Bel direct:
085 - 049 1540
merve-medische-keuring

Het beste salarisadministratie pakket voor je organisatie?

✓ Vergelijk meer dan 50 salarisadministratie pakket aanbieder

✓ Persoonlijk advies

✓ Meer dan 6.000 klanten

  • 6000+ klanten gingen jou voor

  • 10x sneller dan zelf doen

  • Gratis en onafhankelijk

Salarisadministratie pakket vergelijken en selecteren

Laat je de salarisverwerking door een account doen of wil je dit zelf binnen je organisatie regelen? Voor organisaties vanaf circa 30 medewerkers is deze laatste optie voordeliger. Met een salarisadministratie pakket voer je direct de mutaties en declaraties in, de software-aanbieder levert de salarisservice. Word je nog groter en ben je toe aan een interne salarisadministratie? Dan is een volwaardige salarismodule de oplossing voor jou. Medewerkers kunnen via ESS hiermee zelf hun loonstroken en jaaropgave inzien.

Online vergelijken & selecteren

Snel al je wensen op een rij. Ontvang een uitgebreide vergelijking en 3 salarisadministratie pakket offertes op maat. De rest regelen wij voor je
Ondersteuning

Ondersteund door hr-experts

Direct persoonlijk advies van HR adviseurs die echt verstand hebben van salarisadministratie pakketten. Al vanaf 2009 de grootste HR vergelijkingssite.
Selectie

Vergelijk 250 aanbieders.

HR Navigator werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde salarisadministratie pakket aanbieders die voldoen aan strenge certificerings eisen.

100% onafhankelijk

We zijn 100% onafhankelijk en objectief. We hebben met alle salarisadministratie pakket aanbieders gelijke afspraken en doen niet aan vriendjespolitiek.

Hoe werkt HR Navigator?

Vind makkelijk en snel een Salarisadministratie pakket aanbieder die bij jou past

Stap 1

Stap 1

Criteria bepalen

  ✓ Vul de vragenlijst in

✓ Vergelijk 50 criteria

 ✓ Persoonlijk advies

Stap2-BG

Stap 2

salarisadministratie pakket top 3

✓ Selectie 3 beste aanbieders

✓ Keuze uit 250 leveranciers

✓ Onafhankelijk

Stap3-BG

Stap 3

Adviesrapport en offertes

✓ Adviesrapport

✓ Uitgebreide vergelijking

✓ 3 Maatwerk offertes

Stap4-BG

Stap 4

Kies beste salarisadministratie pakket

✓ Gesprekken met top 3

✓ Contract onderhandeling

✓ Maak je keuze

Salarisadministratie pakket selecteren met advies van onze HR experts

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende Salarisadministratie pakket. HR Navigator is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Salarisadministratie pakket."

Bob Zeegers - Algemeen directeur

Klanten van HR Navigator

Salarisadministratie pakket selecteren? Zo werkt het

Een geschikte salarisadministratie pakket aanbieder selecteren is ingewikkeld en tijdrovend. Het is immers niet iets wat je elke dag doet. Want hoe vind je een geschikte salarisadministratie pakket aanbieder uit meer dan 50 leveranciers?

Laat je niet misleiden

En hoe voorkom je dat je je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste dat je wilt is een leverancier die jouw bedrijf helemaal niet snapt of de verkeerde diensten aanbiedt.

HR Navigator hielp al meer dan 6.000 organisaties bij het vinden van een passende salarisadministratie pakket leveranciers. Daarom weten we precies wat dienstverleners wel en niet te bieden hebben.

Hoe het werkt?

Wij brengen eerst je wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passende aanbieders. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

Je ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen je ook om de juiste vragen te stellen. Zo kunt je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk

Jouw persoonlijke HRM software-adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

Klanten over HR Navigator

Corine Nieuwschepen

Corine Nieuwschepen, HR Adviseur Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR)

“Sinds begin dit jaar werken we met de arbodienst die we uit de selectie van HR Navigator hebben gekozen. Dankzij het gebruik van de HR Navigator hebben wij een bredere kijk gekregen op de werkwijze rondom verzuimbegeleiding en arbodienstverlening. In eerste instantie wilde wij onze werkwijze zoals deze al een aantal jaar gebruikelijk was gewoon…
Lees verder

Ed Voshol, arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland

Ed Voshol, arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland, ging eerst zelf op zoek naar een geschikte nieuwe arbodienst. Maar de lat van zijn organisatie lag hoog. Een speurtocht naar de juiste aanbieder – ‘het is altijd de praktijk die uitwijst of het echt werkt of niet.’ “Als arbocoördinator houd ik me bezig met alles op het gebied…
Lees verder
Niek Jaarsma

Niek Jaarsma, HR business partner Stryker

“Tijdens een meeting googlede ik even snel op ‘nieuwe arbodienst’ en HR Navigator stond vrijwel bovenaan in de hits. Handig, dacht ik, dan gebeurt de voorselectie door een partij die kijk op de zaak heeft. Uiteindelijk hebben alle drie aanbieders die HR Navigator had geselecteerd een presentatie bij ons gehouden. Alle drie partijen voldeden aan…
Lees verder

Kitty van Balen van Frankeland

Na vijf jaar waren we toen aan een nieuwe arbodienst. Ik had al gehoord van HR Navigator via BG Magazine en Vernet, en ze bleken inderdaad de aangewezen organisatie om ons te helpen. Zelf hebben we aardig wat kennis in huis over verzuim en integratie, we staan bijvoorbeeld al jaren in de top drie van…
Lees verder
Nassira Chouiar

