Bel direct:
085 - 049 1540
merve-medische-keuring

Het beste competentiemanagement systeem voor je organisatie?

✓ Vergelijk meer dan 50 competentiemanagement aanbieders

✓ Persoonlijk advies

✓ Meer dan 6.000 klanten

  • 6000+ klanten gingen jou voor

  • 10x sneller dan zelf doen

  • Gratis en onafhankelijk

Competentiemanagement software selecteren

Vanuit competentiemanagement stimuleer je medewerkers om zich te ontwikkelen op de competenties die nodig zijn voor hun functie, binnen het team en binnen de organisatie. Een competentiemanagement systeem geeft inzicht in deze competenties en vanuit hier worden medewerkers beoordeeld. Met dit systeem wordt het beoordelingsproces gestructureerd en er worden tools en mogelijkheden geboden om met de competenties aan de slag te gaan. Kies voor een competentiemanagement software die jouw ambities ondersteunt.

Online vergelijken & selecteren

Snel al je wensen op een rij. Ontvang een uitgebreide vergelijking en 3 competentiemanagement software offertes op maat. De rest regelen wij voor je
Ondersteuning

Ondersteund door hr-experts

Direct persoonlijk advies van HR adviseurs die echt verstand hebben van competentiemanagement software. Al vanaf 2009 de grootste HR vergelijkingssite.
Selectie

Vergelijk 250 aanbieders.

HR Navigator werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde competentiemanagement software aanbieders die voldoen aan strenge certificerings eisen.

100% onafhankelijk

We zijn 100% onafhankelijk en objectief. We hebben met alle competentiemanagement software aanbieders gelijke afspraken en doen niet aan vriendjespolitiek.

Hoe werkt HR Navigator?

Vind makkelijk en snel een Competentiemanagement software aanbieder die bij jou past

Stap 1

Stap 1

Criteria bepalen

  ✓ Vul de vragenlijst in

✓ Vergelijk 50 criteria

 ✓ Persoonlijk advies

Stap2-BG

Stap 2

Competentiemanagement top 3

✓ Selectie 3 beste aanbieders

✓ Keuze uit 250 leveranciers

✓ Onafhankelijk

Stap3-BG

Stap 3

Adviesrapport en offertes

✓ Adviesrapport

✓ Uitgebreide vergelijking

✓ 3 Maatwerk offertes

Stap4-BG

Stap 4

kies beste Competentiemanagement

✓ Gesprekken met top 3

✓ Contract onderhandeling

✓ Maak je keuze

Competentiemanagement software selecteren met advies van onze HR experts

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende Competentiemanagement software. HR Navigator is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Competentiemanagement software."

Bob Zeegers - Algemeen directeur

Klanten van HR Navigator

Competentiemanagement selecteren? Zo werkt het

Met HRM Softwarekiezer vergelijk je snel alle aanbieders van competentiemanagement systemen. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en ontvangt offertes van de drie best passende aanbieders. Gratis, snel en onafhankelijk.

Laat je niet misleiden

En hoe voorkom je dat je je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste dat je wilt is een leverancier die jouw bedrijf helemaal niet snapt of de verkeerde diensten aanbiedt.

HR Navigator hielp al meer dan 6.000 organisaties bij het vinden van een passende competentiemanagement leveranciers. Daarom weten we precies wat dienstverleners wel en niet te bieden hebben.

Hoe het werkt?

Wij brengen eerst je wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passende aanbieders. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

Je ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen je ook om de juiste vragen te stellen. Zo kun je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk

Jouw persoonlijke HRM software-adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

Over competentiemanagement vergelijken

Klanten over HR Navigator

Diny van Lanen

Diny van Lanen, P&O Adviseur Gemeente Bergen (L)

“Het nieuws rondom de nieuwe Arbowet maakte duidelijk dat je als werkgever alle nieuwe eisen rondom een arbodienst goed op een rij moest hebben. Dat had ik in mijn achterhoofd toen ik via internet HR Navigator ontdekte.”“Het leek me handig om de zoektocht naar een nieuwe arbodienst aan hen over te laten. Tijdens het eerste…
Lees verder
Jacqueline Hiemstra

Jacqueline Hiemstra, Diensten in huishoudelijke ondersteuning Miep

“Onze hoofdvestiging zit in Zierikzee, we waren net uitgebreid naar een regio waar we nog geen arbodienst hadden. Google is mijn beste vriend, zeg ik altijd, en die bracht me ditmaal op het spoor van HR Navigator.” Handig, een partij die voor mij het zoekwerk doet, dacht ik. Na het versturen van het webformulier op…
Lees verder

Kitty van Balen van Frankeland

Na vijf jaar waren we toen aan een nieuwe arbodienst. Ik had al gehoord van HR Navigator via BG Magazine en Vernet, en ze bleken inderdaad de aangewezen organisatie om ons te helpen. Zelf hebben we aardig wat kennis in huis over verzuim en integratie, we staan bijvoorbeeld al jaren in de top drie van…
Lees verder
Nassira Chouiar

