Roosendaal Arbo

Roosendaalarbo

Roosendaal Arbo is opgericht in 2004 door een drietal ervaren bedrijfsartsen. Dit besluit werd ingegeven doordat de bedrijfsartsen een groeiende ontevredenheid opmerkten over de kwaliteit van de dienstverlening van de grotere Arbodiensten. Wij namen ons voor om dat beter te doen.

Roosendaal Arbo kenmerkt zich door langdurige klant relaties, het nakomen van afspraken en de korte lijnen van de klanten naar onze professionals. De bedrijfsartsen zijn allen geregistreerd en worden permanent bij geschoold. Wij zijn in het bezit van een Arbodienst certificaat en een ISO certificaat. Dat garandeert een basis voor de kwaliteit van ons werken en is noodzakelijk voor klanten die een verzuimverzekeraar hebben.

Wij opereren in een markt vol concurrenten. Wij zien onze concurrenten opkomen, verdwijnen, overgenomen worden of fuseren. Ons bedrijf is door de jaren heen vrijwel hetzelfde gebleven, geen forse groei, weinig mutaties in personeel en nog belangrijker, vrijwel geen mutaties in ons klantenbestand.