Vitalias

arbodienst vitalias

Aandacht en vertrouwen vormen de basis voor groei en ontwikkeling. Bij Vitalias gaan we voor het echte gesprek: we nemen de tijd, we gaan voor persoonlijk contact en aandacht en we denken buiten de gebaande paden met u mee.

Bij Vitalias begeleiden we mensen naar bewustwording en autonomie. Wij helpen hen om gezond aan het werk te gaan en hun plezier en productiviteit in werk te vergroten, zodat zij hun werk duurzaam verrichten. Het is onze taak om het echte gesprek met mensen te voeren, vanuit nieuwsgierigheid en interesse. Onze gesprekken vinden plaats in een veilige en betrouwbare omgeving, waarin optimale verbinding kan ontstaan. Wij dagen mensen uit om hun autonomie te vergroten door bewustwording, authenticiteit, toewijding en opties in kaart te brengen en hierin hun verantwoordelijkheid te laten nemen.

Vitalias creëert een klimaat, waarin plezier, nieuwsgierigheid, respect, integriteit en ambitie voorop staan. Wij laten mensen zich graag ontplooien en ontwikkelen in een veilige en open cultuur, waarin zij worden uitgedaagd om een steentje bij te dragen. Het is ons doel om zo het welzijn, geluk en de prestaties van mensen te verbeteren.