Bel direct een hr-expert:
085 - 049 1540100%_onafhankelijk_badge

De beste Competentiemanagement software voor je organisatie?

✓ Vergelijk gratis 50 Competentiemanagement software

✓ Persoonlijk advies van dé HRM experts van Nederland

✓ Jij vertelt wat je zoekt, wij regelen de rest

✓ Snel 3 offertes van de beste Competentiemanagement software

Gratis en 100% onafhankelijk

10x sneller dan zelf doen

6000+ klanten gingen jou voor

Competentiemanagement software selecteren

Vanuit competentiemanagement stimuleer je medewerkers om zich te ontwikkelen op de competenties die nodig zijn voor hun functie, binnen het team en binnen de organisatie. Een competentiemanagement systeem geeft inzicht in deze competenties en vanuit hier worden medewerkers beoordeeld. Met dit systeem wordt het beoordelingsproces gestructureerd en er worden tools en mogelijkheden geboden om met de competenties aan de slag te gaan. Kies voor een competentiemanagement software die jouw ambities ondersteunt.

Online vergelijken & selecteren

Snel al je wensen op een rij. Ontvang een uitgebreide vergelijking en 3 competentiemanagement software offertes op maat. De rest regelen wij voor je
Ondersteuning

Ondersteund door hr-experts

Direct persoonlijk advies van HR adviseurs die echt verstand hebben van competentiemanagement software. Al vanaf 2009 de grootste HR vergelijkingssite.
Selectie

Vergelijk 250 aanbieders.

HR Navigator werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde competentiemanagement software aanbieders die voldoen aan strenge certificerings eisen.

100% onafhankelijk

We zijn 100% onafhankelijk en objectief. We hebben met alle competentiemanagement software aanbieders gelijke afspraken en doen niet aan vriendjespolitiek.

Hoe werkt HR Navigator?

Vind makkelijk en snel een Competentiemanagement software aanbieder die bij jou past

Stap 1

Stap 1

Criteria bepalen

  ✓ Vul de vragenlijst in

✓ Vergelijk 50 criteria

 ✓ Persoonlijk advies

Stap2-BG

Stap 2

Competentiemanagement top 3

✓ Selectie 3 beste aanbieders

✓ Keuze uit 250 leveranciers

✓ Onafhankelijk

Stap3-BG

Stap 3

Adviesrapport en offertes

✓ Adviesrapport

✓ Uitgebreide vergelijking

✓ 3 Maatwerk offertes

Stap4-BG

Stap 4

kies beste Competentiemanagement

✓ Gesprekken met top 3

✓ Contract onderhandeling

✓ Maak je keuze

Competentiemanagement software selecteren met advies van onze HR experts

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende Competentiemanagement software. HR Navigator is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Competentiemanagement software."

Bob Zeegers - Algemeen directeur

Klanten van HR Navigator

Competentiemanagement selecteren? Zo werkt het

Met HRM Softwarekiezer vergelijk je snel alle aanbieders van competentiemanagement systemen. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en ontvangt offertes van de drie best passende aanbieders. Gratis, snel en onafhankelijk.

Laat je niet misleiden

En hoe voorkom je dat je je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste dat je wilt is een leverancier die jouw bedrijf helemaal niet snapt of de verkeerde diensten aanbiedt.

HR Navigator hielp al meer dan 6.000 organisaties bij het vinden van een passende competentiemanagement leveranciers. Daarom weten we precies wat dienstverleners wel en niet te bieden hebben.

Hoe het werkt?

