Medisch Consult

Medisch Consult

Medisch Consult is gespecialiseerd in verzuimbeheersing, preventie en vitalisering van organisaties en medewerkers. Medisch Consult werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers zowel in de zakelijke dienstverlening, zorg als in de productie.

Kennis van zaken en mensen

Medisch Consult kent de wereld van re-integratie, verzuimpreventie en het maximaal inzetbaar houden van medewerkers als geen ander. Onze professionals hebben kennis van alle factoren die leiden tot mindere productiviteit, verzuim en ongewenst werk-, veiligheids- en gezondheidsgedrag en weten op welke wijze deze positief te beïnvloeden zijn.

Met deze expertise bieden wij u oplossingen voor alle vraagstukken op dit terrein.Medisch Consult is uw resultaatgerichte ‘social account’ en doen dat op integere en vertrouwelijke wijze en met de vereiste snelheid en effectiviteit. Wij stellen ons daarbij flexibel op ten opzichte onze opdrachtgever zonder onze professionaliteit uit het oog te verliezen.

Het resultaat is een tevreden klantenkring die vooruitstrevend is in preventie en vitaliteit en met een laag ziekteverzuim. Wij zijn daadwerkelijk geïnteresseerd in hetgeen mensen in werk (en privé) beweegt. Individuele vraagstukken worden door ons op een zorgvuldige en persoonlijke wijze benaderd en op activerende wijze begeleid. Dit vormt de basis van onze succesvolle werkwijze.