Nassira Chouiar, HR-specialist BCD Travel

“Eerst ging ik zelf op zoek naar een nieuwe arbodienst, maar het verschil was bijna niet te zien tussen de vele aanbieders, met al die mooie teksten op net zulke mooie sites. Ik was HR Navigator al tegengekomen op internet. Toen ik besefte dat ik er niet zelf uit ging komen, besloot ik met hen…
Lees verder
Diny van Lanen

Diny van Lanen, P&O Adviseur Gemeente Bergen (L)

“Het nieuws rondom de nieuwe Arbowet maakte duidelijk dat je als werkgever alle nieuwe eisen rondom een arbodienst goed op een rij moest hebben. Dat had ik in mijn achterhoofd toen ik via internet HR Navigator ontdekte.”“Het leek me handig om de zoektocht naar een nieuwe arbodienst aan hen over te laten. Tijdens het eerste…
Lees verder

Onze succesgarantie

We helpen iedereen. Altijd!

Gegarandeerd objectief

Persoonlijk advies

10 x sneller dan zelf doen

Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

 6000+ klanten gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Meer weten over HRM

Hoe leidinggevenden kunnen bijdragen aan het terugdringen van verzuim

Uit onderzoek is gebleken dat leidinggevenden een belangrijke rol spelen bij verzuimpreventie. Mits ze weten hoe ze dit ...
Lees verder
In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning (SPP) is een middel om een optimale bezetting van medewerkers te creëren en de juiste competenties ...
Lees verder
Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Het kiezen van een HRM-systeem dat goed aansluit bij jouw organisatie, behoeften en situatie is lastig. Er zijn ...
Lees verder
HRM softwaresystemen: één pot nat? (deel 1)

HRM softwaresystemen: één pot nat? (deel 1)

Dit artikel verscheen o.a. ook in BG magazine In deze eerste editie heeft HR Navigator zich gefocust op ...
Lees verder
Ziekteverzuim verminderen, alle mogelijkheden op een rij

Ziekteverzuim verminderen, alle mogelijkheden op een rij

  Als werkgever hoop je dat het je nooit gebeurt dat een medewerker langdurig ziek wordt. Maar vroeg ...
Lees verder
Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

  Nog altijd verwarring over taken casemanager en bedrijfsarts binnen arbodienst Stel, je bent een zieke werknemer en ...
Lees verder

Hoe werkt HR Navigator?

Veelgestelde vragen

Welke belangrijke formulieren heeft een loonadministratie?

De drie belangrijkste formulieren van de loonadministratie zijn de loonstaat, de loonstrook en de jaaropgave.

De loonstaat is een overzicht van de verdiensten van de werknemers. Voor elke afzonderlijke werknemer is er een loonstaat.

Een loonstrook is het overzicht van het loon van een medewerker. Het loon is opgesplitst naar diverse loonvormen.

De jaaropgave bevat alle informatie over het loon en de inhoudingen van een geheel jaar. Deze jaaropgave is bestemd voor de belastingdienst en wordt normaal gesproken opgemaakt in januari van elk jaar.

Voor elke elke medewerker dient een jaaropgave gemaakt te worden.

 

Loonadministratie – wat is dat precies?

Wanneer je een loonadministratie opzet krijgt je te maken met allerlei verschillende formulieren en berekeningen. Bijvoorbeeld de loonstaat, de loonstrook of een jaaropgave. Met behulp van deze formulieren bereken je het bruto- en nettoloon maar ook de diverse verschuldigde bedragen.

Ook krijg je te maken met verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen en door werknemers ingediende kostendeclaraties voor openbaar vervoer, gemaakte kilometers of zakelijke lunches of diners.

Alle beloningen zoals eindheffingen en verstrekkingen, afdrachtsverminderingen en onkostenvergoedingen of onkosten moet je administreren. Voor de gehele loonadministratie geldt een bewaarplicht van zeven jaar.

 

Wat zijn de voordelen van salarisadministratie software?

Vanaf zo’n 30 medewerkers is het lucratief om de salarisverwerking in huis te halen. Hiermee voer je zelf de mutaties en declaraties in en levert de software-aanbieder de salarisservice. Op deze manier hoef je niet meer samen te werken met een accountant en bespaar je elke maand op deze kosten.

Wat kost salarisadministratie software?

Salarisadministratie software is een uitbreiding op je HRM-pakket en de investering hiervoor ligt aan de mogelijkheden. Wanneer je kiest voor basic mogelijkheden, dan ben je al voor een paar euro per medewerker per maand klaar. Word je groter en ben je toe aan een interne salarisadministratie? Dan is een volwaardige salarismodule, met meer maatwerkmogelijkheden de oplossing.

Wat zijn de functionaliteiten van salarisadministratie software?

In een digitaal en overzichtelijk systeem houd je alle mutaties en declaraties bij, zodat de software-aanbieder deze mutaties en declaraties kan doorvoeren. Bij een uitgebreidere versie worden de loonstroken en jaaropgaven automatisch verwerkt, zodat medewerkers zelf hun loonstroken en jaaropgaven zien.

Salarisadministratie pakket vergelijken? Start selectie aanbieders

HR Navigator gebruikt cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op jouw persoonlijke voorkeuren. Ga je verder op onze website? Dan geef je ons toestemming om de cookies te plaatsen.