Verzuim Applicatie

VerzuimApplicatie

VerzuimApplicatie geeft u controle over uw verzuimbeleid inclusief coördinatie en procesopvolging

Bent u als werkgever op zoek naar een aanpak die het verzuim verlaagt binnen uw organisatie? Zoekt u een verzuimsysteem waarbij u zelf de controle heeft? Met de het verzuimsysteem VerzuimApplicatie voert u de regie én kunt u uitvoeringstaken delegeren. U behoudt het overzicht op re-integratie en alle activiteiten die het herstel van uw zieke werknemer bevorderen. En u heeft 24uur per dag de beschikking over alle informatie over uw verzuimdossiers.

VerzuimApplicatie werkt eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het verzuimsysteem is gebaseerd op de dagelijkse praktijk van HR, verzuim-, casemanagement management en IT. Een uitgebreide gebruikerstraining is niet noodzakelijk,

VerzuimApplicatie is een een web-based programma zodat u altijd online toegang heeft tot de applicatie. VerzuimApplicatie valt te koppelen met vrijwel elk Personeelssysteem te koppelen.

De privacy van uw werknemers is gewaarborgd dankzij een gecertificeerde https-verbinding, waarmee gecodeerde gegevens worden verzonden. Medische informatie is alleen beschikbaar voor bedrijfsartsen via een beveiligde verbinding.