JA-Groep Arbo en Verzuim

arbodienst Ja groep arbo verzuim

JA-Groep is duidelijk te onderscheiden van andere arbodiensten. Onze werkwijze is persoonlijk en afgestemd op het MKB. Wij komen bij op locatie, hebben persoonlijk contact met de medewerkers en wij leren de bedrijfsprocessen en -cultuur kennen. Zo stellen wij ons voor aan uw medewerkers, ondersteunen wij bij ‘moeilijke’ gesprekken en mag u ons bellen over allerlei vraagstukken ten aanzien van personeel. Dit zit altijd in uw abonnement inbegrepen. Zo kunnen wij een prettige samenwerking garanderen. Als u zich bij ons aansluit, heeft dit een aantal voordelen:

  • Wij zijn gespecialiseerd in het MKB. Onze adviezen sluiten aan op de mogelijkheden en beperkingen ten aanzien van re-integratie in het MKB.
  • U krijgt een vast contactpersoon die uw bedrijf en medewerkers leert kennen. Uw casemanager komt regelmatig bij u langs en leert zo de bedrijfscultuur en -structuur kennen.
  • U krijgt een prijs die past bij uw verzuimpercentage. Heeft u laag verzuim? Dan kunnen wij u scherpe prijzen aandienen.
  • U kunt per maand opzeggen. Dit is een kwaliteitsgarantie. Hierdoor kunt u ervan op aan dat wij ons best voor u blijven doen.