Exact Online Salaris

Exact

Verlof-, verzuim- én salarisadministratie in 1.

Ga voor het gemak van alles in 1. Ga voor Exact Online Salaris. De financiële, verlof-, verzuim- en salarisadministratie komen hierin samen.

Dat werkt lekker efficiënt. Het handige statusoverzicht laat zien of het werk op schema loopt. Van alle salarisadministraties nog wel. En nu we het toch over integratie hebben, zelfs de werkkostenregeling is geïntegreerd. Wat een gemak.

Alles geautomatiseerd en up-to-date

Wet- en regelgeving bijwerken is veel gedoe. Daarom hebben we het geautomatiseerd. Werk altijd met de laatste rekenregels en cao-gegevens. Exact Online Salaris houdt het automatisch up-to-date. Ook het toewijzen van verlofrecht gaat automatisch. Net zoals de berekening van verlofopname uit het rooster. Dat werkt een stuk prettiger.

Efficiënt beheer

Doe meer in minder tijd met Exact Online Salaris. Bereken in 1x het salaris voor meerdere salarisadministraties. Of doe de jaarafsluiting vanuit 1 overzicht. Verlof en verzuim hoeven maar 1x ingevoerd te worden. Daarna zijn beiden makkelijk te beheren. Handige overzichten en een ziektedossier zorgen daar wel voor. Salarisverwerking ging nog nooit zo efficiënt.