ADXpert

Logo ADXPERT

ADXpert is een solide en betrouwbare arbodienst in de zuidelijke helft van de randstad dat alle expertises rond verzuim, loopbaan en financiële regelingen in huis heeft en een interessante sparringpartner wil zijn van de werkgever.

ADXpert, arbeidskundig expertisecentrum, levert onder de naam Doen wat werkt een op moderne leest geschoeide arbodienst voor de zuidelijke helft van de randstad. We gaan uit van een volwassen benadering van de medewerker en weten de medicalisering van verzuim succesvol terug te dringen. De arbeidskundige is de sparringpartner van de werkgever. ADXpert investeert in kennis en overziet daardoor snel alle mogelijkheden, wat in verschillende gevallen leidt tot forse besparingen op verzuimkosten. Wij werken graag samen met de werkgever aan een effectief en kostenbesparend verzuimbeleid en durven het aan om een all inclusive dienstverlening aan te bieden voor een scherpe prijs.

We bedienen klanten in allerlei sectoren met de nadruk op zorg en bedrijven waar het geld met de handen wordt verdiend. ADXpert is verder gespecialiseerd in het begeleiden en faciliteren van bedrijven die Eigen Risicodrager zijn of willen worden (ERD Ziektewet / WGA)

Bij ADXpert zijn momenteel ruim 30 medewerkers in dienst. We hebben 6 bedrijfsartsen aan ons verbonden. Consulten kunnen snel ingepland worden.