Stage Webredacteur HRM (>16 uur)

stage webredacteur

Omdat wij voortdurend in ontwikkeling zijn, zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s en stagiair(e)s. Momenteel hebben wij plaats voor een stagiair Webredacteur met affiniteit voor HRM. Als Web redacteur met affiniteit voor HRM houd je je bezig met alles wat te maken heeft met de content van onze websites. Je doet onderzoek en schrijft artikelen over actuele thema’s op het gebied van HR.

Lees meer

Wie heb ik aan de lijn, hallohallo: een (nep)bedrijfsarts?

taken casemanager en bedrijfsarts binnen arbodienst

Stel, je bent een zieke werknemer en de arbodienst belt. Zit er dan een bedrijfsarts aan de andere kant van de lijn? Misschien. Maar de kans is groter dat het een casemanager, een basisarts, een vitaliteitscoach of iemand met een soortgelijke functiebenaming is. Allesbehalve bedrijfsarts dus. Maar die wil wél van alles weten over jouw medische problemen. Mag dat zomaar?

Lees meer

Elke preventiespecialist zijn eigen koninkrijk?

preventieonderzoek artikel highlights 1 en 2

Elke preventiespecialist zijn eigen koninkrijk? Preventieve diensten bestaan er in soorten en maten. Vorm en inhoud zijn net zo verschillend als de specialisten die je ervoor nodig hebt. Geen verrassing natuurlijk, maar tegelijk is iedereen het erover eens dat preventie een integrale aanpak nodig heeft, wil je er tenminste een doorlopende verbetercyclus van maken voor…

Lees meer