Protime

Protime

Protime verwerkt de salarissen op basis van de urenregistratie. Werknemers kunnen op elk moment hun eigen gegevens – urenregistratie, verlofsaldo en afwezigheidaanvragen – inzien. De gewerkte uren kunnen automatisch gekoppeld worden aan specifieke arbeidsvoorwaarden zoals overurenpercentages.

Uw werknemers rekenen op een snelle en correcte salarisverwerking. Daarom zorgt Protime voor een automatische wisselwerking tussen de administratieve HR-processen.

Pro-time zet via urenregistratie tijd om in geld. Dit betekent dat de salarisverwerking van de urenverantwoording of de online tijdregistratie naar de payroll bijna automatisch verloopt. Hiermee legt u de basis voor een zorgeloos, effectief P&O-beleid.

Oplossingen

Salaris verwerken op basis van de urenregistratie betekent dat u h de payrollinvoer alleen hoeft te letten op afwijkingen die automatisch in beeld komen. Ook uw werknemers hebben voordeel bij de tijdregistratiesystemen van Protime. Zij kunnen op elk moment hun eigen gegevens – urenregistratie, verlofsaldo en afwezigheidaanvragen – inzien. De gewerkte uren kunnen automatisch gekoppeld worden aan specifieke arbeidsvoorwaarden zoals overurenpercentages.

Het voordeel van salarisverwerking

Onze klanten genieten met onze (online) salarisverwerking van een lager foutsaldo bij de verloning, een afname van vragen en klachten van uw werknemers aan de HR-afdeling en een snelle maandelijkse payroll. De werkdruk op uw afdeling salarisadministratie vermindert en uw HR-medewerkers hebben meer tijd voor andere taken. U kiest voor onze online tijdregistratie (SaaS), of ons offline Client/Server system.