Inzet Met Zorg

InzetMetZorg_Logo

Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is dat uw personeel gezond is en blijft. Uw praktijk loopt nou eenmaal beter als iedereen met plezier aan het werk is.

De wetgeving rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid is complex en aan verandering onderhevig. U kunt als ondernemer in de zorg onmogelijk van alles op de hoogte zijn.

Omdat u wel alles goed wilt regelen heeft uw praktijk een partner met kennis nodig. Inzet met zorg heeft alles in huis om uw onderneming optimaal te ondersteunen.

Nog nooit waren alle diensten verenigd in één bedrijf. Nu wel. Door onze unieke structuur is het ook in ons belang dat uw verzuimmeldingen laag blijven.
Inzet met Zorg is een arbodienst, regelt uw loonadministratie en biedt P&O- en juridische ondersteuning. We leveren eerste hulp aan werkgevers en coördineren al het regelwerk en stemmen uw verschillende verzekeringen op elkaar af.

Goed personeel is goud waard, dat weten we allemaal. Daarom zorgen wij ervoor dat de zaken rondom uw personeel goed geregeld zijn.