Spring naar content

Maak gehakt van nietszeggende HR KPI’s

Gratis online training

In deze gratis online mini-training ontdek je:

  • Hoe je kpi’s opstelt waarmee je je afdeling stuurt, je manager overtuigt van jouw plannen én waarmee je op de agenda komt van het MT.

  • Waarom de meeste HR-professionals denken dat ze geen KPI's nodig hebben en waarom ze daarom zo stuurloos zijn als een rubberbootje op de oceaan.

  • Waarom veel HR-professionals bezig zijn met met god-zegene-de-greep management en ze daarom zo veel brandjes blussen dat ze net zo goed bij de brandweer kunnen gaan werken.

  • Hoe je KPI’s opstelt die het management begrijpt, hoe je het eilandjesdenken van KPI’s voorkomt en welke KPI’s je moet gebruiken om elke maandag een homerun te slaan in het MT.

  • En nog veel meer...

HR Navigator - BG Magazine

Presentatie door

Pauliene Miedema en Bob Zeegers

Duur

ca. 1,5 uur

Je kunt de training volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Maaike van Wezel

"Stof tot nadenken over mijn loopbaan."

"Ik ben het HR-vak uit gegaan omdat (zoals ik zojuist tot besef kwam) het mij de baas was. Toch blijft het altijd een beetje kriebelen. Toen ik dit webinar zag in één van jouw mails, triggerde het me. In mijn laatste HR-functie kreeg ik geen enkele ruimte en mogelijkheid om mee te praten, men zag mij enkel voor de administratieve zaken. Ik wilde wel eens weten hoe ik d.m.v. KPI's wél mezelf aan de tafel bij het MT zou kunnen krijgen, als ik ooit weer terugkeer in HR. Ik ben wellicht om de verkeerde reden uit het HR-vak ben gestapt. Stof tot nadenken over mijn loopbaan..."

Maaike van Wezel

Adviseur Intensieve Dienstverlening bij UWV Werkbedrijf
kim goutier

"Goede tips voor toekomstige KPIs."
"Ik zoek (al een tijdje) hands-on aansluiting op niveau. Dankzij deze training heb ik een paar goede tips voor toekomstige KPI's"

Kim Goutier

HR Executive bij Quality Pastries/Mademoiselle Desserts
Claudia Janssen

"Ik weet nu welke vragen ik moet stellen om te sturen."
"Ons bedrijf is net overgenomen door een groot Engels concern en er is weinig budget voor de Nederlandse vestiging. Ik verwacht meer met KPI's te gaan doen in de nabije toekomst Door de training weet ik wat een goede KPI inhoudt en hoe je de juiste vragen moet stellen om ermee te kunnen werken/sturen."

Claudia Janssen

HR Consultant bij Tshirt and sons
treadonk

"Je kunt veel meer met KPI's dan ik dacht."
"Ik heb geleerd dat je KPI's goed moet onderbouwen en dat je er dan meer mee kan als ik dacht. Nu maar hopen dat de directie ook taken los kan laten."

Trea Donk

HR Manager bij Huurmij B.V.
Jin Kartoidjojo

"Maak duidelijk wat je wilt meten voordat je met KPI's begint."
"Mijn grootste HR-uitdaging is het wendbaar maken van onze organisatie door ook toekomstgericht kijken. Wat belangrijk is is dat je duidelijk moet hebben wat je precies wilt meten voordat je KPI gaat formuleren."

Jin Kartoidjojo

Business partner bij HR&D
Saskia Bogaart

"Niet klakkeloos KPI's gebruiken."
"We werken tot nog toe niet met KPI's. Dankzij de training weet ik dat je van tevoren goed moet nadenken over welke KPI's je wilt gaan inzetten en niet klakkeloos de voor de hand liggende KPI's gaat gebruiken. Zodat HR een gesprekspartner blijft in de organisatie."

Saskia Bogaart

HR Adviseur bij Lost Lemon
desiree van goch

"Maak HR prestaties meetbaar en boek vooruitgang."
"Ik heb grote interesse in het meetbaar maken van HR prestaties en relevantie. Leerpunt uit de training? Wees hard op de cijfers, zacht op de mens. Zie KPI's niet als meetinstrument om mee te slaan maar juist om vooruitgang te boeken binnen HR."

Desirée van Goch

Executive Coach I Leiderschap & Teamontwikkeling
Yvonne Kuipers

"3 concrete KPI's voor de komende jaren."
"Ik was toe aan een opfrismomentje. Dat is gelukt, dankzij de training heb ik nu 3 concrete KPI's voor de komende jaren."

Yvonne Kuipers

Hoofd P&O bij O.R.S. Lek en Linge

Maak gehakt van nietszeggende HR KPI’s

Gratis online training

Elke week de gratis beste HR-tips?

Elke dag 11.000 HR professionals blij maken. Dat is waar HR Navigator voor staat. We willen jou inspireren en helpen om je werk als HR professional  slimmer en beter te doen.

60 powertips die elke HR-professional moet kennen

Meld je aan voor de dagelijkse powertip

Powertips

Alles wat je moet weten over het selecteren van een arbodienst

Ontvang de gratis inkoopgids arbodienstverlening

arbodienst inkoopgids