Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster logo

Er gaat veel tijd verloren wanneer een planner gefrustreerd met papier of bestaande software probeert een efficiënte planning van personeel en bedrijfsmiddelen samen te stellen. Bovendien is dit vaak een rommelig proces dat stress en een negatieve verstandhouding tussen werkgever en werknemer veroorzaakt.

Bedrijfsrooster zorgt voor de juiste tools om eenvoudig tijd te besparen en overzicht te krijgen bij het plannen. Dit doen we op de volgende gebieden.

Beschikbaarheid – Verlofaanvragen, verzuim en standaard en specifieke beschikbaarheid van werknemers wordt centraal verzameld in de online app. De persoonlijke Snipperkaart geeft een helder beeld van de urenstaat.

Planning – Met standaard roosters, arbeidspatronen en automatische planningvoorstellen zorgt Bedrijfsrooster voor een optimaal rooster. Handige inzichten en berekeningen zorgen voor overzicht en rust bij de planner.

Urenregistratie – Via de app, fysieke tijdregistratie terminals of op basis van het rooster geeft Bedrijfsrooster een foutloze urenregistratie. Deze sluit naadloos aan op toonaangevende verloning systemen en kan in vele vormen gerapporteerd worden.

Koppelingen & API – Bedrijfsrooster is te koppelen aan diverse externe systemen zoals iCal, Google Calendar en Outlook. Daarnaast zijn via API koppelingen de meest uiteenlopende integraties te realiseren.

Wij zijn 100% ingeroosterd – u ook?