Corpex HRM/ERP software

Corpex

De Corpex HRM software is in staat om een scala aan HRM gegevens vast te leggen, van alle werknemers die in welke hoedanigheid dan ook werkzaam zijn bij uw bedrijf. Of het nu gaat om algemene gegevens, opleidingen, functionering, roosters of verstrekkingen, alles wordt in één compleet dossier vastgelegd.

De Corpex HRM software heeft een aantal zeer praktische functies: het programma registreert automatisch loon- en onkostenvergoedingen, koppelt relevante documenten, registreert verlof en verzuim en is volledig te integreren met projecten. Ook kunt u per werknemer targets, capaciteiten, tarieven en CV’s vastleggen.

HRM systeem voor het beheer van uw belangrijkste kapitaal

Uw medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van uw onderneming. Het HRM systeem van Corpex geeft u inzicht in diverse competenties en kennisgebieden van medewerkers en helpt u bij het maken van personeels- en projectplanningen. Het is dus beslist de moeite waard om alle informatie goed vast te leggen en uiteraard ook te beveiligen in uw personeelsdossier. Vandaar het Corpex HRM systeem.