Wij brengen eerst je wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passende aanbieders. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

Je ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen je ook om de juiste vragen te stellen. Zo kun je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk

Jouw persoonlijke HRM software-adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

Over competentiemanagement vergelijken

Klanten over HR Navigator

We hebben nu een veel bredere kijk op arbo en verzuim

“Dankzij HR Navigator hebben wij een bredere kijk gekregen op verzuimbegeleiding en arbodienstverlening. We waren gewend alleen met een bedrijfsarts te werken. Met zijn expertise inspireerde de adviseur van HR Navigator ons tot een nieuwe werkwijze. We zetten nu een verzuimconsulent in en alleen als het nodig is, wordt de bedrijfsarts erbij gehaald. Een andere aanpak, waarmee we tot nu toe heel tevreden over zijn.”
Corine Nieuwschepen, SKVR

Corine Nieuwschepen
Lees verder

Ze regelden een groot deel van de aanbesteding

“Al lange tijd kampten we met hoog verzuim en de samenwerking met de toenmalige arbodienst liep niet meer zo soepel. Ik was huiverig om over te stappen vanwege het gedoe. Tot ik begreep dat ik een groot deel van de aanbesteding bij HR Navigator kon neerleggen. Het voortraject liep soepel. We ontvingen van drie partijen een voorstel, waarvan er één eigenlijk gelijk afviel. HR Navigator pakte dit gelijk goed op en samen kwamen we tot een plan B en zelf C. Uit de selectiegesprekken is uiteindelijk één partij naar voren gekomen. De nieuwe arbodienst is wennen want ze werken echt op een andere manier. Maar: er is al beweging in het verzuim!”
Carolien Vos, ISEC

Lees verder

Ze wisten alles van de nieuwe Arbowet

“De nieuwe Arbowet maakte duidelijk dat je alle nieuwe eisen rondom een arbodienst goed op een rij moest hebben. Dat had ik in mijn achterhoofd toen ik via internet HR Navigator ontdekte. Ze wisten alles van de nieuwe Arbowet en begrepen onze eisen goed. Maar ze gaven ook eerlijk aan dat de ligging van onze gemeente het best lastig maakte om geschikte arbodiensten te vinden. Toch kwamen ze met drie interessante kandidaten. Echt een superservice!”
Diny van Lanen, P&O Adviseur Gemeente Bergen

Diny van Lanen
Lees verder

Jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken.

“Achteraf vind ik het jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken. Dat had me veel tijd en energie gescheeld. Ze bieden een compleet traject, als opdrachtgever hoef je niet ernaast nog zelf de markt op te gaan. Ze zijn deskundig en hebben snel door waar je behoeften liggen, dat maakt ze een goede sparring partner. Daardoor kregen we zicht op waar we daadwerkelijk behoefte aan hadden en hoe we dat in de praktijk wilden invullen. Zonder hun expertise was dit niet zomaar duidelijk geworden en waren we langer bezig geweest.”
Marian van Roosmalen, Transitieleider Florence

Marian van Roosmalen
Lees verder

Ik hoorde meteen dat de adviseur wist waar hij het over had

“Eerst ging ik zelf op zoek naar een nieuwe arbodienst, maar het verschil was bijna niet te zien tussen al die aanbieders. Toen ik besefte dat ik er niet zelf uit ging komen, besloot ik met HR Navigator in zee te gaan. Bij het eerste contact met adviseur Marco hoorde ik meteen dat hij wist waar hij het over had. Hij stelde allerlei vragen waarop ik niet direct het antwoord paraat had, zoals over verzuimfrequentie. Marco gaf ook een goede uitleg over het verdienmodel en hoe ze onafhankelijk kunnen kunnen adviseren.”
Nassira Chouiar, BCD Travel

Nassira Chouiar
Lees verder

Ik zou ze zo weer inschakelen

“Tijdens een meeting googlede ik even snel op ‘nieuwe arbodienst’ en HR Navigator stond vrijwel bovenaan. Handig, dacht ik, dan gebeurt de voorselectie door een partij die kijk op de zaak heeft. De adviseur van HR Navigator is deskundig, voortvarend en heeft een goed empathisch vermogen voor ons als opdrachtgever. Ik raad elke HR-afdeling die op zoek is naar een arbodienst aan HR Navigator in te schakelen. Dit scheelt uren voorwerk en leidt tot een selectie van kwalitatief goede partijen.”
Niek Jaarsma, HR business partner Stryker

Niek Jaarsma
Lees verder

Elke dag de beste tips via social media

We delen elke dag gratis onze laatste tips, beste eye-openers en leukste video's

Onze succesgarantie

HR Navigator is al 10 jaar de grootste en enige 100% onafhankelijke HR-vergelijkingssite.

