Bel direct:
085 - 049 1540
PAGO vergelijken

Het beste personeelssysteem voor je organisatie?

✓ Vergelijk meer dan 50 personeelssyteem aanbieders

✓ Persoonlijk advies

✓ Meer dan 6.000 klanten

  • 6000+ klanten gingen jou voor

  • 10x sneller dan zelf doen

  • Gratis en onafhankelijk

Personeelssystemen vergelijken en selecteren

Beheer de gegevens van je medewerkers op een efficiënte manier in een personeelssysteem. Maak hierin planningen, roosters en registreer de uren die zijn gewerkt. Vanuit deze gegevens berekent een personeelssysteem bijvoorbeeld de lonen aan het einde van de maand. Ook geef je hiermee medewerkers inzicht in de voor hen belangrijke aspecten (gewerkte uren, vakantiedagen, het rooster). En willen ze verlof aanvragen, dan kan dat bijvoorbeeld ook hier.

Online vergelijken & selecteren

Snel al je wensen op een rij. Ontvang een uitgebreide vergelijking en 3 personeelsysteem offertes op maat. De rest regelen wij voor je
Ondersteuning

Ondersteund door hr-experts

Direct persoonlijk advies van HR adviseurs die echt verstand hebben van personeelssystemen. Al vanaf 2009 de grootste HR vergelijkingssite.
Selectie

Vergelijk 250 aanbieders.

HR Navigator werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde personeelsysteem aanbieders die voldoen aan strenge certificerings eisen.

100% onafhankelijk

Direct persoonlijk advies van HR adviseurs die echt verstand hebben van personeelsysteem software. Al vanaf 2009 de grootste HR vergelijkingssite.

Hoe werkt HR Navigator?

Vind makkelijk en snel een Personeelssystemen aanbieder die bij jou past

Stap 1

Stap 1

Criteria bepalen

  ✓ Vul de vragenlijst in

✓ Vergelijk 50 criteria

 ✓ Persoonlijk advies

Stap2-BG

Stap 2

Personeelssysteem top 3

✓ Selectie 3 beste aanbieders

✓ Keuze uit 250 leveranciers

✓ Onafhankelijk

Stap3-BG

Stap 3

Adviesrapport en offertes

✓ Adviesrapport

✓ Uitgebreide vergelijking

✓ 3 Maatwerk offertes

Stap4-BG

Stap 4

Kies de beste personeelssysteem

✓ Gesprekken met top 3

✓ Contract onderhandeling

✓ Maak je keuze

Personeelssystemen selecteren met advies van onze HR experts

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende Personeelssystemen. HR Navigator is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Personeelssystemen."

Bob Zeegers - Algemeen directeur

Klanten van HR Navigator

Personeelssysteem selecteren? Zo werkt het

Een geschikte personeelssysteem aanbieder selecteren is ingewikkeld en tijdrovend. Het is immers niet iets wat je elke dag doet. Want hoe vind je een geschikte personeelssysteem software aanbieder uit meer dan 50 leveranciers?

Laat je niet misleiden

En hoe voorkom je dat je je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste dat je wilt is een leverancier die jouw bedrijf helemaal niet snapt of de verkeerde diensten aanbiedt.

HR Navigator hielp al meer dan 6.000 organisaties bij het vinden van een passende personeelssysteem leveranciers. Daarom weten we precies wat dienstverleners wel en niet te bieden hebben.

Hoe het werkt?

Wij brengen eerst je wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passende aanbieders. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

Je ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen je ook om de juiste vragen te stellen. Zo kunt je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk

Jouw persoonlijke HRM software-adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

Klanten over HR Navigator

Corine Nieuwschepen

Corine Nieuwschepen, HR Adviseur Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR)

“Sinds begin dit jaar werken we met de arbodienst die we uit de selectie van HR Navigator hebben gekozen. Dankzij het gebruik van de HR Navigator hebben wij een bredere kijk gekregen op de werkwijze rondom verzuimbegeleiding en arbodienstverlening. In eerste instantie wilde wij onze werkwijze zoals deze al een aantal jaar gebruikelijk was gewoon…
Lees verder

Ed Voshol, arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland

Ed Voshol, arbocoördinator Samen Veilig Midden-Nederland, ging eerst zelf op zoek naar een geschikte nieuwe arbodienst. Maar de lat van zijn organisatie lag hoog. Een speurtocht naar de juiste aanbieder – ‘het is altijd de praktijk die uitwijst of het echt werkt of niet.’ “Als arbocoördinator houd ik me bezig met alles op het gebied…
Lees verder
Marian van Roosmalen

Marian van Roosmalen, Transitieleider Florence

Stichting Florence staat aan de vooravond van een interne transitie, met een nieuwe cultuur, en organisatiestructuur. Ook de aanpak van het hoge verzuim en verloop hoort hierbij. “Om beide naar beneden te brengen zochten we een externe arbodienstverlener”, vertelt Marian van Roosmalen, voorheen HR-directeur en nu transitieleider. “Achteraf vind ik het jammer dat ik niet…
Lees verder
Nassira Chouiar

Nassira Chouiar, HR-specialist BCD Travel

“Eerst ging ik zelf op zoek naar een nieuwe arbodienst, maar het verschil was bijna niet te zien tussen de vele aanbieders, met al die mooie teksten op net zulke mooie sites. Ik was HR Navigator al tegengekomen op internet. Toen ik besefte dat ik er niet zelf uit ging komen, besloot ik met hen…
Lees verder

