Neuro Habits

NeuroHabits-logo

Minder stressen, minder op je smartphone, of juist productiever of vitaler zijn. Ook jij kent vast iets dat je wél wilt, maar niet doet. Of niet volhoudt. Ons team aan gedragspsychologen staat klaar om je te helpen resultaat te boeken! Met een data gedreven en wetenschappelijke aanpak.
Wij helpen directeuren, managers en HR om gedrag op de werkvloer te inventariseren en verbeteren. Of het nu gaat om ziekteverzuim, vitaliteit of productiviteit. Onze aanpak richt zich op duurzame gedragsverbetering waarbij we ons baseren op de nieuwste inzichten uit de wetenschap en op een grondige data- analyse.
In vier stappen pakken verbeteren we probleemgedrag:

Stap 1: We maken eerst een grondige inventarisatie van het probleemgedrag. Is het ziekteverzuim te hoog, zijn er timemanagement problemen, of vitaliteitsproblemen? Deze inventarisatie stellen wij op met metingen zoals een PMO, data die de organisatie al heeft en interviews.

Stap 2: Vervolgens duiken we de wetenschappelijke literatuur die voor mensen buiten de wetenschap achter een flinke betaalmuur zit.

Stap 3: We leggen de uitkomsten voor en in samenspraak komen we tot een passende gedragsinterventie. Dit kan een stepped care programma zijn, advies, een reeks workshops, coaching of een van de andere 93 gedragveranderingstechnieken uit het gedragveranderingswiel.