ArGon Groep

ArGon

ArGon Groep is een landelijke arbo-organisatie, nieuwe stijl. Het maatwerk dat ArGon Groep levert is gebaseerd op het concept: “leveren en ondersteunen van kwalitatieve en geregistreerde zelfstandig werkende, deskundigen gebaseerd op de behoefte van uw bedrijf”.

Met deskundige, gemotiveerde en bevlogen medewerkers ondersteunen wij succesvol organisaties in de overstap naar eigen regie of organisaties die al eigen regie voeren in vitaliteits-, preventie-, verzuim- en re-integratiebeleid.

ArGon Groep heeft een landelijk netwerk van ervaren bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere specialisten op gebied van arbeid en gezondheid. Wij leveren onze dienstverlening in company en landelijk op diverse oproeplocaties. Wij hebben alles in huis om voor uw organisatie de beste arbo-oplossingen te bedenken en uit te voeren. Maar wel volgens het eigen regiemodel, dus u heeft de regie en de verantwoordelijkheid.

Zo kan ArGon Groep instaan voor een volledige dienstverlening en administratieve afhandeling met betrekking tot uw preventie– en verzuimbeleid op maat van uw bedrijf. Om deze dienstverlening uit te voeren werkt ArGon Groep tot op heden met een 35-tal zelfstandige geregistreerde bedrijfsartsen en een 10-tal deskundigen samen.

Daarnaast hebben we een zorgvuldig geselecteerd bestand van zelfstandige geregistreerde bedrijfsartsen/deskundigen, die de visie van ArGon Groep onderschrijven en klaar staan om de samenwerking aan te gaan. Deze bedrijfsartsen en deskundigen hebben spreekuurlocatie in hun regio in Nederland. Zo hebben wij vast een bedrijfsarts/deskundige in de regio(‘s) waar uw bedrijf actief is. Wij stellen dat wij specialisten zijn in arbeid en gezondheid!