Arbodienst DuPont

DuPont

DuPont werkt samen met andere bedrijven om innovatieve, op wetenschap gebaseerde oplossingen te vinden voor enkele van ’s werelds grootste uitdagingen.

Inclusive innovation verwijst naar mondiale samenwerking met als doel de wereldbevolking te voeden, de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te beperken en dat wat het belangrijkst is te beschermen.

Dat betekent bijvoorbeeld dat hybride zaden voor harde klimaatomstandigheden in het veld worden getest zodat de boeren zelf kunnen zien welke zaden het goed doen. Het is hoe zonne-energie-installaties die meer energie opleveren op het net kunnen worden aangesloten voor een groeiende stedelijke bevolking. En het zorgt ervoor dat petrochemische producten steeds meer worden vervangen door plantaardige producten, waardoor de koolstofvoetafdruk steeds kleiner kan worden.

DuPont denkt dat grote problemen moeten worden aangepakt door meer wetenschappelijk onderzoek. Inclusive innovation is onze manier om de wetenschap te gebruiken om oplossingen te creëren op een schaal die voor geen enkel bedrijf, organisatie of land alleen haalbaar is.