Kitty van Balen van Frankeland

Na vijf jaar waren we toen aan een nieuwe arbodienst. Ik had al gehoord van HR Navigator via BG Magazine en Vernet, en ze bleken inderdaad de aangewezen organisatie om ons te helpen. Zelf hebben we aardig wat kennis in huis over verzuim en integratie, we staan bijvoorbeeld al jaren in de top drie van…
Lees verder
Niek Jaarsma

Niek Jaarsma, HR business partner Stryker

“Tijdens een meeting googlede ik even snel op ‘nieuwe arbodienst’ en HR Navigator stond vrijwel bovenaan in de hits. Handig, dacht ik, dan gebeurt de voorselectie door een partij die kijk op de zaak heeft. Uiteindelijk hebben alle drie aanbieders die HR Navigator had geselecteerd een presentatie bij ons gehouden. Alle drie partijen voldeden aan…
Lees verder

Onze succesgarantie

We helpen iedereen. Altijd!

Gegarandeerd objectief

Persoonlijk advies

10 x sneller dan zelf doen

Zorgvuldig geselecteerde aanbieders

 6000+ klanten gingen jou voor

Merve&Mirco

Direct advies:
085 - 049 1540

ma - vrij: 9.00 tot 17.00 uur

Meer weten over HRM

Hoe leidinggevenden kunnen bijdragen aan het terugdringen van verzuim

Uit onderzoek is gebleken dat leidinggevenden een belangrijke rol spelen bij verzuimpreventie. Mits ze weten hoe ze dit ...
Lees verder
In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

In 7 stappen naar strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning (SPP) is een middel om een optimale bezetting van medewerkers te creëren en de juiste competenties ...
Lees verder
Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Hoe kies je een HRM-Systeem dat goed bij jou past?

Het kiezen van een HRM-systeem dat goed aansluit bij jouw organisatie, behoeften en situatie is lastig. Er zijn ...
Lees verder
HRM softwaresystemen: één pot nat? (deel 1)

HRM softwaresystemen: één pot nat? (deel 1)

Dit artikel verscheen o.a. ook in BG magazine In deze eerste editie heeft HR Navigator zich gefocust op ...
Lees verder
Ziekteverzuim verminderen, alle mogelijkheden op een rij

Ziekteverzuim verminderen, alle mogelijkheden op een rij

  Als werkgever hoop je dat het je nooit gebeurt dat een medewerker langdurig ziek wordt. Maar vroeg ...
Lees verder
Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

  Nog altijd verwarring over taken casemanager en bedrijfsarts binnen arbodienst Stel, je bent een zieke werknemer en ...
Lees verder

Hoe werkt HR Navigator?

Veelgestelde vragen

Is een personeelsdossier verplicht?

Ja. Ondernemers met personeel zijn verplicht een loonadministratie en een personeelsdossier bij te houden.

 

Wat leg je minimaal vast in een personeelsdossier?

Een personeelsdossier van een werknemer moet voldoen aan de eisen van de Wet werk en zekerheid (Wwz). Dat is vooral belangrijk bij het disfunctioneren. Is de dossieropbouw niet volgens deze Wwz-regels? Dan zal een kantonrechter het arbeidscontract niet ontbinden.

Wat leg je vast in een goed (digitaal) personeelsdossier? 

  • Belangrijk persoonlijke gegevens
  • Contract(en) en arbeidsvoorwaarden
  • Een duidelijke functieomschrijving
  • Alle correspondentie met de werknemer, inclusief eventuele officiële waarschuwingen en e-mails
  • Overzicht in functioneren en ontwikkeling: inclusief verslagen van jaarlijkse functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken, maar ook de gemaakte afspraken over verbetertrajecten. Zorg dat deze verslagen ook door de medewerker ondertekend zijn.
  • Verzuimoverzicht
  • Overige zaken of bijzonderheden

Wat zijn de voordelen van een personeelssysteem?

Met een personeelssysteem houd je digitaal bij wie er bij je werken. Dit is inclusief alle gegevens van medewerkers zoals de NAW-gegevens, functie en begin- en einddatum van het contract. Dit is een simpele manier om overzicht te bewaren en werkt goed voor kleinere organisaties die hun registratie zelf op een nette manier willen bijhouden.

Wat kost een personeelssysteem?

Wanneer je kiest voor de basic mogelijkheden van een personeelssysteem, dan ben je al voor een paar euro per medewerker per maand al klaar en zijn de configuratie- en implementatiekosten te overzien. Kies je voor een echte maatwerkoplossing bij een gerenommeerde speler, dan kunnen de kosten in het eerste jaar oplopen tot vele tienduizenden euro’s.

Wat zijn de functionaliteiten van een personeelssysteem?

Een personeelssysteem geeft overzichtelijk in wie je in dienst hebt en de gegevens die bij medewerkers horen. Vanuit een systeem verzamel en bewaar je alle gegevens, zodat je hier ook makkelijk bij kunt wanneer dit nodig is.

> Alle vragen over personeelssystemen

Personeelssysteem vergelijken? Start selectie aanbieders

HR Navigator gebruikt cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op jouw persoonlijke voorkeuren. Ga je verder op onze website? Dan geef je ons toestemming om de cookies te plaatsen.