Alumni Arbodiensten

Alumni group

Alumni Arbodiensten BV helpt bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectief bedrijfsgezondheidsbeleid.Alumni Arbodiensten beschikt over een actueel en gecertificeerd dienstenpakket om daar invulling aan te geven.

Als kleinschalige arbodienst is Alumni Arbodiensten goed in het leveren van maatwerk en in het geven van persoonlijke aandacht aan werkgevers en werknemers. Onze begeleiding kenmerkt zich door een snelle en adequate aanpak bij ziekteverzuim en door een praktische no-nonsense instelling bij de advisering van preventieve maatregelen.

Alumni Arbodiensten bestaat uit een landelijk netwerk van zelfstandig ondernemende adviseurs, specialisten, trainers en coaches. Als opdrachtgever profiteert u van de pragmatisch instelling en motivatie van deze ondernemers en van de onderliggende ondersteuning en garanties vanuit onze centrale organisatie.

Onze dienstverlening strekt zich uit van; gecertificeerde Arbodienstverlening, via personeelsadvies, personeelsbemiddeling, training & coaching tot aan personeelsgerelateerde verzekeringen en employee benefits. Kortom, één adviesloket voor al uw Arbo- en Personeelsvraagstukken.