We helpen iedereen. Altijd!

100% onafhankelijk

Persoonlijk advies van dé HR-experts van Nederland

10 x sneller dan zelf doen

Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

 Al 10 jaar de grootste HR-vergelijkingssite

 6.000+ organisaties gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Meer weten over HRM

Ondernemingsraad

Wat doet de ondernemingsraad en wat mag je van hen verwachten?

De ondernemingsraad (OR) behartigt de belangen van alle medewerkers. Wanneer je meer dan 50 medewerker in dienst hebt, ...
Lees verder
In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning (SPP) is een middel om een optimale bezetting van medewerkers te creëren en de juiste competenties ...
Lees verder
Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Het kiezen van een HRM-systeem dat goed aansluit bij jouw organisatie, behoeften en situatie is lastig. Er zijn ...
Lees verder

HR Analytics – zinvol of hype?

Big data is met de opkomst van e-HRM ook voor HR een enorme hype geworden. De HRM afdeling ...
Lees verder

Hoe werkt HR Navigator?

Veelgestelde vragen

Hoe ga ik aan de slag met competentiemanagement?

  1. Wat zijn de kerncompetenties van jouw onderneming
    Waarin onderscheid jouw organisatie zich? In welke diensten, producten of technologieën ben je onderscheiden ten opzicht van jouw concurrenten? Ben je bijvoorbeeld zeer klantgericht, snel, innovatief of bied je de hoogste kwaliteit. Lees verder.

Wat is competentiemanagement

Competentie management is het systematisch ontwikkelen en gericht inzetten van de competenties van medewerkers om de doelstellingen van de organisatie te realiseren.

Competentie management is de basis voor een integraal personeelsproces van selectie, beoordeling, beloning, inzet, en door-en uitstroom. Lees verder.

Wat zijn competenties?

Competenties zijn specifieke eigenschappen, vaardigheden en kennis van medewerkers.

Dat is de kennis en de vaardigheden die een medewerker opdeed door opleiding en ervaring. Maar het gaat ook om gedrag, persoonlijkheid en motivatie.

Het succes van een onderneming staat of valt met de competenties van de medewerkers.

Niet gek dus dat de belangstelling voor competentie management in de loop van de jaren flink is toegenomen

Wat zijn de voordelen van competentiemanagement software?

Stimuleer een eenduidige manier van werken voor alle medewerkers, waarbij zowel leidinggevenden als medewerkers inzicht hebben in de status en voortgang rondom de competenties per functie. Wilt een medewerker doorgroeien? Of wilt hij (of zij) verdieping vinden binnen zijn functie? Hier kun je precies zien welke competenties hiervoor nodig zijn. Een digitaal competentiemanagement software zorgt hiervoor en genereert data en inzichten voor je HR-beleid.

Wat kost competentiemanagement software?

Wil je werken met een competentiemanagement software die al helemaal klaar staat? Of wil je deze liever integreren met je andere HRM software? Of misschien wel een standaard software met een aantal maatwerkmogelijkheden? De investering voor een competentiemanagement software is afhankelijk van je eigen wensen en behoeften.

Wat zijn de functionaliteiten van competentiemanagement software?

Welke competenties horen bij welke functie? Hoe groeien medewerkers binnen hun rol naar een meer senior positie? Een volledig overzicht van alle competenties binnen je organisatie? Het groeipad van medewerkers vastleggen en bijhouden? Dit zijn allemaal functionaliteiten van een competentiemanagement software.

HRM software vergelijken?
Start selectie aanbieders