De Nieuwe Aanpak

De Nieuwe Aanpak

Zijn jouw medewerkers zo energiek als je zou willen? Scherp genoeg in het derde werkoverleg van de dag? En laat hun geheugen of concentratievermogen hen nooit in de steek? De Nieuwe Aanpak biedt leefstijl interventies met resultaat. Je kunt onze diensten inzetten als ‘super PMO’ of als fundament voor beter functionerende teams of medewerkers die risico lopen op uitval.

Je dagelijks functioneren, je denken en doen, houden direct verband met je prestatie- en herstelvermogen. Wil je op een verantwoorde manier presteren, het beste uit jezelf halen zonder dat je daaronder gaat lijden, dan doe je er goed aan om kritisch naar je jezelf te kijken. Concreet: naar je leefstijl, voeding en beweging. Zelfs als je het idee hebt dat je perfect in je vel steekt. Want weet je nou eigenlijk van je eigen lichaam? En wie zegt dat je gevoel je niet kan bedriegen?

Je bent gezond tot je klachten krijgt. En klachten ontstaan niet als donderslag bij heldere hemel, ze ontstaan in een proces dat vergelijkbaar is met omvallende dominostenen. Hoe eerder je klachten herkent, hoe beter je erop kunt anticiperen.

Precies daarin schuilt de meerwaarde van De Nieuwe Aanpak: jouw DNA-analyse brengt de risicofactoren en kansen voor je gezondheid in beeld. Want als je weet waar je genetische aanleg ongunstig is, creëer je voor jezelf de mogelijkheid om gezondheidsrisico’s te verminderen. En het functioneren van je lichaam en brein te verbeteren. Dit door planmatig leefstijlfactoren als voeding(ssuppletie) en fysieke inspanning aan te passen. Als fundament voor gezond beleid!