Absentiemanager

Absentiemanager

Monitor Verzuim, verbeter werkvermogen

Absentiemanager is een online verzuimapplicatie voor verzuimmanagement, speciaal voor het voeren van het ‘eigen regie’ model én geschikt voor samenwerking met externe arbodienstverleners. Een uitgekiend verzuimregistratiesysteem met oplossingen voor (kosten) effectieve reductie van uw ziekteverzuim. U beheert het verzuim van uw medewerkers en kunt hun werkvermogen monitoren en verbeteren. Door de modulaire opbouw kunnen modules afzonderlijk geïmplementeerd worden.

Koppel verzuimsysteem aan HRM systeem

Uw HRM én verzuimgegevens worden met een gewenste frequentie -automatisch of handmatig- in beide systemen gesynchroniseerd. Met ieder HR systeem, dus ook met die van u. En bij migratie naar een ander HR systeem blijven uw verzuimgegevens onafhankelijk.

Gebruiksvriendelijke verzuimsoftware

Naast de uitgebreide functionaliteit staat bij de ontwikkeling van Absentiemanager ook gebruiksvriendelijkheid bovenaan. De applicatie is zelfverklarend en intuïtief. Door de rolgebonden menusturing zien gebruikers alleen die functies die in hun rol zijn gedefinieerd.

Veilige verzuimgegevens

Met Absentiemanager zijn uw verzuim gegevens goed beveiligd. De beschikbaarheid van verzuimdata is onafhankelijk van HRM-systemen of arbosoftware van een arbodienst.

Meervoudige beveiliging

Absentiemanager heeft een ISO 27001 certificering. Dit veiligheidscertificaat geeft u garantie op technische betrouwbaarheid en procedures rondom de veiligheid van uw bedrijfsgegevens.