Onderzoek: zijn arbodienstverleners klaar voor de nieuwe Arbowet?

Onderzoek: zijn arbodienstverleners klaar voor de nieuwe Arbowet?

19 september 2016
Bedrijfsarts

De Tweede Kamer heeft afgelopen dinsdag ingestemd met een aantal belangrijke wijzigingen in de Arbeidsomstandighedenwet. De wijziging staat nu klaar om nog dit jaar in de Eerste Kamer te worden afgehamerd. De ‘nieuwe Arbowet’ geeft helder weer welke afspraken een arbodienst per 1 januari 2017 met haar klanten gemaakt moet hebben.

HR Navigator onderzoekt of de markt klaar is voor de aanpassingen in de Arbowet. Zijn arbodienstverleners voorbereid op alle wijzigingen? Zijn zij al in gesprek met hun klanten over de consequenties van deze wijzigingen? En wat vinden zij eigenlijk van deze nieuwe Arbowet?

Gezocht: arbodienstverleners

Voor dit korte onderzoek vragen we arbodienstverleners om hun medewerking. Via onderstaande link komen zij direct in de vragenlijst, het invullen kost hooguit 5 minuten.

Doe je mee als arbodienst?

Dan krijg je een persoonlijke terugkoppeling met de onderzoeksresultaten in jouw mailbox. De uitslag van dit onderzoek laat ook zien in hoeverre de arbomarkt klaar is voor de wijzigingen.

Download de gratis inkoopgids arbodienstverlening

In deze handige inkoopgids vertellen we je alles wat we de de afgelopen 10 jaar hebben geleerd over het selecteren van de best passende arbodienst voor onze 21.462+ klanten. Leer van onze ervaring en weet welke vragen je moet stellen om nooit meer een verkeerde arbodienst te kiezen.

Arbodienst Inkoopgids

Wanneer?

Graag ontvangen we inzendingen vóór aanstaande donderdag 22 september. Alvast bedankt voor de medewerking!

Vragen?

Neem dan contact op met Marco de Zeeuw, 06-37198645.

Over HR Navigator

HR Navigator is een onafhankelijk onderzoeksbureau binnen het domein van HRM, arbo en verzuim. Met websites als Arbokiezer en Preventiekiezer ondersteunen wij jaarlijks zo’n 1000 werkgevers bij het vinden van de best passende dienstverlener. Vanaf 2005 werkt HR Navigator aan het vergroten van transparantie in de markt, onder meer met het jaarlijks onderzoek naar arbodienstverlening. Aan dit onderzoek werken elk jaar zo’n 60 arbodiensten mee.