Vacature: Jr. Adviseur Arbo & Preventie (vanaf 32 uur)

Jr. Adviseur Arbo & Preventie (vanaf 32 uur)

Deze vacature is inmiddels vervuld!

HR Navigator helpt professionals bij het maken van betere keuzes.

Met vier vergelijkingswebsites adviseert HR Navigator ongeveer 1500 klanten per jaar bij het vinden van de best passende aanbieders op het gebied van Arbo, Preventie en HRM- en Verzuimsoftware. Ons doel is om de grootste vraagbaak in Nederland te worden op HR-gebied.

Onze unieke dienstverlening is gratis voor de opdrachtgevers. Met persoonlijke aandacht en maximale automatisering leveren wij maatwerk voor iedere klant. Wij verdienen ons geld via de aanbieders; zij betalen voor een passende lead en voor succesvolle transacties.

De functie

Als Junior Adviseur Arbo & Preventie help je de klant na ontvangst van een uitgebreide online vragenlijst bij het maken van zijn keuzes bij de inkoop van bijvoorbeeld een arbodienst. Je wordt actief gecoached door onze senior Adviseurs. Je staat iedere klant persoonlijk te woord en bent gedreven om ze goed te ondersteunen bij de selectie van de best passende dienstverlener. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle klanten tot ongeveer 50 medewerkers en vindt het een uitdaging om de klantvraag scherp te krijgen en te verwoorden richting de aanbieders. Je bent geïnteresseerd in wat de klant beweegt en wilt hem écht helpen. Met behulp van onze database selecteer je de best passende dienstverleners.

Jouw motivatie

Je bent een commercieel gedreven professional. Je hebt al wat werkervaring opgedaan bij een arbodienst, op een HR afdeling of bij een call center. Natuurlijk wil je doorgroeien in het HR-domein. Je werkt zelfstandig, maar vergeet daarbij niet dat je deel uitmaakt van een team. Je kunt snel schakelen en houdt het overzicht in een dynamische omgeving.

Door onze sterke automatisering kun je dagelijks 10 tot 15 klanten écht helpen. Je bent accuraat, houdt van goedlopende processen, heldere communicatie met klanten en leveranciers.

Je wilt verder groeien?

Graag! We zijn elke dag bezig om onze klanten te helpen hun werk beter te laten doen. We doen bijvoorbeeld continu onderzoeken, publiceren dagelijks op vele praktische HR-issues en zitten boordevol ideeën voor nieuwe initiatieven. We zijn benieuwd hoe jij ons hierbij gaat helpen.

Bij deze functie horen de volgende competenties:

 • Integer
 • Nieuwsgierig
 • Daadkrachtig
 • Zeer klant- en marktgericht
 • Overtuigend en gezond kritisch
 • Sterk analytisch vermogen
 • Communicatief zeer vaardig in woord en schrift

Wat biedt HR Navigator?

 • Een leuke zelfstandige functie in een ambitieuze en sterk groeiende organisatie
 • Persoonlijke coaching om je deze unieke rol eigen te maken
 • Prima arbeidsvoorwaarden
 • Alle ruimte om mee te groeien met HR Navigator
 • Een leuk team in een dynamische omgeving

Interesse?

Mail dan je CV en motivatie aan marco.de.zeeuw@hrnavigator.nl.
Voor meer informatie, bel 06 – 371 98 645

Wil je graag eens zien wat de functie in de praktijk inhoudt? Maak een afspraak om een keertje bij ons op kantoor mee te kijken en luisteren!