Vacature: Ondernemende Accountmanager HRM Software gezocht

vacature HRM SoftwarespecialistWij zoeken een ondernemende Accountmanager HRM Software (M/V 24-40 uur) voor onze website HRMSoftwarekiezer.

HR Navigator groeit en ontwikkelt zich snel, daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een Accountmanager HRM Software voor onze website HRMSoftwarekiezer.nl.

Met een viertal vergelijkingswebsites adviseert HR Navigator jaarlijks zo’n 1000  klanten bij het vinden van de best passende aanbieders voor elke specifieke HR-vraag. We streven ernaar om het complete HR-vak te ondersteunen. Persoonlijke aandacht in combinatie met maximale automatisering maakt maatwerk voor elke klant mogelijk. De dienstverlening van HR Navigator is kosteloos voor onze opdrachtgevers. Inkomsten worden gegenereerd over de lijn van de aanbieders; zij betalen voor een passende lead en voor succesvolle transacties. Zo blijven wij objectief en is onze dienstverlening transparant.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende accountmanager HRM Software voor onze website HRM Softwarekiezer. Je wordt de kartrekker van dit specifieke vakgebied binnen HR Navigator. Volledig ondersteund door HR Navigator opereer je als ondernemer om van HRM Softwarekiezer een nog groter succes te maken. Je hebt een onderzoekende houding, je bent een uitstekende netwerker, hebt een klantgerichte houding en uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je hebt een vlotte pen en vindt het leuk om te schrijven en te publiceren. Je hebt interesse en een eigen netwerk in de markt. Je durft initiatief te nemen en kansen te benutten. Je bent resultaatgericht, hebt de wil om te presteren en bent competitief. Je wordt daarbij niet primair gedreven door de inhoud en zelfstandig werken motiveert je om je doel te bereiken.

Je verdiept je in de wensen van zowel de klant als de individuele aanbieders en vormt je snel een heldere mening. Je durft conclusies te trekken, wilt oplossingen bieden en je voelt op je gemak in een commerciële omgeving.

Wat zijn je taken?

Als accountmanager HRM Software zorg je dat je continu op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen in de markt, techniek, politiek en dienstverlening. Je onderhoudt actief een breed netwerk van aanbieders. Dit doe je onder andere door proactief periodiek contact te houden met de belangrijkste stakeholders in de markt en minimaal een keer per jaar met de contractpartners om tafel te gaan.
Je onderhoudt onze selectieve vragenlijst en breidt deze uit met nieuwe HR-functionaliteiten zodat onze uitgebreide database up-to-date blijft en we de USP’s van de business partners optimaal kunnen inzetten.
De dagelijkse dienstverlening begint bij een mogelijke opdrachtgever die een aanvraag indient via de vragenlijst op onze website. Je initieert binnen een werkdag het eerste (telefonische) contact met elke binnengekomen lead.
Je initieert periodiek onderzoek onder leveranciers en opdrachtgevers als input voor publicaties en voor onze database. Je bent gek op media-aandacht (tweets, publicaties, klantreferenties, onderzoek, workshops, spreekbeurten, et cetera) en actief op social media. Je wordt daarbij actief ondersteund door HR Navigator met persoonlijke support, ons netwerk en tools.
Verder heb je een actieve rol in het aanleveren van relevante content voor de website in de vorm van onder andere FAQ, artikelen, korte posts, et cetera. Minimaal jaarlijks stel je samen met HR Navigator een Jaarplan met onderliggende Business Case op.

Wat bieden wij?

  • Autonome functie binnen sterk groeiende organisatie
  • Bewezen business concept
  • Grote database met meer dan 4.000 klanten binnen het HRM-domein
  • Volledige en persoonlijke support op onderwerpen als marketing, sales, administratie, contractbeheer, coaching, systemen, etc.
  • Vaste basisvergoeding + bonus op basis van resultaat

Heb je interesse in deze functie en wil je reageren? Mail dan je CV en motivatie aan:

bob.zeegers@hrnavigator.nl of marco.de.zeeuw@hrnavigator.nl
Voor meer informatie: 06 – 11 000 818 (Bob)