Vacature Allround HR Adviseur (24-40 uur)

Vacature Allround HR AdviseurHR Navigator is een onderzoeks- en adviesbureau. Wegens aanhoudende snelle groei zoeken wij ter uitbreiding van ons team een Allround HR Adviseur voor ons kantoor in Amersfoort.

HR Navigator adviseert (met vier vergelijkingswebsites) sinds 2009 ongeveer 1500 klanten per jaar bij het vinden van de best passende aanbieders voor elke specifieke HR-vraag. Onze ambitie is om uiteindelijke het complete HR-vak te ondersteunen. Persoonlijke aandacht in combinatie met maximale automatisering maakt maatwerk voor elke klant mogelijk.

De dienstverlening van HR Navigator is kosteloos voor onze opdrachtgevers. Inkomsten worden gegenereerd over de lijn van de aanbieders; zij betalen voor een passende lead en voor succesvolle transacties. Zo blijven wij objectief en is onze dienstverlening transparant.

De functie

De allround HR adviseur adviseert, na ontvangst van een uitgebreide online vragenlijst, alle opdrachtgevers met meer dan 50 medewerkers over Arbo, Preventie, HRM Software en Verzuimsystemen. Je spreekt elke klant telefonisch en bent gedreven om hen allemaal goed te ondersteunen bij de selectie van de best passende dienstverlener. Als eerste aanspreekpunt van de klant ben je in staat om de vraag, en wellicht de vraag achter de vraag, van de klant scherp te krijgen en te verwoorden richting de aanbieders. Je bent geïnteresseerd in wat de klant beweegt en wilt hem écht helpen. Ons systeem selecteert vervolgens de best passende dienstverleners uit onze database bij deze specifieke vraag.

Naast deze adviesrol richting onze klanten help je ons ook bij het bedenken van nieuwe onderzoeken, het opstarten van nieuwe ‘kiezers’ en bij het schrijven van publicaties.

Jouw motivatie

Als allround HR Adviseur  ben je commercieel gedreven en heb je interesse in het HR vakgebied. Je houdt van telefonisch klantcontact en ziet altijd kansen om de opdrachtgever goed te helpen. Je vindt het belangrijk om in het werk iets bereiken en hebt de wil om te presteren. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar vergeet daarbij niet dat je deel uitmaakt van een team. Je houdt van een dynamische omgeving waar alles tegelijk gebeurt, je houdt daarin het overzicht en zorgt dat je de touwtjes in handen houdt Je houdt van goed lopende processen en heldere communicatie met klanten en leveranciers. Je wilt dat alles klopt. Je kunt goed met computers overweg en je kunt je goed schriftelijk en mondeling uitdrukken.

Bij deze functie horen de volgende competenties:

 • Integer
 • Gestructureerd
 • Zelfstandige teamplayer
 • Zeer klant– en marktgericht
 • Vasthoudendovertuigend & kritisch
 • Sterk analytisch vermogen
 • Communicatief zeer vaardig in woord en schrift

Wat biedt HR Navigator?

 • Een leuke zelfstandige functie in een sterk groeiende organisatie
 • Persoonlijke coaching om je deze unieke rol eigen te maken
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Een leuk team in een dynamische omgeving

Interesse?

Mail dan je CV en motivatie aan marco.de.zeeuw@hrnavigator.nl of bob.zeegers@hrnavigator.nl
Voor meer informatie, bel 06-3719 8645  (Marco) of 06 – 11 000 818 (Bob)

Wil je graag eens zien wat de functie in de praktijk inhoudt? Maak een afspraak om een keertje bij ons op kantoor te kijken!