BodySwitch@Work

BodySwitch

“BodySwitch@Work draagt bij aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaten!

Hoe gezond is uw organisatie?

Vitale en gezonde medewerkers maken het verschil. Zij zijn blijer, productiever, creatiever en kosten minder dan medewerkers die niet fit zijn of uitvallen. Gezonde medewerkers zorgen voor het succes van uw bedrijf of organisatie.

U kunt de gezondheid van uw organisatie zelf beïnvloeden. Zowel op fysiek als op mentaal vlak zijn er goede resultaten te behalen. Medewerkers die fysiek fit zijn, hebben minder stress en zijn productiever. Mentaal sterke medewerkers zijn bevlogen, hebben meer energie en verzuimen minder. Ook voor langdurig zieke medewerkers zijn er grote resultaten te boeken met leefstijlgeneeskunde.

De Switch naar een gezonde organisatie!

Onze vitaliteitsprogramma’s zorgen voor fitte en energieke medewerkers die langdurig inzetbaar zijn. We verlagen daarmee de verzuimkosten en verhogen de productiviteit. De ervaren therapeuten en artsen van BodySwitch ondersteunen uw organisatie bij het verbeteren en behouden van de gezondheid van uw medewerkers.

Wij maken voor u inzichtelijk, wat er voor uw organisatie nodig is om de vitaliteit en inzetbaarheid te vergroten. Dit zetten wij om in een op maat gemaakt vitaliteitstraject. Trajecten bij BodySwitch bestaan onder andere uit workshops, masterclasses, PMO-trajecten en individuele begeleiding van (langdurig zieke) medewerkers.”