Bel direct een hr-expert:
085 - 049 1540100%_onafhankelijk_badge

De beste Verlofregistratie systemen voor je organisatie?

✓ Vergelijk gratis 50 Verlofregistratie systemen

✓ Persoonlijk advies van dé HRM experts van Nederland

✓ Jij vertelt wat je zoekt, wij regelen de rest

✓ Snel 3 offertes van de beste Verlofregistratie systemen

Gratis en 100% onafhankelijk

10x sneller dan zelf doen

6000+ klanten gingen jou voor

Verlofregistratie systeem vergelijken en selecteren

Houd met een verlofregistratie systeem overzicht in het aantal opgenomen verlofdagen van je medewerkers. In dit systeem doen medewerkers zelf hun verlofaanvragen en hier hebben ze bijvoorbeeld ook inzicht in het aantal vakantiedagen die ze nog open en hoeveel ze er nog van vorig jaar hebben. Het systeem berekent dit automatisch voor een volledig overzicht.

Online vergelijken & selecteren

Snel al je wensen op een rij. Ontvang een uitgebreide vergelijking en 3 verlofregistratie systeem offertes op maat. De rest regelen wij voor je
Ondersteuning

Ondersteund door hr-experts

Direct persoonlijk advies van HR adviseurs die echt verstand hebben van verlofregistratie systemen. Al vanaf 2009 de grootste HR vergelijkingssite.
Selectie

Vergelijk 250 aanbieders.

HR Navigator werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde verlofregistratie systeem aanbieders die voldoen aan strenge certificerings eisen.

100% onafhankelijk

We zijn 100% onafhankelijk en objectief. We hebben met alle verlofregistratie systeem aanbieders gelijke afspraken en doen niet aan vriendjespolitiek.

Hoe werkt HR Navigator?

Vind makkelijk en snel een Verlofregistratie systemen aanbieder die bij jou past

Stap 1

Stap 1

Criteria bepalen

  ✓ Vul de vragenlijst in

✓ Vergelijk 50 criteria

 ✓ Persoonlijk advies

Stap2-BG

Stap 2

Verlofregistratie systeem top 3

✓ Selectie 3 beste aanbieders

✓ Keuze uit 250 leveranciers

✓ Onafhankelijk

Stap3-BG

Stap 3

Adviesrapport en offertes

✓ Adviesrapport

✓ Uitgebreide vergelijking

✓ 3 Maatwerk offertes

Stap4-BG

Stap 4

Kies de beste Verlofregistratie systeem

✓ Gesprekken met top 3

✓ Contract onderhandeling

✓ Maak je keuze

Verlofregistratie systemen selecteren met advies van onze HR experts

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende Verlofregistratie systemen. HR Navigator is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Verlofregistratie systemen."

Bob Zeegers - Algemeen directeur

Klanten van HR Navigator

Verlofregistratie systeem selecteren? Zo werkt het

Een geschikte verlofregistratie systeem aanbieder selecteren is ingewikkeld en tijdrovend. Het is immers niet iets wat je elke dag doet. Want hoe vind je een geschikte verlofregistratie systeem software aanbieder uit meer dan 50 leveranciers?

Laat je niet misleiden

En hoe voorkom je dat je je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste dat je wilt is een leverancier die jouw bedrijf helemaal niet snapt of de verkeerde diensten aanbiedt.

HR Navigator hielp al meer dan 6.000 organisaties bij het vinden van een passende verlofregistratie systeem leveranciers. Daarom weten we precies wat dienstverleners wel en niet te bieden hebben.

Hoe het werkt?

Wij brengen eerst je wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passende aanbieders. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

Je ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen je ook om de juiste vragen te stellen. Zo kunt je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk

Jouw persoonlijke HRM software-adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

Klanten over HR Navigator

We hebben nu een veel bredere kijk op arbo en verzuim

“Dankzij HR Navigator hebben wij een bredere kijk gekregen op verzuimbegeleiding en arbodienstverlening. We waren gewend alleen met een bedrijfsarts te werken. Met zijn expertise inspireerde de adviseur van HR Navigator ons tot een nieuwe werkwijze. We zetten nu een verzuimconsulent in en alleen als het nodig is, wordt de bedrijfsarts erbij gehaald. Een andere aanpak, waarmee we tot nu toe heel tevreden over zijn.”
Corine Nieuwschepen, SKVR

Corine Nieuwschepen
Lees verder

We zijn nog steeds enthousiast

“Eerst benaderde ik zelf arbodiensten, maar ik kreeg onvoldoende respons op onze criteria, zoals transparantie of resultaat. Toen kwam HR Navigator in beeld. Ze regelden gesprekken met drie geschikte arbodiensten. Mensen van de OR, de directie, directe collega’s, er zat een hele delegatie van ons klaar. De verschillen waren behoorlijk groot en toch kozen we unaniem voor een kandidaat. We hebben net de eerste evaluatie gehad, en we zijn nog steeds enthousiast.”
Ed Voshol, Samen Veilig Midden-Nederland

klantenreview Ed Voshol
Lees verder

Jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken.

