Concept Plus

Concept plus

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor uw Arbo aansluiting en verzuimbeleid? Bij Concept Plus vindt u alle Arbo-zaken onder één dak.

Concept Plus is een modern verzuimmanagement bureau voor het MKB, die landelijk opereert. Wanneer u op zoek bent naar een modern alternatief voor uw verzuimbeleid, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Concept Plus onderscheidt zich van andere arbodiensten door een prettige manier van samenwerken en een persoonlijke begeleiding van uw verzuimende medewerker. Bij ons bent u geen nummer!

Is uw abonnement arbodienstverlening nog up-to-date?
Veel bedrijven hebben, wellicht zonder het te weten, een abonnement dat niet bij de bedrijfsvoering past. De samenwerking met klassieke gecertificeerde arbodiensten kan onpersoonlijk zijn, rapportages zijn regelmatig onder de maat en het overleg is onvoldoende, waardoor men voor verrassingen komt te staan. Concept Plus behoort niet tot deze categorie. Wij zijn een modern verzuimbureau voor het MKB, die zijn klanten persoonlijk kent.

Wij bieden wij veel persoonlijke aandacht en werken anders dan de klassieke gecertificeerde arbodiensten. Wij zijn er van overtuigd dat verzuimbeleid een kwestie blijft van persoonlijke benadering. Wij zijn geen gecertificeerde arbodienst en pretenderen dat ook niet te zijn.

Ook voor kleine organisaties, die zich voor het eerst gaan aansluiten, heeft Concept Plus altijd een passend pakket.