Perspectief

Perspectief

Bedrijven en organisaties beter maken. Daar staat Perspectief voor. Wij geloven dat een duurzaam, gezonde organisatie begint bij gezonde professionele medewerkers. Volgens ons kunnen bedrijven en organisaties door het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers het verzuim tot een minimum beperken. Daarbij ondersteunen wij bedrijven en organisaties naar meer regie.

Om te komen tot een vitale organisatie is het goed om te analyseren wat uw situatie is, waar de behoefte ligt/wat de wensen zijn binnen uw bedrijf/organisatie. Deze analyse, met behulp van data, is de basis voor ons advies over een (preventieve) aanpak die past bij uw bedrijf/organisatie. Een aanpak die past bij het (structureel) beter inzetbaar houden van uw medewerkers.

Het familiebedrijf Perspectief werd in 2002 opgericht en heeft ruim driehonderd medewerkers. Wij zitten dicht bij u in de buurt via onze dertien regiokantoren en overige gesprekslocaties. We zijn een betrokken dienstverlener met uitgebreide kennis en kunde op het gebied van duurzame inzetbaarheid: verzuim, veiligheid & gezondheid en arbeidsmobiliteit. Onze brede expertise maakt het mogelijk om cases integraal aan te pakken. Dit verzekert u van een goede en duurzame oplossing.