Bel direct:
085 - 049 1540

Arbodienst selecteren

Nog ergens hulp bij nodig?

DirectContactKlein
Marco, Bob, Mirco en Merve

Direct advies: 085 - 049 1540

 ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Stap1vergelijken

Stap 1

Criteria bepalen

 ✓ Vul de vragenlijst in

✓ Vergelijk 50 criteria

✓ Persoonlijk advies

Zo werkt HR Navigator

Voor je begint

Een nieuwe HR dienst selecteren is ingewikkeld en tijdrovend. Het is immers niet iets wat je elke dag doet. Want hoe vind je een geschikte HR dienst uit meer dan 250 aanbieders? En hoe voorkom je dat jij je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen. Want het laatste dat je wil is een HR dienst die jouw bedrijf helemaal niet snapt en voor elk telefoontje een factuur stuurt.

HR Navigator hielp al meer dan 6.000 organisaties bij het vinden van een passende HR dienst. Daarom weten we precies wat HR dienstverleners wel en niet te bieden hebben.

Hoe werkt HR Navigator?

Wij brengen eerst jouw wensen in kaart. Dit doen we aan de hand van een online vragenlijst met de 50 meest relevante criteria. Hierna hebben we kort telefonisch contact zodat je nog een toelichting kunt geven. In dit gesprek plannen we ook de korte kennismakingsafspraken. Dit kan telefonisch of bij jou op locatie.

Hierna selecteert ons systeem de drie best passende aanbieders. Bij deze drie aanbieders vragen we uitgebreide informatie op.

Wat mag je van ons verwachten?

Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes. Nu ben je goed voorbereid voor de gesprekken met de HR diensten. We helpen jou ook om de juiste vragen te stellen. Zo kun je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk
Jouw persoonlijke HR adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. HR Navigator is gratis voor organisaties, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

HR Navigator gebruikt cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op jouw persoonlijke voorkeuren. Ga je verder op onze website? Dan geef je ons toestemming om de cookies te plaatsen.