Nassira Chouiar, HR-specialist BCD Travel

“Eerst ging ik zelf op zoek naar een nieuwe arbodienst, maar het verschil was bijna niet te zien tussen de vele aanbieders, met al die mooie teksten op net zulke mooie sites. Ik was HR Navigator al tegengekomen op internet. Toen ik besefte dat ik er niet zelf uit ging komen, besloot ik met hen…
Lees verder

Ed Voshol, arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland

Ed Voshol, arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland, ging eerst zelf op zoek naar een geschikte nieuwe arbodienst. Maar de lat van zijn organisatie lag hoog. Een speurtocht naar de juiste aanbieder – ‘het is altijd de praktijk die uitwijst of het echt werkt of niet.’ “Als arbocoördinator houd ik me bezig met alles op het gebied…
Lees verder
Corine Nieuwschepen

Corine Nieuwschepen, HR Adviseur Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR)

“Sinds begin dit jaar werken we met de arbodienst die we uit de selectie van HR Navigator hebben gekozen. Dankzij het gebruik van de HR Navigator hebben wij een bredere kijk gekregen op de werkwijze rondom verzuimbegeleiding en arbodienstverlening. In eerste instantie wilde wij onze werkwijze zoals deze al een aantal jaar gebruikelijk was gewoon…
Lees verder

Onze succesgarantie

We helpen iedereen. Altijd!

Gegarandeerd objectief

Persoonlijk advies

10 x sneller dan zelf doen

Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

 6000+ klanten gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Meer weten over HRM

Hoe leidinggevenden kunnen bijdragen aan het terugdringen van verzuim

Uit onderzoek is gebleken dat leidinggevenden een belangrijke rol spelen bij verzuimpreventie. Mits ze weten hoe ze dit ...
Lees verder
In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning (SPP) is een middel om een optimale bezetting van medewerkers te creëren en de juiste competenties ...
Lees verder
Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Het kiezen van een HRM-systeem dat goed aansluit bij jouw organisatie, behoeften en situatie is lastig. Er zijn ...
Lees verder
HRM softwaresystemen: één pot nat? (deel 1)

HRM softwaresystemen: één pot nat? (deel 1)

Dit artikel verscheen o.a. ook in BG magazine In deze eerste editie heeft HR Navigator zich gefocust op ...
Lees verder
Ziekteverzuim verminderen, alle mogelijkheden op een rij

Ziekteverzuim verminderen, alle mogelijkheden op een rij

  Als werkgever hoop je dat het je nooit gebeurt dat een medewerker langdurig ziek wordt. Maar vroeg ...
Lees verder
Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

  Nog altijd verwarring over taken casemanager en bedrijfsarts binnen arbodienst Stel, je bent een zieke werknemer en ...
Lees verder

Hoe werkt HR Navigator?

Veelgestelde vragen

Hoe ga ik aan de slag met competentiemanagement?

  1. Wat zijn de kerncompetenties van jouw onderneming
    Waarin onderscheid jouw organisatie zich? In welke diensten, producten of technologieën ben je onderscheiden ten opzicht van jouw concurrenten? Ben je bijvoorbeeld zeer klantgericht, snel, innovatief of bied je de hoogste kwaliteit. Lees verder.

Wat is competentiemanagement

Competentie management is het systematisch ontwikkelen en gericht inzetten van de competenties van medewerkers om de doelstellingen van de organisatie te realiseren.

Competentie management is de basis voor een integraal personeelsproces van selectie, beoordeling, beloning, inzet, en door-en uitstroom. Lees verder.

Wat zijn competenties?

Competenties zijn specifieke eigenschappen, vaardigheden en kennis van medewerkers.

Dat is de kennis en de vaardigheden die een medewerker opdeed door opleiding en ervaring. Maar het gaat ook om gedrag, persoonlijkheid en motivatie.

Het succes van een onderneming staat of valt met de competenties van de medewerkers.

Niet gek dus dat de belangstelling voor competentie management in de loop van de jaren flink is toegenomen

Wat zijn de voordelen van competentiemanagement software?

Stimuleer een eenduidige manier van werken voor alle medewerkers, waarbij zowel leidinggevenden als medewerkers inzicht hebben in de status en voortgang rondom de competenties per functie. Wilt een medewerker doorgroeien? Of wilt hij (of zij) verdieping vinden binnen zijn functie? Hier kun je precies zien welke competenties hiervoor nodig zijn. Een digitaal competentiemanagement software zorgt hiervoor en genereert data en inzichten voor je HR-beleid.

Wat kost competentiemanagement software?

Wil je werken met een competentiemanagement software die al helemaal klaar staat? Of wil je deze liever integreren met je andere HRM software? Of misschien wel een standaard software met een aantal maatwerkmogelijkheden? De investering voor een competentiemanagement software is afhankelijk van je eigen wensen en behoeften.

Wat zijn de functionaliteiten van competentiemanagement software?

Welke competenties horen bij welke functie? Hoe groeien medewerkers binnen hun rol naar een meer senior positie? Een volledig overzicht van alle competenties binnen je organisatie? Het groeipad van medewerkers vastleggen en bijhouden? Dit zijn allemaal functionaliteiten van een competentiemanagement software.

Competentiemanagement vergelijken? Start selectie aanbieders.

HR Navigator gebruikt cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op jouw persoonlijke voorkeuren. Ga je verder op onze website? Dan geef je ons toestemming om de cookies te plaatsen.