“Achteraf vind ik het jammer dat ik niet meteen via HR Navigator ben gaan zoeken. Dat had me veel tijd en energie gescheeld. Ze bieden een compleet traject, als opdrachtgever hoef je niet ernaast nog zelf de markt op te gaan. Ze zijn deskundig en hebben snel door waar je behoeften liggen, dat maakt ze een goede sparring partner. Daardoor kregen we zicht op waar we daadwerkelijk behoefte aan hadden en hoe we dat in de praktijk wilden invullen. Zonder hun expertise was dit niet zomaar duidelijk geworden en waren we langer bezig geweest.”
Marian van Roosmalen, Transitieleider Florence

Marian van Roosmalen
Lees verder

Ik zou ze zo weer inschakelen

“Tijdens een meeting googlede ik even snel op ‘nieuwe arbodienst’ en HR Navigator stond vrijwel bovenaan. Handig, dacht ik, dan gebeurt de voorselectie door een partij die kijk op de zaak heeft. De adviseur van HR Navigator is deskundig, voortvarend en heeft een goed empathisch vermogen voor ons als opdrachtgever. Ik raad elke HR-afdeling die op zoek is naar een arbodienst aan HR Navigator in te schakelen. Dit scheelt uren voorwerk en leidt tot een selectie van kwalitatief goede partijen.”
Niek Jaarsma, HR business partner Stryker

Niek Jaarsma
Lees verder

Ze regelden een groot deel van de aanbesteding

“Al lange tijd kampten we met hoog verzuim en de samenwerking met de toenmalige arbodienst liep niet meer zo soepel. Ik was huiverig om over te stappen vanwege het gedoe. Tot ik begreep dat ik een groot deel van de aanbesteding bij HR Navigator kon neerleggen. Het voortraject liep soepel. We ontvingen van drie partijen een voorstel, waarvan er één eigenlijk gelijk afviel. HR Navigator pakte dit gelijk goed op en samen kwamen we tot een plan B en zelf C. Uit de selectiegesprekken is uiteindelijk één partij naar voren gekomen. De nieuwe arbodienst is wennen want ze werken echt op een andere manier. Maar: er is al beweging in het verzuim!”
Carolien Vos, ISEC

Lees verder

Ik kon de adviseur altijd bellen met vragen

“Na vijf jaar waren we toe aan een nieuwe arbodienst. Ik had al gehoord van HR Navigator via BG Magazine en Vernet, en ze bleken inderdaad de aangewezen organisatie om ons te helpen. Zelf hebben we aardig wat kennis in huis over verzuim en integratie, we staan bijvoorbeeld al jaren in de top drie van Vernet. HR Navigator kon goed met ons mee kon denken op dit niveau. Ik kon de adviseur altijd bellen met vragen, hij nam alle tijd en had verstand van zaken.”
Kitty van Balen, Frankeland

klantenreview Kitty van Balen
Lees verder

Elke dag de beste tips via social media

We delen elke dag gratis onze laatste tips, beste eye-openers en leukste video's

Onze succesgarantie

HR Navigator is al 10 jaar de grootste en enige 100% onafhankelijke HR-vergelijkingssite.

We helpen iedereen. Altijd!

100% onafhankelijk

Persoonlijk advies van dé HR-experts van Nederland

10 x sneller dan zelf doen

Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

 Al 10 jaar de grootste HR-vergelijkingssite

 6.000+ organisaties gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Meer weten over HRM

Ondernemingsraad

Wat doet de ondernemingsraad en wat mag je van hen verwachten?

De ondernemingsraad (OR) behartigt de belangen van alle medewerkers. Wanneer je meer dan 50 medewerker in dienst hebt, ...
Lees verder
In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning (SPP) is een middel om een optimale bezetting van medewerkers te creëren en de juiste competenties ...
Lees verder
Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Het kiezen van een HRM-systeem dat goed aansluit bij jouw organisatie, behoeften en situatie is lastig. Er zijn ...
Lees verder

Hoe werkt HR Navigator?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de regels voor bijzonder verlof?

Bijzonder verlof
In de cao of arbeidsovereenkomst staat voor welke situaties een werknemer bijzonder verlof kan opnemen en voor hoe lang. En of het salaris doorloopt tijdens dit verlof.

Voorbeelden bijzonder verlof zijn:

 • een huwelijk of dat van een familielid
 • begrafenis van een familielid
 • verhuizing
 • examen
 • doktersbezoek
 • activiteiten voor een vakbond

 

Welke verlofregelingen zijn bij wet geregeld?

In de wet zijn een aantal verlofregelingen geregeld:

 • zwangerschapsverlof en bevallingsverlof;
 • kraamverlof;
 • ouderschapsverlof;
 • adoptieverlof of pleegzorgverlof;
 • zorgverlof (kortdurend en langdurend);
 • calamiteitenverlof.

In jouw cao of arbeidsovereenkomst kunnen afspraken staan die de wettelijke verlofregeling aanvullen of van deze regeling afwijken.

 

Wat zijn de voordelen van een verlofregistratiesyteem?

Geef medewerkers zelf de verantwoordelijkheid om verlof aan te vragen en aan te geven om wat voor een soort verlof dit gaat (vakantiedagen, bijzonder verlof, ouderschapsverlof). Leidinggevende keuren deze aanvragen wel of niet goed. Hiermee houd je in een overzichtelijk systeem bij hoeveel verlof een medewerker heeft opgenomen en hoeveel hij of zij aan het einde van het jaar nog heeft en meeneemt naar het volgende jaar. Dit is zowel inzichtelijk voor de medewerkers zelf als voor de leidinggevenden en HR.

Wat kost een verlofregistratiesyteem?

De investering voor een verlofregistratiesysteem ligt aan de mogelijkheden waar je voor kiest. De investering voor een standaardpakket zijn heel anders dan de investering voor een maatwerkoplossing met integratiemogelijkheden met je andere HR-systemen.

Wat zijn de functionaliteiten van een verlofregistratiesyteem?

De functionaliteiten van een verlofregistratiesysteem zijn het overzichtelijk bijhouden van het verlof van medewerkers, inzicht hierin bieden aan zowel de medewerkers als de leidinggevenden en HR en op een automatische manier berekenen hoeveel verlof er nog open staat of teveel is opgenomen.

HRM software vergelijken?
Start selectie aanbieders.