder

Kitty van Balen van Frankeland

Na vijf jaar waren we toen aan een nieuwe arbodienst. Ik had al gehoord van HR Navigator via BG Magazine en Vernet, en ze bleken inderdaad de aangewezen organisatie om ons te helpen. Zelf hebben we aardig wat kennis in huis over verzuim en integratie, we staan bijvoorbeeld al jaren in de top drie van…
Lees verder
Diny van Lanen

Diny van Lanen, P&O Adviseur Gemeente Bergen (L)

“Het nieuws rondom de nieuwe Arbowet maakte duidelijk dat je als werkgever alle nieuwe eisen rondom een arbodienst goed op een rij moest hebben. Dat had ik in mijn achterhoofd toen ik via internet HR Navigator ontdekte.”“Het leek me handig om de zoektocht naar een nieuwe arbodienst aan hen over te laten. Tijdens het eerste…
Lees verder
Corine Nieuwschepen

Corine Nieuwschepen, HR Adviseur Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR)

“Sinds begin dit jaar werken we met de arbodienst die we uit de selectie van HR Navigator hebben gekozen. Dankzij het gebruik van de HR Navigator hebben wij een bredere kijk gekregen op de werkwijze rondom verzuimbegeleiding en arbodienstverlening. In eerste instantie wilde wij onze werkwijze zoals deze al een aantal jaar gebruikelijk was gewoon…
Lees verder
Nassira Chouiar

Nassira Chouiar, HR-specialist BCD Travel

“Eerst ging ik zelf op zoek naar een nieuwe arbodienst, maar het verschil was bijna niet te zien tussen de vele aanbieders, met al die mooie teksten op net zulke mooie sites. Ik was HR Navigator al tegengekomen op internet. Toen ik besefte dat ik er niet zelf uit ging komen, besloot ik met hen…
Lees verder

Onze succesgarantie

We helpen iedereen. Altijd!

Gegarandeerd objectief

Persoonlijk advies

10 x sneller dan zelf doen

Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

 6000+ klanten gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Meer weten over HRM

Hoe leidinggevenden kunnen bijdragen aan het terugdringen van verzuim

Uit onderzoek is gebleken dat leidinggevenden een belangrijke rol spelen bij verzuimpreventie. Mits ze weten hoe ze dit ...
Lees verder
In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning (SPP) is een middel om een optimale bezetting van medewerkers te creëren en de juiste competenties ...
Lees verder
Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Het kiezen van een HRM-systeem dat goed aansluit bij jouw organisatie, behoeften en situatie is lastig. Er zijn ...
Lees verder
HRM softwaresystemen: één pot nat? (deel 1)

HRM softwaresystemen: één pot nat? (deel 1)

Dit artikel verscheen o.a. ook in BG magazine In deze eerste editie heeft HR Navigator zich gefocust op ...
Lees verder
Ziekteverzuim verminderen, alle mogelijkheden op een rij

Ziekteverzuim verminderen, alle mogelijkheden op een rij

  Als werkgever hoop je dat het je nooit gebeurt dat een medewerker langdurig ziek wordt. Maar vroeg ...
Lees verder
Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

  Nog altijd verwarring over taken casemanager en bedrijfsarts binnen arbodienst Stel, je bent een zieke werknemer en ...
Lees verder

Hoe werkt HR Navigator?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de risico’s van een declaratiesysteem?

Een goed declaratiesysteem zorgt ervoor dat het indienen van declaraties eenvoudig is en minder tijdrovend dan het handmatig maken en verwerken van declaraties.

Maar het systeem moet wel eenvoudig zijn in gebruik, door alle medewerkers te gebruiken zijn, bij voorkeur vanaf elke plek en via diverse devices (dus bijvoorbeeld via een computer, maar ook via een APP). Ook moet de veiligheid welzijn gewaarborgd, zodat fraude kan worden voorkomen.

 

Hoe werkt een declaratiesysteem?

Over het algemeen kan een medewerker via de Employee Self Service Portal (ESS) of een aparte declaratie app declaraties in dienen. Inclusief een upload van de bijbehorende documenten (bijvoorbeeld een digitale foto of een scan). De medewerker geeft aan om welk type kosten het gaat, hoe hoog de kosten zijn en hoe hij deze overgemaakt wil krijgen.

De verantwoordelijke manager of projectleider ontvangt een digitaal declaratieverzoek en kan met één druk op de knop accorderen. Handtekeningen, stempels en formulieren behoren daarmee tot het verleden. Goedgekeurde declaraties worden automatisch in de financiële en salarisadministratie verwerkt en uitgekeerd.

Net zo makkelijk als het inzien van de digitale loonstrook kunnen medewerkers via ditzelfde ESS wanneer zij maar willen zien wat de status van hun declaraties is.

 

Wat is een declaratiesysteem?

De tijd dat een medewerker naar de financiële administratie moest lopen met een uitgeprinte excelsheet en alle bijbehorende keurig genummerde bonnetjes is gelukkig verleden tijd. Moderne declaratiesoftware maakt dit arbeidsintensieve en foutgevoelige proces zeer eenvoudig, sneller en nog steeds prima controleerbaar.

 

Wat zijn de voordelen van declaratiesysteem?

Vermijd excelsheets met aangeniette bonnetjes, uren aan administratie en uitzoekwerk. Met een digitaal declaratiesysteem geef je medewerkers zelf de verantwoordelijkheid om zelf hun bedrijfsaankopen bij te houden, foto’s van hun bonnetjes up te loaden en deze te structureren in de daarvoor aangemaakte mapjes. Hiermee heb je alle declaraties gesorteerd en in een digitaal dossier, waardoor je deze declaraties makkelijker kunt goedkeuren.

Wat kost een declaratiesysteem?

De investering voor een declaratiesysteem ligt aan de mogelijkheden die je wilt hebben hierin. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van de declaraties, het goedkeuren van de declaraties, hoeveel medewerkers hier toegang tot hebben, de bijlagen die je wilt toevoegen, het overzicht wat je wilt creëren en de inzichten die je eruit wilt halen.

Wat zijn de functionaliteiten van een declaratiesysteem?

Een digitaal declaratiesysteem biedt in ieder de mogelijkheid om elke medewerker zijn of haar declaraties in te dienen, door een beschrijving van de declaratie, de kosten en een foto van de bon of factuur bij te voegen. Vaak kun je deze declaratie toevoegen aan een bepaalde map om direct overzicht te creëren in het soort declaraties, zoals zakelijke reiskosten, woon-werkverkeer, lunch/diner of relatiegeschenken.

Declaratiesysteem vergelijken? Start selectie aanbieders

HR Navigator gebruikt cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op jouw persoonlijke voorkeuren. Ga je verder op onze website? Dan geef je ons toestemming om de cookies te plaatsen.