Jansen & De Vries

Jansen & de vries

Jansen de Vries gelooft dat gezondheid heel persoonlijk is en omdat ieder mens en bedrijf verschilt zoeken wij voor iedereen de werkwijze die specifiek daarbij past. Bij Jansen de Vries luisteren we heel goed naar wat mensen ons vertellen.

Dat verhaal is het begin van het traject dat leidt naar de oplossing. Gezondheid is te belangrijk om aan de accountmanager over te laten. Daar wil je het over hebben met iemand die je kent, bij wie je zeker weet dat jouw probleem echt belangrijk is. Jansen de Vries staat dichtbij de mensen, is makkelijk benaderbaar en persoonlijk betrokken bij onze klanten.

De stropdas ligt bij Jansen de Vries al heel lang onderin de la. Het past niet bij ons om ons mooier of beter voor te doen dan we zijn. Onze diensten worden zodanig uitgevoerd dat er sprake is van waardetoevoeging aan een duurzame en vitale toekomst van organisatie en medewerkers door betrokken, daadkrachtig, integer, resultaat – klantgericht en met gedeelde verantwoordelijkheid samen te werken aan de optimale inzetbaarheid van de medewerker.

De trouw, erkenning en waardering van onze klanten zijn een goede reden voor ons om nog harder te werken.